SR 18 – Topoľčany 5:7 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:0 (17:00) | Prievidza – Trnava 3:2 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 7:2 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 7:1 (kon.) | Michalovce – Bardejov 3:1 (kon.)
před zápasem
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:0
HK Detva
sk Neděle 03.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    54:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že na staručkom zimnom štadióne sa dráma konať nebude. Liptáci si po tom ako dvakrát inkasovali pripisujú gól na 5:2, po tom ako puk sa dostal ku JURAJOVI KURICOVI, ktorý z pravej strany mieril presne do voľného priestoru. Asistencie: Ivan Leskovianský, Peter Bartík. (19:02:03)
     
    53:48
    Posledné sekundy dnešného zápasu sú viacmenej vyrovnané. Viackrát sa prerušila hra a vážna akcia už pár minút neprišla. Aktuálne sa bude vhadzovať v strednom pásme po tom ako sa hostia previnili ofsajdom.
     
    53:33
    Rozohrávka hostí v strednom pásme sa odrazila až pred bránu Palka, ktorý radšej pokryl puk pod lapačku, keďže Buda bol príliš razantný v nábehu na puk. Vhadzovanie v útočnom pásme Detvy.
     
    52:08
    V poslednej presilovke Detva vsietila gól, ale tentokrát sú pozorní všetci hráči Liptovského Mikuláša, ktorí vyhadzuje do bezpečia všetky puky.
     
    51:10
    Počas presilovky sú hostia zatiaľ vo vlastnom pásme, ale iba na istý čas. Následne sa dostali aj do útočného pásma, avšak zakončenie Tepera nebolo razantné a obrana na čele so Špilom vyhodila včas puk.
     
    51:02
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane a znovu to je za nedovolené bránenie. Na trestnú odchádza Lehocký.
     
    50:44
    Liptovský Mikuláš má teda čo robiť aby udržal stav stretnutia Po buly v strednom pásme hostia trošku zaváhali keď vyhodený puk trojica rozhodcov posúdila ako zakázané uvoľnenie.
     
    50:07
    Nebezpečný puk pred bránou preletel z hokejky Petra, avšak žiaden z hosťujích hráčov ho nezachytil. Po pár sekundách prišla ja ďalšia akcia na strane hostí, avšak je to ofsajd čo prerušil hru.
     
    48:35
    Detva dala gól!
    Už len dva góly a zápas je vyrovnaný. Hostia hrali presilovku o dvoch hráčov, ktorú aj patrične využili. Kombinácia v okolí bráni a finálne zakončenie v podaní MAREKA HATAŠA. Asistencie: Branislav Srnka, Jakub Teper.
     
    48:25
    Detva sa bude dlhší čas hrať v útočnom pásme, takže uvidíme či domáci odolajú. Prihrávky po modrej a vzápätí strela Hataša, ktorú pokrýva brankár Palko.
     
    48:05
    Trojica Liptovského Mikuláša bude čeliť dvojitej výhode na strane súpera. Na trestnú odchádza Bača za nedovolené bránenie + 10. minútový osobný trest.
     
    47:45
    Vylúčenie na strane domácich. Leskovianský odchádza za nedovolené bránenie.
     
    46:59
    Hra sa nám tak trošku prelieva zo strany na stranu. Domáci hráči sa na teraz dostali opäť do útočného pásma, i keď nahodený puk odpratala obrana do bezpečia trojica rozhodcov píska hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    45:19
    Domáci hráči sa aj naďalej snažia pripísať si jeden z ďalších gólov. Vysoký puk preletel cez stredné pásmo, no nakoniec sa nám hra presúva do pásma domácich. Odrazený puk si prichystal na strelu Buda, lenže Palko je úspešný.
     
    44:27
    Liptovský Mikuláš ostáva aj naďalej v útočnom pásme, ale to už neplatí. Od modrej skúsil pozornosť brankára Fekiač, lenže obranca domácich včas puk zablokoval.
     
    44:13
    S menšími problémami sa opäť s vami spájame. Prichádzame naozaj včas, keď Piatka pred bránou zbytočne dlho váhal, no nakoniec osamotený nevsietil piatky gól domácich, ale skôr naopak. Dobrý zákrok si pripisuje hosťujúci brankár.
     
    40:51
    Detva dala gól!
    Nakoniec prichádza aj gól zo strany hostí, ktorí sa po prvýkrát v zápase tešia z vedenia. Presný zásah si zapisuje FILIP JÁNOŠIK, ktorý prestrčil puk pomedzi betóny Palka. Asistencia: Vladimír Dolník.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:20.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 9. Kuric (Leskovianský), 11. Marcinko (Broska), 27. Roháč (Mezovský), 36. Poliaček, 55. Kuric (Leskovianský, Bartík) – 41. Jánošík (Dolník), 49. Hataš (Srnka, Teper)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Devečka, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Piatka, Bartík, Nitriansky, Bača, Leskoviansky.
    HK Detva: Auzins – Goga, Hataš, Pač, Petro, Srnka, DOlník, Németh, Tóth, Trochta, Buda, Fekiač, Nociar, Rancevs, Teper, Georgievský, Jánošík, Šagát.

    Rozhodčí: Štec – Kalina, Vyšný
    bahis siteleri