Kazaň – Dynamo Moskva 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 5:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 31.10.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní strhující a naprosto brilantní zápas je u konce. Dinamo Moskva mělo v úvodních třinácti minutách navrch, jenže z tlaku si dokázalo vypracovat pouze jeden gól v přesilové hře zásluhou Volkova. Jenže za minutu bylo vyrovnáno, když se prosadil Svitov.

    Druhou třetinu jasně ovládli domácí, kteří vstřelili ve 24. minutě po nevyužité přesilovce hostů gól. Bourque si mezi kruhy našel přihrávku Stapletona a vymetl pravý horní roh klece Lazušina. O deset minut později to již bylo o dva góly, když se při přesilovce prosadil po sehrané kombinaci Heskha.

    Ve třetí třetině hokej gradoval, čemuž pomohlo i snížení hostů na 3:2 ve 42. minutě. Svůj druhý gól v zápase přidal i přes faul domácí Volkov. Poté měli jak domácí tak hosté spoustu šancí rozhodnout. Kazaň se musela pět minut před koncem bránit při přesilové hře hostů, ale Burmistrov při nájezdu netrefil volnou klec a při normální power-play opět Burmistrov netrefil prázdnou branku, když orazítkoval břevno. Hosté se snažili srovnat, ale Barulin již za svá záda žádnou střelu nepustil a má tak výrazný úspěch na dnešním vítězném zápase AK Bars Kazaň. Ten v bitvě dvou druhých týmů svých konferencí porazil Dinamo Moskva poměrem 3:2. (18:29:07)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Dinamo je opět před Barulinem, ale na zakončení již nemá příliš času!
     
    59:42
    Kazaň jej vyhrává a posílá puk do středního pásma.
     
    59:34
    Nyní bude jistě důležité buly.
     
    59:34
    Time-out pro Dinamo Moskva.
     
    59:00
    Minuta do konce hrací doby.
     
    58:44
    Strhující bitva nekončí. Ani nyní není Burmistrov není v zakončení z úhlu do volné klece úspěšný, jeho pokus orazítkoval tyč.
     
    58:15
    Hosté hrají opět bez gólmana.
     
    58:00
    Zbývají dvě minuty do konce hrací doby.
     
    56:45
    Ošemetná situace před Barulinem, který teď po důrazném nájezdu Mosaljova vylétl jak papírový čert, nezůstá bez povšimnutí sudích. Denis Mosaljov (DMS) dostává dvě minuty za hrubost, stejně tak jako domácí bek Ilja Nikulin (KZN). Na vyloučení: 8-5. Na využití: 0-1.
     
    55:48
    Co teď vymyslel Gorovikov, to je při power-play na pováženou. Nahrál na zcela obsazeného spoluhráče, který ztrácí puk. V situaci dva na dva pak posunul jeden z domácích beků puk na Burmistrova. Ten jel z úhlu sám na branku, ale dohnali ho domácí beci. I tak Burmistrov stihl v tísni vystřelit bekhendem na opuštěnou klec, ale netrefil ji!
     
    55:42
    Hosté hrají v šesti bez gólmana.
     
    55:40
    Sice se k ní nedostal, ale Dinamo je stále u puku.
     
    55:34
    Dinamo je usazeno před Barulinem a Gorovikov se na levém kruhu připravuje na střelu z první.
     
    55:07
    Nepříjemná situace pro domácí. Vyloučení pro beka Zacharčuka (KZN) na 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku se pranic nelíbí domácím trenérům, kteří si volají na vysvětlení rozhodčího. Myslím si, že obránce Kazaně byl vyloučen poprávu, ale vysvětlujte to nyní domácím. Na vyloučení: 7-4. Na využití: 0-1.
     
    54:56
    Kazaň se nyní zaměřuje na bránění středního pásma. Je sice do konce ještě relativně dlouhých pět minut, ale i to je možná taktika, jak uhájit jednogólové vedení.
     
    54:02
    Dinamo Moskva teprve teď přišlo v útočném pásmu o puk. O ten se nyní strhnul velký boj za brankou Lazušina.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Svitov, 24. Bourque (Stapleton), 34. Heshka (Burmistrov, Medvěděv) – 14. Volkov (Kvapil, Cvetkov), 42. Volkov (Babenko)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Biljalov) – Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Zacharčuk, Jarulin, Tokranov – Vincour, Těreščenko, Petrov – Varnakov, Stapleton, Burmistrov – Svitov, Obuchov, Bourque – Bodrov, Tkačjov, Lukojanov – Fajzulin
    Dynamo Moskva: Lazušin (Barzman) – Graňák, Višněvskij, Solovjov, Mironov, Barancev, Korjagin, Derljuk – Mosaljov, Gorovikov, Komarov – Karpov, Cvetkov, Karsums – Babenko, Glazačev, Sopin – Volkov, Pestunov, Kasjančuk

    Rozhodčí: Ronn, Ščeněv – Gordenko, Tomilov
    bahis siteleri