St. Louis – Chicago 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 3:2 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 4:3 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 10.10.2013, 02:00 • Scottrade Center • NHL
Partner:
     
    59:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je tu dost možná vítězná branka utkání! Do přečíslení tři na jednoho se dostali domácí. Na kotouči byl ALEXANDER STEEN, který evidentně nechtěl kombinovat, na kruhu napřáhl a propálil Crawforda mezi betony. Asistence: Alex Pietrangelo, Jay Bouwmeester.
     
    29:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Opakuje se situace z první třetiny. Po brance domácích přišlo vyloučení, které hosté znovu bleskově využívají. Kotouč se dostal na modrou na Sharpa, který okamžitě vypálil. K dorážce do prázdné branky se dostal Patrick Kane, ale Halák ještě stihl zasáhnout. Na další dorážku v podání JONATHANA TOEWSE byl krátký. Asistence: Patrick Kane, Patrick Sharp.
     
    28:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostům se v přesilové hře nepodařilo ani jednou vyhodit a přichází odplata! Ihned po vhazování se kotouč dostal na modrou k Pietrangelovi, který okamžitě vyslal dělovku směrem na Crawforda. Těsně před ním dokázal kotouč tečovat DAVID BACKES a poslal ho do sítě. Asistence: Alex Pietrangelo, T. J. Oshie.
     
    17:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je okamžitě využita a dochází k rychlému vyrovnání. Ihned po buly se k dorážce dostal PATRICK KANE, který hravě přehazuje Halákův beton. Asistence: Patrick Sharp, Jonathan Toews
     
    15:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je tu branka otevírající skóre dnešního utkání. Jakmile se hosté vymanili z tlaku, chybovali v rozehrávce. Ke kotouči se tak dostali domácí a okamžitě rozehráli na rozjetého VLADIMÍRA TARASENKA, který střelou nad Crawfordovo rameno střílí první branku svého týmu v zápase. Asistence: Patrik Berglund.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 16. Tarasenko (Berglund), 29. Backes (Pietrangelo, Oshie), 60. Steen (Pietrangelo, Bouwmeester) – 18. Kane (Sharp, Toews), 30. Toews (Kane, Sharp)


    St. Louis Blues: Halák (Elliot) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Leopold, Polák, Jackman – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Berglund, Schwartz – Stewart, Roy, Morrow – Reaves, Lapierre, Sobotka
    Chicago Blackhawks: Crawford (Khabibulin) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Brookbank, Leddy – Bickell, Toews, Kane – Sharp, Handzuš, Hossa – Saad, Shaw, Hayes – Bollig, Kruger, Nordstrom

    Rozhodčí: Charron, McCauley – Murphy, Sericolo
    bahis siteleri