Havířov – Třinec 3:1 (kon.) | Letňany – Kladno 3:4 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 3:5 (kon.)
Vítkovice – Zlín 1:6 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:3 (kon.)
Jihlava – Liberec 1:0 (2:1 po s.n.) | Písek – Pardubice 2:6 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 4:5 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 6:0 (kon.) | Sparta – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 2:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:4 (2:0, 2:3, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 21.10.2013, 18:30 • Incheba aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Ačkoliv Karlovarští ve třetí třetině mocně dotahovali, na body jim to nakonec nestačilo. A to zejména zásluhou výtečně chytajícího gólmana Pírse. Definitivní tečku za vyrovnaným utkáním udělali sparťané v power play hostů, kdy tříbodové vítězství potvrdili šestou trefou do prázdné branky. (20:37:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté zkoušeli vyrovnat v šesti bruslařích a vymstilo se jim to, do prázdné branky zpečetil sparťanské vítězství MARTIN SVOBODA. Asistence: Filip Chlapík, Jiří Černoch.
     
    58:28
    Karlovy Vary si vyžádaly oddechový čas.
     
    48:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dlouho ale domácím dvoubrankové vedení nevydrželo. Ze vzduchu napálil puk za Pírse TOMÁŠ RUBEŠ. Asistence: Václav Krliš, Jiří Janata.
     
    46:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po úvodních minutách třetí části, kdy měli navrch hosté, se nakonec prosazují sparťané. A to zásluhou VÁCLAVA ZÍDKA, který doklepl puk za Kuchaře, který nastoupil do třetí třetiny místo Frčka. Asistence: Ondřej Procházka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V první třetině inkasovali gól do šatny hosté, v té druhé naopak sparťané. Z dorážky se prosadil PETR BINIAS, který doklepl puk pod horní tyčku. Asistence: Jiří Janata, Václav Krliš.
     
    38:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pár sekund ve třech sparťané přežili, v pokračující klasické přesilovce už se ale Karlovarští prosazují. LUBOŠ ADAM dorazil puk za Pírse po střele Krliše. Asistence: Václav Krliš, David Bahounek.
     
    38:18
    Dvanáct sekund před návratem Pacovského na led putuje na trestnou další sparťan. Kazda (SPA) vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    36:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí se prosazují i ve vlastním oslabení! FILIP CHLAPÍK si v úniku dvou na jednoho vyměnil puk s Tomášem Jandusem a zakončoval v poklidu do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    36:30
    Za hákování vyloučení domácí Pacovský (SPA).
     
    34:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku bleskově využívají. Chlapík poslal puk na JIŘÍHO ČERNOCHA, který dokázal v pádu a prakticky vleže prostřelit Frčka. Asistence: Filip Chlapík.
     
    34:08
    Adam Rulík (KVA) složil sparťanského hráče zápasnickým chvatem, dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    31:20
    Sotva se Hozák vrátil z trestné lavice, putuje na ni další sparťan. Kalina (SPA) vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    29:13
    Sparťané hráli v šesti, trest za příliš mnoho hráčů odpyká Hozák (SPA).
     
    21:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí obránce Knobloch trefil střelou od modré VÁCLAVA KRLIŠE, který se puku zmocnil, protáhl se mezi beky a samostatný únik proměnil střelou z levé strany na vzdálenější tyč. Bez asistence.

    Tereza Velikovská

    Branky a nahrávky: 1. Hozák (Svoboda, Zídek), 20. Procházka (Černoch, Chlapík), 35. Černoch (Chlapík), 37. Chlapík (Jandus T.), 47. Zídek (Procházka), 60. Svoboda (Chlapík, Černoch) – 22. Krliš, 39. Adam (Krliš, Bahounek), 40. Binias (Janata, Krliš), 49. Rubeš (Krliš, Janata)


    HC Sparta Praha: Pírs (Nahodil) – Kalina, Pacovský, Knobloch, Sedlák, Kazda, Mikliš, Bureš – Jandus M., Jandus T., Svoboda M., Zářecký, Chlapík, Chlouba, Seniov, Černoch, Zídek, Polesný, Hozák, Procházka.
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Kuchař) – Bahounek, Beer, Adam, Soudský, Rulík, Binias – Hubáček, Hauzr, Nguyen, Janata, Trapl, Svoboda K., Čejka, Krliš, Rubeš, Dimitrov, Čupa.

    Rozhodčí: Jebavý – Svoboda, Kostka
    bahis siteleri