NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Washington – Florida 3:2 (3:1 po s.n.) | Columbus – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Vancouver – Toronto 4:0 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:6 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.)
New Jersey – Philadelphia 0:1 (kon.) | NY Islanders – Boston 3:1 (kon.) | Colorado – Montreal 4:1 (kon.)
Edmonton – Detroit 0:5 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:4 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.)
Ottawa – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
Detroit Red Wings
Neděle 03.11.2013, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    TODD BERTUZII využívá po souhře Jakuba Kindla a Henrika Zetterberga přesilovou hru a s domácími to začíná vypadat opravdu všelijak. Pro Kindla druhý bod v zápase, určitě statisticky nejvydařenější zápas českého zadáka letos. Asistence: Henrik Zetterberg, Jakub Kindl.
     
    47:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují již na 4:0! Soustředěný tlak Wings končí ránou Millera, druhý gól v sezóně pak dává z následné situace JOAKIM ANDERSSON, a s nadějemi domácích na zvrat v utkání to vypadá všelijak, dobře ovšem ne. Asistence: Drew Miller, Justin Abdelkader.
     
    26:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pavel Dacjuk vybojoval ve středním pásmu kotouč, poslal jej Alfredssonovi, který po přejetí za modrou počkal na najíždějícího JAKUBA KINDLA, poslal mu křižný pas a český zadák tvrdou bombou na zadní tyč hned z první propálil LaBarberu! Nádherná rána šumperského rodáka! Asistence: Daniel Alfredsson, Pavel Dacjuk.
     
    05:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hosté vedou o dvě branky! Bachman ještě dokázal vyrazit Anderssonovu střelu poté, co útočník hostů získal puk po chybě Petryho, avšak TOMÁŠ TATÁR uklízí puk do sítě a během 25 vteřin odskakuje Detroit do vedení o dvě branky! Asistence: Joakim Andersson.
     
    05:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Daniel Alfredsson ihned po Mrázkově zákroku obrací na druhou stranu a přes Clearyho se kotouč dostává k DARRENU HELMOVI, který svou obnovenou premiéru po zranění po pár minutách utkání okořenil gólem! Asistence: Danny Cleary a Daniel Alfredsson.

    Jaroslav Svoboda

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 6. Helm (Cleary, Alfredsson), 6. Tatár (Andersson), 27. Kindl (Alfredsson, Dacjuk), 48. Andersson (Miller, Abdelkader), 50. Bertuzzi (Zetterberg, Kindl)


    Edmonton Oilers: Bachman (14. LaBarbera) – Petry, Šmíd, N. Schultz, Ference, Larsen, Bělov – Eberle, Nugent-Hopkins, Jones – Jakupov, Gordon, Gagner – Hemský, Arcobello, Hamilton – Gazdic, Acton, Eager
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Smith, Kindl, Lashoff, Quincey, Kronwall, Dekeyser – Bertuzzi, Dacjuk, Zetterberg – Alfredsson, Andersson, Tatár – Cleary, Weiss, Abdelkader – Samuelsson, Helm, Miller

    Rozhodčí: Joannette, VanMassenhoven – Henderson, Nelson

    Diváci: 16389
    bahis siteleri