Třebíč – Havířov 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 6:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Beroun 7:1 (kon.) | Most – Benátky n/J 4:5 (po pr.) | Olomouc – Litoměřice 5:1 (kon.)
Ústí n/L – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:1 (0:0, 1:1, 4:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 30.10.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:57
    Řípa si vyměnil kotouč se spoluhráčem a vystřelil. Jelikož neměl Přikryl puk pod kontrolou, snažil se domácí hráč až do hvizdu sudího atakovat brankáře. To se však nelíbilo Šulcovi (LTM), který se složil na led. Dvojnásobná přesilovka pro domácí.
     
    54:12
    Tak to je pro hosty velmi nepříjemná situace. Už to vypadalo, že se bude rozehrávat u domácích, pak ale sudí z ničeho nic vyloučili Racka (LTM). Hlasatel oznámil, že se jednalo o zdržování.
     
    50:21
    Přesilová hra pro hostující tým Litoměřic. Na trestnou lavici odjíždí za nebezpečnou hru vysokou holí Knotek (OLO).
     
    46:58
    A další vyloučení. Poté, co se domácí hokejista hnal do zakončení, bude pykat Husák (LTM) za hákování. Kohouti hrají proti třem.
     
    46:29
    Síly na ledě se vyrovnají. Hrbas (LTM) u mantinelu nedovoleně zastavil Ráce, který skončil na ledě.
     
    46:20
    Přestože jsou sudí na ledě ve čtyřech, připadá mi, že utkání přestávají zvládat. I z toho možná vyplynuly zmíněné zákroky, po kterých museli hrací plochu opustit dva hráči. Nyní za hákování potrestán Knotek (OLO).
     
    37:07
    Rác dostal puk mezi kruhy, ke střele z otočky se ale nedostal, protože jej bránící hráč Litoměřic poslal k ledu. Smetana (LTM) bude pykat za podražení.
     
    34:25
    V rohu obranného pásma si nedovoleným zákrokem pomohl Hrbas (LTM), kterého sudí posílají na trestnou. Další výhoda Hanáků.
     
    33:42
    Domácí tým bude mít dvouminutovou možnost na soupeře více zatlačit. Nedovoleným bráněním se provinil Smetana (LTM).
     
    26:23
    V protiútoku Severočechů se hákováním provinil Staněk (OLO). Hosty tak čekají dvě minuty početní výhody.
     
    12:49
    V následném závaru před brankou Litoměřic se provinil nedovoleným zákrokem Schwamberger (LTM), který tak oslabuje svůj celek.
     
    08:59
    První vyloučení dnešního utkání přichází po necelých devíti minutách. Přesilovou hru si po podražení Kucharczyka (OLO) zahrají Severočeši.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 34. Řípa (Bartoň), 43. Knotek (Vodný, Rác), 49. Kindl (Řípa), 59. Herman (Rác), 59. Kucharczyk (Ostřížek) – 30. Škop (Smetana, Brzobohatý)


    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Bartoň (C), Ondrušek, Kadela, Jaroměřský, Cartelli, Staněk, Škůrek – Švaňhal, Řípa, Herman – Kucharczyk, Ostřížek, Kindl – Rác, Knotek, Vodný – Jergl, Diviš, Selingr.
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Michajlov) – Žovinec, Husák, Kolář, Šulc, Evan, Smetana, Hrbas, Skřivánek – Matai, Simon, Čermák – Hašek (C), Švagrovský, Novák – Škop, Brzobohatý, Chlapík – Schwamberger, Racek.

    Rozhodčí: Šír, Trombík – Lukš, Novák

    Diváci: 1256
    bahis siteleri