Jaroslavl – Vladivostok 4:0 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Mytišči – Novokuzněck 2:1 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Minsk – Záhřeb 2:3 (po pr.)
Riga – Ufa 2:5 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Lev – Nižněkamsk 2:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Středa 09.10.2013, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Převahu Jaroslavle vyjádřil nejlépe, jak to jen jde, tedy gólem, JEGOR AVERIN, který po střele Višněvského, kdy se puk odrazil před branku hostů, dostává k dorážce a zakončuje přesně pod "víko". Jaroslav tak jde do vedení již na 4:0. Asistence: Sergej Plotnikov a Vitalij Višněvskij.
     
    32:36
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech více svědčí Lokomotivu, který se zásluhou gólu ALEXEJE VASILJEVA, jenž se prosazuje střelou od modré čáry, dostává do tříbrankového "trháku", byť hráli hosté, až doposud, velmi dobře ve druhé třetině. Asistence: Sergej Plotnikov, Jegor Averin.
     
    11:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    KIRILL KAPUSTIN překonává bezmocného Lundstroma, kterého obránci nechali na dorážku úplně volného a Kapustin se z blízka nemýlil. Asistence: Alexander Černikov, Staffan Kronwall.
     
    08:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tentokrát již Lundstrom kapituluje, z mezikruží se trefuje DAVID ULLSTROM a domácí vedou 1:0. Asistence: Staffan Kronwall, Kirill Kapustin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 9. Ullmann (Kronwall, Kapustin), 12. Kapustin (Černikov, Kronwall), 33. Vasiljev (Plotnikov, Averin), 38. Averin (Plotnikov, Višněvskij)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Ljubuškin, Gorochov, Kornwall, Holos, Višněvskij, Pašnin, Vasiljev, Jakovlev – Plotnikov, Averin, Apalkov – But, Redlihs, Sprukts – Černikov, Ullstrom, Kapustin – Romancev, Chlopotov, Galimov
    Admiral Vladivostok: Lundstrom (41. Ivannikov) – Osipov, Antropov, Porseland, Těrnavskij, Kostromitin, Poleščuk, Zemčoňjok – Lisin, Bergfors, Schutz – Lesňuchin, Drugov, Brotnikov – Pěrvušin, Barbašev, Kuzněcov – Gynge, Sokolov, Gračjov

    Rozhodčí: Drejev, Rogačjov – Majtak, Pronškich
    bahis siteleri