Chomutov – Karlovy Vary 4:2 (kon.) | Chrudim – Králův Dvůr 2:4 (kon.) | Domažlice – Strakonice 3:0 (kon.)
Kolín – Meteor 0:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
2:4 (2:1)
FK Králův Dvůr
Sobota 26.10.2013, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Česká fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    76
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Řekl bych, že je definitivně hotovo. Hosté se vrhli do rychlého protiútoku, MICHAL PROCHÁZKA si chytře obhodil Nadrchala, vypálil a míč po teči chrudimského hráče skončil nečekaně v síti Vostradovského – 2:4!
     
    58
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Bláznivý zápas pokračuje! Hosté se znovu dostávají do vedení, parádní střelu vytáhl ze svého repertoáru MICHAL PROCHÁZKA, který vymetl šibenici chrudimské svatyně – 2:3!
     
    55
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkávají vyrovnání! Prudký centr propustila obrana Chrudimi až na zadní tyč, kde se zjevil ONDŘEJ ŠÍPEK a tvrdou ranou se štěstím propálil chrudimského brankáře Vostradovského – 2:2!
     
    44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A domácí ještě do konce prvního poločasu strhávají vedení na svoji stranu! Kolmice Radima Holuba konečně vyšla, za obranou se zjevil JAN LUPTOVSKÝ a lehkým obloučkem znovu přehodil vybíhajícího Michňu! Míč jen o centimetry skončil za brankovou čarou, sudí však branku uznává – 2:1!
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrana Králova Dvora dnes již po několikáté zaspala a je z toho vyrovnávací branka! Linhart odkopával balon z vlastní poloviny, Mikluščák podskočil míč a ten skončil u TOMÁŠE VÁCHY! Chrudimský útočník poté elegantně přehodil brankáře a poslal balon do sítě – 1:1!
     
    6
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Hosté se velmi rychle dostávají do vedení z pokutového kopu. Míč si na penaltový puntík postavil VÁCLAV LAUŠMAN a přízemní střelou poslal gólmana na druhou stranu – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 36. Vácha, 44. Luptovský – 6. Laušman (pen.), 55. Šípek, 58. Procházka, 76. Procházka

    Karty:   47. Langr (CHR), 66. Drahoš (CHR) – 28. Procházka (KDV)   81. Procházka (KDV)


    MFK Chrudim: Vostradovský – Adámek, Linhart (61. Drahoš), Radouš, Štěpánek – Jarosz (85. Řezníček), Langr, Vladyka (61. Mastík), Luptovský (59 Nadrchal) – Vácha – Holub
    Náhradníci: Mrázek, Vodrážka, Nadrchal, Vágner, Drahoš, Mastík, Řezníček

    FK Králův Dvůr: Michňa – Procházka, Nohýnek, Mikluščák, Pozníček, Petr, Varaďa (90+4. Vdolský), Sabou, Šípek (90+2. Konečný), Glasnovič (72. Neuberg), Laušman (85. Franěk)
    Náhradníci: Vybíral, Franěk, Šilhavý, Kdolský, Konečný, Neuberg, Kukla

    Rozhodčí: Myška – Melichar, Štefan

    Diváci: 280
    bahis siteleri