Val. Meziříčí – Orlová 0:6 (kon.) | Přerov – Opava 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Prostějov 2:6 (kon.)
Poruba 2011 – Břeclav 3:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 1:4 (kon.) | Klášterec nO – Bílina 3:5 (kon.)
Sokolov – Nymburk 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Řisuty 3:2 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 5:6 (po s.n.)
Jindř. Hradec – Milevsko 6:2 (kon.) | Kobra – Mor. Budějovice 1:2 (0:1 po s.n.) | Tábor – Vrchlabí 4:2 (kon.)
Jablonec n/N – Pelhřimov 5:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 26.10.2013, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Petr Zachar šikovně poslal puk o mantinel do středního pásma, kde už byl nastartovaný kanonýr MARTIN BUČEK, který si celou situaci vychutnal a dojel s pukem téměř až k opuštěné břeclavské kleci. Asistence: David Zachar, Lukáš Vrána.
     
    59:21
    Porubští necitlivě vyhazují na zakázané uvolnění, v tentýž čas si hostující lavička vyžádala oddechový čas.
     
    59:12
    Michal Šurý prchá na střídačku, Břeclav to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    57:35
    Porubský trenér Tomáš Sršeň si vyžádal oddechový čas.
     
    57:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se domácím předchozí početní výhody nedařily, tentokrát ji využívají. Seidler trošku zariskoval a zbavil se dvou hráčů, pak poslal puk před branku, odkud se odrazil přesně k nepokrytému LUĎKU KRAYZLOVI, který už neměl problém trefit prázdné místo v břeclavské svatyni. Asistence: Petr Seidler.
     
    57:05
    Nyní už si hosté museli pomoci faulem, když se Videlka dostával do nadějné pozice před Šurého. Dvě minuty za sekání inkasuje Jakub Šaur. Poruba má velkou šanci rozhodnout ještě v základní hrací době.
     
    52:02
    Tomáš Popolanský se zjevil jako blesk z čistého nebe před porubskou brankou a Tihlář měl co dělat, aby nadvakrát zkrotil puk. Následně střílel nebezpečně od modré Nedvěd.
     
    49:24
    Břeclavský Filip Hrbatý inkasuje od hlavního arbitra desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    47:40
    A za dalších deset vteřin mohl být obrat dokonán, když zůstal u levé tyče osamocený Seidler, ale nedokázal zvednout touš nad Šurého beton.
     
    47:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece jen existuje nějaká hokejová spravedlnost. Tomáš Sršeň vypustil do třetí třetiny žolíka DAVIDA ZACHARA, což se mu vyplatilo. Porubský útočník totiž dostal až příliš prostoru, popojel si do dobré střelecké pozice a nechytatelné zamířil za Šurého. Bez asistence.
     
    46:18
    Další tutovka Poruby gólem nekončí. Vrána vysunul za břeclavskou obranu Bučka, který si položil Šurého, udělal blafák a měl před sebou poloprázdnou branku, přesto trefil jen gólmana, který je jasnou hvězdou sobotního večera.
     
    42:59
    Neskutečné, co dnes Porubští nedokáží proměnit. Nejprve zůstal před Šurým zcela osamocený Peslar a o chvíli později se do dobré pozice dostal Červenka. Hostující gólman přitahuje kotouče jako magnet.
     
    42:09
    Poruba si zahraje přesilovku. Roman Průdek inkasuje 2 minuty za podražení.
     
    41:15
    Videlka s Vránou si několikrát vyměnili kotouč a byla z toho velká šance, nakonec kotouč ještě změnil směr po zásahu jednoho z obránců, ale Šurý skvěle konečkem betonu zachránil Lvy od vyrovnání.
     
    39:23
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Seidlerův zbytečný faul se domácím krutě vymstil. Hosté totiž v závěru druhé třetiny využívají přesilovou hru. Na modré napřáhl Bartoš a jeho pokus dokázal před Tihlářem šikovně tečovat RADEK ZHÁŇAL. Obrovská radost na straně břeclavského celku, který se ujímá vedení. Asistence: Ondřej Bartoš, Marek Dora.
     
    37:28
    Naprosto zbytečný zákrok Petra Seidlera ve středu kluziště, inkasuje za něj 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Lvy.
     
    34:51
    Buček dostal dobrou přihrávku na útočnou modrou, ale trefil opět jen dobře postaveného Šurého, kterému sice puk nejprve vypadl, ale dorážet už porubskému forvardovi neumožnil.
     
    28:57
    Tlak Poruby sílí, Vaněk nejprve těsně minul prostor tří tyčí a o pár vteřin později nemířil špatně Červenka, ale Šurý vytáhl další skvělý zákrok.
     
    23:39
    Velká šance Lvů při vlastním oslabení! Domácí na útočné modré chybovali a do samostatného úniku se řítil na Tihláře Dominik Piskoř. Udělal blafák do levé strany, jenže zamířil nad horní tyč.
     
    22:52
    Tomáš Popolanský inkasuje 2 minuty za sekání. RT TORAX si zahraje třetí přesilovku.
     
    22:52
    V signalizované výhodě nejprve Buček mířil dobře do protipohybu gólmana, následně dostal Červenka až příliš prostoru, ale blafák do strany nedotáhl do úspěšného konce.
     
    16:09
    Jan Chaloupka nepříjemně zasáhl Ondřeje Nedvěda, který se jen těžko zvedá k ledu. Domácí útočník si za tento zákrok vysloužil 2+2 minuty za vysokou hůl a hosté mají velkou šanci jít do vedení.
     
    12:54
    Dvě minuty za podražení si odsedí Lukáš Bolfík, domácí si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    10:36
    Dominik Piskoř ukázal své rychlé nohy, když se okolo levého mantinelu prohnal jako uragán a dostal se svým důrazem až před Tihláře, jenže místo puku skončil sám v porubském brankovišti.
     
    07:27
    Červenka prokázal svou šikovnost, nejprve to zkoušel po vyjetí zpoza branky u levé tyče a o pár vteřin později i u pravé, ale Šurý se na brankové čáře výborně roztáhl.
     
    04:09
    Chaloupka se dostával za obranu, jen za cenu faulu jej musel zastavit Kamil Nekoranec. Verdikt hlavního Šutary zní 2 minuty za pád pod nohy. RT TORAX si zahraje přesilovku.

    Báčko

    Branky a nahrávky: 48. Zachar, 58. Krayzel (Seidler), 60. Buček (Zachar, Vrána) – 40. Zháňal (Bartoš, Dora)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Hruzík, Šindelář, Javín, Peslar, Prokop, Slavík, Vajda – Červenka, Videlka, Krayzel, Vaněk, Zuber, Vrána, Seidler, Buček, Chaloupka, Pavlačka, Zachar.
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Zelenka) – Šidák, Dora, Šaur, Novák, Nedvěd, Kovář, Matouš, Nekoranec, Hrbatý, Piskoř, Popolanský, Procházka, Bartoš, Bolfík, Medřický, Záborský, Maša, Zháňal, Blaha, Průdek.

    Rozhodčí: Šutara – Jureček, Rychlý.
    bahis siteleri