Omsk – Magnitogorsk 2:5 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 1:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 4:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čerepovec – Lev 2:1 (kon.)
Mytišči – Riga 1:2 (1:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 5:4 (kon.)
Dynamo Moskva – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Doněck – Vladivostok 2:1 (kon.)
Záhřeb – Chabarovsk 2:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:2 (2:0, 3:1, 0:0)
CSKA Moskva
Pondělí 28.10.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A z početní výhody hosté velmi brzy snížují. Prochorkin našel zpoza branky u mantinelu najíždějícího ALEXEJE MOROZOVA, který se prosadil střelou nad vyrážečku Saláka. Ten na jeho ránu neviděl, protože měl pravděpodobně zakrytý výhled. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
     
    38:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Jednoduchá individuální akce ARTEMIJE PANARINA, který využil volného prostoru na pravé straně. Najel si do útočného pásma, v němž střelou švihem propálil marně natahujícího brankaře hostů. Asistence: Alexej Ponikarovskij.
     
    26:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Rázem se ale hostující celek poprvé v zápase prosazuje. V individuální akci se prosadil MAXIM GONČAROV, jenž dostal hodně volného prostoru v útočném pásmu. Následným najetím a střelou z bekhendu vyslal přesnou střelu nad vyrážečku Saláka. Asistence: Igor Grigorenko, Nikolaj Prochorkin.
     
    23:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ani výměna gólmanů hostům nepomohla.ALEXEJ PONIKAROVSKIJ si najel k levému kruhu, v němž vyprodukoval tažnou střelu, která zaplula Proskurjakovi mezi betony. Asistence: Evgenij Rjasenskij, Alexandr Kučerjavenko.
     
    21:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Na začátku třetí části přidává domácím tým již třetí gól. Po jedné střele, kterou vyrazil Staňa vedle sebe dojel odražený kotouč VADIM ŠIPAČJOV, který se prosadil střelou do prázdné branky z bekhendové pozice. Ačkoliv byl ve velkém úhlu, trefil se přesně pod levý horní růžek hostující svatyně. Bez asistence.
     
    16:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Martensson svým přesným pasem našel rozjetého VIKTORA TICHONOVA, který si najel k levému kruhu, kde střelou švihem vypálil a zamířil přesně do protipohybu brankaře ke vzdálenější tyči. Asistence: Tony Martensson, Patrick Thoresen.
     
    03:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se velmi brzy ujímají vedení. Prosadil se ILJA KOVALČUK po nahrávce Červenky. Asistence: Roman Červenka, Vadim Šipačjov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Kovalčuk (Červenka, Šipačjov), 17. Tichonov (Martensson, Thoresen), 22. Šipačjov, 24. Ponikarovskij (Rjasenskij, Kučerjavenko), 39. Panarin (Ponikarovskij) – 27. Gončarov (Grigorenko, Prochorkin), 53. Morozov (Prochorkin)


    SKA Petrohrad: Salák – Chudinov, Alexandrov, Kalinin, Kutějkin, Semjonov, Rjasenskij, Judin – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kovalčuk, Červenka, Šipačjov – Kučerjavenko, Ponikarovskij, Panarin – Makarov, Sigarej, Skačkov.
    CSKA Moskva: Staňa – Mišarin, Pervyšin, Eminger, Ogurcov, Naumenkov, Gončarov, Markov, Zajnullin – Zubov, Filppula, Širokov – Grigorenko, Prochorkin, Morozov –Žarkov, Saprykin, Neprjajev – Ljubimov, Fjodorov, Fefelov.

    Rozhodčí: Kadyrov, Ronn – Gordenko, Tomilov.

    Diváci: 12300
    bahis siteleri