Washington – Edmonton 4:2 (kon.) | Buffalo – Minnesota 1:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
Edmonton Oilers
Úterý 15.10.2013, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Edmonton hraje bez brankáře!
     
    58:18
    Edmonton právě vstřelil branku! Hosté konečně začali aktivně napadat a pramení z toho branka korigující skóre dnešního utkání. Po přihrávce Petryho se k dorážce do prázdné klece dostal WILL ACTON a bez problému posunul kotouč do sítě – 4:2. Asistence: Jeff Petry, David Perron.
     
    57:08
    Fehr v obrovské šanci! Ward mu krásně přihrál před branku. Kanadský útočník si nejspíše neuvědomil, že je před Labarberou úplně sám a zakončil poněkud ustrašeně.
     
    52:19
    Na trestné lavici tedy Alzner, Ovečkin, Green. A za hosty Brown, Gazdic. Z těchto trestů pramení jediné. Edmonton si zahraje přesilovou hru.
     
    49:42
    Wilson se dostal do obrovské šance, když mu před branku předložil Erat. Kanadský útočník Labarberovu branku těsně minul.
     
    43:14
    Ward nebezpečně vypálil z mezikruží, jeho střela se odrazila o zadní plexisklo.
     
    41:38
    Na trestnou lavici za hákování odchází Petry.
     
    36:54
    Na trestnou lavici za držení odchází domácí Urbom.
     
    34:01
    Washington právě vstřelil branku!
    A je znovu bleskově využita. Domácí se velmi dobře rozestavěli a na takzvaný ťukec dopravili kotouč za Labarberova záda. Autorem branky je TROY BROUWER, který se trefil přesně k tyči – 4:1! Asistence: Michail Grabovskij, Nicklas Bäckstrom.
     
    33:47
    Na trestnou lavici odchází Arcobello za hru vysokou holí. Přichází další obávaná přesilovka.
     
    33:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! První útočná formace Washingtonu zavřela svého soupeře ve třetině a pramení z toho další branka. Hezkou přihrávku mezi kruhy dostal ALEXANDER OVEČKIN, který střelou první trefuje volné místo pod Labarberovou vyrážečkou – 3:1. Asistence: Marcus Johansson, Nicklas Bäckstrom.
     
    31:16
    Nugent-Hopkins trefuje brankovou konstrukci Holtbyho klece!
     
    30:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a domácí jdou do vedení! Washington uzavřel svého soupeře v útočné třetině a dnes poprvé jde do vedení. Hezkou křižnou přihrávku vymyslel Niklas Bäckstrom a to JOEL WARD měl už snadnou práci – 2:1. Asistence: Nicklas Bäckstrom, Alexander Ovečkin.
     
    29:47
    Je tu obávaná přesilovka domácích. Na trestnou lavici odchází Šmíd za hákování. Hraje se 4 na 3.
     
    29:30
    Green v obrovské šanci netrefuje branku! Dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, ale branku netrefil.
     
    28:05
    Takhle situace vyústila v šarvátku, ve které se ocitli domácí Brouwer a hostující Perron. Oba odcházejí na trestnou lavici za hrubost. Pokračuje se ve hře čtyři proti čtyřem.
     
    28:05
    Tak teď se skvělým zákrokem blýskl Holtby! Joensuu trefil pouze obránce a dostal se k další střele, tu Holtby vyrazil pouze před sebe, kde se naskytla odkrytá brána pro Perrona, tomu jeho úmysl efektivním semaforem překazil již zmiňovaný domácí brankář.
     
    27:53
    Labarbera znovu ukázal skvělý postřeh. Schmidt vyslal střelu od modré, která byla ještě několikrát tečována, nakonec musel hostující brankář vytasit svůj rychlý beton.
     
    19:19
    Na trestnou lavici odchází Chimera za vražení na hrazení. Schultz musí být ošetřován.
     
    18:42
    Schmidt tvrdě vypálil z vrcholu kruhu, ale těsně minul!
     
    13:41
    Washington právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Domácí stále stupňovali svoji aktivitu a přichází odměna. Rozehrávku Edmontonu zachytil na modré čáře Steve Oleksy, který ji okamžitě adresoval na volného BRUCE LAICHA, který přízemní střelou vyrovnává – 1:1. Asistence: Steve Oleksy.
     
    12:59
    Po ukázkovém bodyčeku končí Green na domácí střídačce! Tohle byl opravdu krásný hokejový moment.
     
    09:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je tu branka otevírající skóre dnešního utkání. Green nerozehrál přesně a do rychlého protiútoku se dostali hosté. V přečíslení tři na dva se ke střele z mezikruží dostal BOYD GORDON, který střelou k tyčce nedal Holtbymu téměř žádnou šanci – 0:1! Asistence: Justin Schultz.
     
    08:10
    Velká šance na straně Edmontonu! Petry napřáhl na modré a vyslal dělovku na Holtbyho, ten jeho střelu vyrazil pouze před sebe, kde se k dorážce mohl dostat Gazdic, tomu kotouč přeskočil hůl.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 14. Laich (Oleksy), 31. Ward (Bäckstrom, Ovečkin), 34. Ovečkin (Johansson, Bäckstrom), 35. Brouwer (Grabovskij, Bäckstrom) – 10. Gordon (Schultz J.), 59. Acton (Petry, Perron)


    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Alzner, Green, Urbom, Carlson, Schmidt, Oleksy – Johansson, Bäckstrom, Ovečkin – Laich, Grabovskij, Brouwer – Chimera, Fehr, Ward – Erat, Beagle, Wilson
    Edmonton Oilers: Labarbera (Dubnyk) – Ference, Schultz N., Petry, Šmíd, Bělov, Schultz J. – Hemský, Nugent-Hopkins, Hall – Eberle, Arcobello, Smyth – Joensuu, Gordon, Perron – Brown, Acton, Gazdic

    Rozhodčí: Devorski P., Burchell – Devorski G., Racicot
    bahis siteleri