Jaroslavl – Vladivostok 4:0 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Mytišči – Novokuzněck 2:1 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Minsk – Záhřeb 2:3 (po pr.)
Riga – Ufa 2:5 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Lev – Nižněkamsk 2:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 09.10.2013, 17:30 • Ledový sportovní komplex CSKA, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jednoduchá branka pro ANDREJE KOSTICYNA. Glinkin, který vybojoval puk na modré čáře, mu přihrál doleva, a ruský forvard jen zamířil do prázdné branky. Asistence: Anton Glinkin.
     
    55:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jiskřičku pro domácí vykřesal. Filppula nahrál na modrou čáru, odkud Pervyšin nahodil puk na Garnetta. Před ním dotíral SERGEJ ŠIROKOV, od něhož se puk odrazil za záda hostujícího gólmana. Asistence: Andrej Pervyšin, Ilari Filppula.
     
    20:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Čeljabinsku do druhé třetiny. Po pěkné kombinaci sice Staňa ještě zasáhl proti střele nehlídaného Kosticyna, u branky se však následně zjevil důrazný JEGOR DUGIN, který dorazil puk do prázdné branky pod lapačku ležícího slovenského gólmana. Asistence: Andrej Kosticyn, Petri Kontiola.
     
    10:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Kontiola předal puk na Rjabykina, ten ho ještě bekhendem posunul na ANDREJE KOSTICYNA do mezikruží a ten z blízkosti z lehké otočky s přehledem překonal Staňu. Asistence: Dmitrij Rjabykin, Petri Kontiola.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 56. Širokov (Pervyšin, Filppula) – 11. Kosticyn (Rjabykin, Kontiola), 21. Dugin (Kosticyn, Kontiola), 60. Kosticyn (Glinkin)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Děnisov, Gončarov, Pervyšin, Mišarin, Naumenkov, Markov, Kurbatov – Širokov, Zubov, Flippula – Grigorenko, Prochorkin, Žarkov – Saprykin, Fefelov, Ljubimov – Fjodorov, Zajnullin, Kamaev – Nemirovsky
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Rjabykin, Vasilčenko, Bondarev, Kondratěv, Katičev, Klimontov, Guskov, Fljagin – Kontiola, Dugin, Kosticyn – Panov, Bulis, Čistov – Mokin, Glinkin, Kurjanov – Valejev, Osnovin, Kokujov

    Rozhodčí: Baluška, Odinš – Metalinkov, Sirotkin
    bahis siteleri