NY Islanders – NY Rangers 2:3 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 2:3 (kon.) | Montreal – Dallas 2:1 (kon.)
New Jersey – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:2 (kon.) | Chicago – Ottawa 6:5 (kon.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:1 (kon.)
konec
New York Islanders
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
New York Rangers
Středa 30.10.2013, 00:05 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže co je to platné, když se snadno nechají obehrát. Zdánlivě nenápadnou akci hosté výborně vymysleli. Hagelin našel mezi kruhy BENOITA POULIOTA, který trefil přesně. Asistence: Carl Hagelin, Michael Del Zotto.
     
    44:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilové hry hostů jsou dnes výborné. RYAN MCDONAGH dostal nabito a od modré propálil všechno. Asistence: Derek Stepan, Mats Zuccarello.
     
    39:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Branka doslova visela ve vzduchu, ale rozhodně bychom si jí představovali jinak. MacDonald vypálil od modré, odražený puk se dostal k Hamonicovi, který ho poslal před branku. Talbot vyrazil kotouč do Girardiho a od něj se puk dostal až do branky. Jako střelec je označen PETER REGIN, byť se mého soudu kotouče ani nedotkl. Asistence: Travis Hamonic, Andrew MacDonald.
     
    23:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže sotva jsem to dopsal, přebruslil ve středním pásmu CAL CLUTTERBUCK Staala a krásnou ranou o břevno poslal puk za záda Talbota. Asistence: Matt Carkner.
     
    12:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hodně snadno hosté využívají početní výhodu. Richards nahodil od modré čáry, domácí pozapomněli před brankou na CHRISE KREIDERA a ten snadno dostal puk za Nabokova. Asistence: Brad Richards, Derek Stepan.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 24. Clutterbuck (Carkner), 40. Regin (Hamonic, MacDonald) – 13. Kreider (Richards, Stepan), 45. McDonagh (Stepan, Zuccarello), 54. Pouliot (Hagelin, Del Zotto)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – MacDonald, Hamonic, Martínek, Hickey, Donovan, Carkner – Vanek, Tavares, Okposo – Bouchard, Nielsen, Bailey – Grabner, Regin, Clutterbuck – Nelson, Cizikas, Martin.
    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, J. Moore, Del Zotto – Hagelin, Richards, Pouliot – Brassard, Boyle, Miller – Kreider, Stepan, Zuccarello – Pyatt, D. Moore, Dorsett.

    Rozhodčí: Sutherland, Burchell – Henderson, Miller
    bahis siteleri