Getafe – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético – Ath. Bilbao 2:0 (kon.) | Levante – Granada 0:1 (kon.)
Malaga – Real Betis 3:2 (kon.)
konec
Malaga CF
3:2 (1:1)
Real Betis
Neděle 03.11.2013, 21:00 • Estadio La Rosaleda (Málaga) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Málaga právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se Málaga přece jen dočkává a hosté jsou na kolenou! Po individuální akci se míč dostal do šestnáctky, přihrávka na střed hřiště ještě brankou neskončila, protože míč se po teči odrazil od břevna. Jenže od břevna se kulatý nesmysl odrazil přesně na kopačku SAMUELA GARCÍI, který tak zřejmě rozhoduje toto utkání.
     
    89
    Dnešní utkání sleduje 21 209 diváků.
     
    85
    Také Málaga využije všechna povolená střídání, Tissone již odběhl ze hřiště a místo něj na něm již operuje Sánchez.
     
    81
    Poslední střídání Betisu v utkání, Vadillo odešel ze hřiště a nahradil jej Matilla.
     
    80
    Málaga mohla jíž už potřetí v zápase do vedení, ale Andersen dokázal fantastickým zákrokem zabránit míči v přechodu za brankovou čáu.
     
    76
    Hřiště opouští autor úvodního gólu zápasu Santa Cruz, kterého v dresu Málagy nahradí Juanmi.
     
    75
    Tissone (MLG) dostává malinko zbytečnou kartu za faul ve středu hřiště.
     
    70
    Álvaro Vadillo (RBE) skončil po souboji s domácím hráčem na trávníku a žádal odpískání penalty, to se nestalo a málem ještě došlo na šarvátku. Soupeři se totiž vůbec nelíbilo, že Vadillo spadl a žádal faul.
     
    66
    Střídání proběhlo také na druhé straně, hřiště opustil Pérez a místo něj si zahraje Steinhöfer (RBE).
     
    64
    Málaga i přes změnu ve skóre dokončuje plánované střídání, ze hřiště odchází dnes nevýrazný Olinga a nahrazuje ho Anderson.
     
    63
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Jenže to se nedaří! Betis dokázal opět udeřit ze standardní situace a rychlou odpovědí se tak dostává zpět do zápasu. Na přesný centr naskočil JORDI FIGUERAS a nádhernou hlavičkou srovnává skóre.
     
    61
    Málaga právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš se nám ukazuje v plné své kráse. ELISEU na první branku nahrál a nyní se sám zapisuje do listiny střelců, po parádní křižné přihrávce Portilla zamířil k zadní tyči a nedal Andersenovi žádnou šanci.
     
    60
    Jako blesk z čistého nebe se prohnal Álvaro Vadillo (RBE) kolem dvou protihráčů a rázem stál sám před Caballerem, který však jeho dělovku dokázal vyrazit mimo tři tyče.
     
    55
    Avizované střídání proběhlo, místo Perquise nastoupil Caro.
     
    54
    Damien Perquis (RBE) byl za potlesku diváků naložen do sanitky, zcela pochopitelně bude na řadě střídání a poté se již vrátíme plně do zápasu.
     
    53
    Ošetřování pokračuje, do pokutového území již přijel také vůz záchranné služby, který polského fotbalistu ve službách Betisu zřejmě odveze na další vyšetření do nemocnice.
     
    51
    Perquis (RBE) zůstal po vzdušném souboji ležet na trávníku a okamžitě k němu přispěchali lékaři, kteří ho právě ošetřují. To jistě není příjemný pohled pro nikoho na stadionu.
     
    50
    Antunes (MLG) je vůbec prvním karetně potrestaným hráčem domácího celku v tomto utkání. Antunes si pomohl rukama ve sprinterském souboji a kartu tak viděl zcela zaslouženě.
     
    48
    Teprve druhá žlutá karta v utkání po souboji dvou osmiček, potrestán je Nono (RBE).
     
    37
    A už mohlo být skóre otočeno! Sergio Sánchez (MLG) však přispěchal na poslední chvíli s obranným skluzem, kterým odkopl míč přímo z kopačky soupeře a tím mu zabránil v zakončení, které by klidně brankou mohlo skončit.
     
    35
    První žlutou kartu zápasu vyfasoval Juan Carlos Pérez (RBE), jenž přispěchal pozdě do souboje a zasáhl tak nohu protihráče.
     
    33
    Real Betis právě vstřelil branku!
    A tato gólová situace také vyrovnáním končí. JOAN VERDÚ si postavil míč na místo přestupku a krásně zatočil míč nad zeď přímo do šibenice. Caballero se sice prolétl vzduchem a na míč si dokonce sáhl, to však nestačilo.
     
    13
    Málaga právě vstřelila branku!
    První branka zápasu je zde a obrana Betisu si nyní má co vyříkávat. ROQUE SANTA CRUZ totiž nejprve sám sobě hlavou přizvedl centr Eliseua a protože k němu soupeři nepřistoupili, tak následně hlavou dostal míč až do sítě.

    Jozef Valenčík

    Branky: 13. Santa Cruz (Eliseu), 61. Eliseu (Portillo), 90+4. Samuel Sánchez – 33. Verdú, 63. Figueras (Pérez)

    Karty:   50. Antunes (MLG), 75. Tissone (MLG) – 35. Pérez (RBE), 48. Nono (RBE)


    Malaga CF: Caballero – Gámez, Sergio Sánchez, Weligton (C), Antunes – Olinga (64. Anderson), Portillo, Tissone (85. Samuel Sánchez), Darder, Eliseu – Santa Cruz (76. Juanmi).
    Náhradníci: Kameni – Angeleri, Camacho, Anderson, Duda, Juanmi, Samuel Sánchez.

    Real Betis: Andersen – Moreno Juanfran, Perquis (55. Caro), Figueras, Nacho (C) – Vadillo (81. Matilla), X. Torres, Verdú, Nono, Pérez (66. Steinhöfer) – Molina.
    Náhradníci: Montoya Monente – Steinhöfer, Matilla, Cedrick, Chuli, B. Rodríguez, Caro.

    Rozhodčí: Undiano – Díaz, Cabaňero

    Diváci: 21 209
    bahis siteleri