Olomouc – Třinec 2:9 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 2:6 (kon.) | Slavia – Motor ČB 3:2 (2:1 po s.n.)
Hr. Králové – Jihlava 1:4 (kon.) | Sparta – Ústí n/L 7:0 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Písek 4:2 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Neděle 03.11.2013, 11:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tento risk se domácím nevydařil. VLADIMÍR OŠČÁDAL se dostal ve střední třetině ke kotouči a neměl problém zamířit do prázdné brány. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    56:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Hradec studená sprcha. Během 30 vteřin dostávají dvě branky a utkání je, zdá se, rozhodnuté. Jihlava se ihned po vhazování dostala do útočného pásma a po nahrávce Čermáka se prosadil PAVEL KOUSAL. Asistence: David Čermák.
     
    55:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se zničehonic dostává do vedení. VLADIMÍR OŠČÁDAL přejel pře modrou čáru, jeho střelu Vomáčka neudržel v lapačce a kotouč mu propadl do branky. Asistence: Vojtěch Pražák.
     
    26:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají skóre, když Kousal přihrál ONDŘEJI NAJMANOVI, který projel po pravé straně do pásma, dostal se na osu hřiště a vymetl levý horní roh Vomáčkovy svatyně. Asistence: Pavel Kousal.
     
    16:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni. Jejich tlak proměnil v úvodní branku FILIP MONÍK, který dostal krásný pas zpoza brány na druhou tyč od Jaroslava Dvořáka. Střelec první branky neměl problém dopravit kotouč do odkryté branky, protože se Kořenář nestihl přesunout. Asistence: Jaroslav Dvořák, Dominik Matouš.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 17. F. Moník (Dvořák, Matouš) – 27. Najman (Kousal), 56. Oščádal (Pražák), 57. Kousal (Čermák), 60. Oščádal (Mejzlík)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Weiss) – Hroudný, Muška, Šalda, Fanderlik, Jonáš – Jakubec, D. Matouš, J. Moník, F. Moník, Matějček, Pažourek, Martinec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Maršík, Kynčl, Hejna, Hidveghy, Pavlík "C". Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Šťastný) – O. Havelka, G. Havelka, Mareš, Pražák "C", Šlapáček, Váňa – Čermák, Branský, Najman, Adam, Chylík, Mejzlík, Smutný, Slabý, Kousal, Prokš, Oščádal. Trenér: Patrik Augusta.
    bahis siteleri