Olomouc – Vsetín 11:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 4:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
11:2 (3:1, 2:0, 6:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 18.11.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠOUSTAL se krásně uvolnil přes posledního hráče hostí a následně si i lehce poradil s Bechným, a vstřeluje tak svůj čtvrtý gól v dnešním utkání.
     
    52:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se dočkala i desátého gólu v síti Vsetína, když se prosadil DOMINIK MAREK, který měl před sebou úplně odkrytou bránu. Asistence: Jan Kropáč, Pavel Dittrich.
     
    47:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu další branka domácích. Kropáč nahrál puk z rohu kluziště přesně na hokejku DOMINIKA ZELENÉHO, který navyšuje vedení svého týmu. Asistence: Jan Kropáč.
     
    47:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Weintritt si na trestné lavici poseděl pouhých deset sekund, když se prosadil VÁCLAV MELICHÁREK, ke kterému se odrazil puk po střele Kuby a domácí útočník měl dostatek času, aby přehodil beton ležícího brankáře. Asistence. Miroslav Kuba.
     
    45:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rašner opět zužitkoval své zkušenosti z prvoligového áčka,když nahrál před bránu na zcela volného TOMÁŠE ŠOUSTALA, který neměl problém vstřelit puk do prázdné klece, a dokončit tak svůj hattrick. Asistence: Alex Rašner
     
    43:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lainka vystřelil z pravého kruhu směrem na Urbische, kde nakonec puk trefil tyč a následně zůstal ležet na brankovišti, kde jej do brány doklepnul MIROSLAV JANOŠEK. Asistence: Petr Lainka, Ivo Blahunek.
     
    43:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Rašner si opět vybruslil až před Bechného, kde následně poslal puk pod sebe před bránu, který se nakonec odrazil k TOMÁŠI ŠOUSTALOVI, a ten jej již posílá do zcela odkryté klece. Asistence: Alex Rašner, David Janás.
     
    34:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    J. Horák nahrál LUKÁŠI SPURNÉMU na střed hřiště, který svou střelou mezi betony Gottwalda vstřeluje pátý gól Olomouce, a naděluje tak hostujícímu týmu nepopulárního bura. Asistence: Jiří Horák, Tomáš Šoustal.
     
    31:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak do třetice už je to přece jenom gól v oslabení pro domácí! JAKUB HEŽA vyhrál souboj o puk v útočném pásmu a v následném souboji tváří v tvář proti Gottwaldovi uspěl se svou kličkou do backhandu. Asistence: Matěj Tomek, Miroslav Kuba.
     
    19:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se hosté radují z gólu, když se po sérii odrazů dostal puk k ONDŘEJI GRYGAROVI, který jej poslal již do prázdné klece. Domácí ještě reklamují kopnutí puku, ale hlavní rozhodčí je opačného názoru. Asistence: Petr Strmiska, Daniel Gazda.
     
    16:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zelený vypálil směrem na Gottwalda, který puk vyrazil před sebe, kam si najel JAN ŠTEFKA, a na dvakrát procpal puk do brány přes ležícího vsetínského brankáře. Asistence: Dominik Zelený.
     
    16:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rašner se dostal k puku na modré čáře, odkud si krásně vybruslil až před Gottwalda, kterého ještě vymíchal, ale následně nedokázal trefit zcela odkrytou branku. Naštěstí pro domácí se puk odrazil k J. Horákovi, a ten jej poslal na hůl TOMÁŠI ŠOUSTALOVI, který jej již uklidil do prázdné klece. Asistence: Jiří Horák, Alex Rašner.
     
    09:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Po krásné kombinaci se dostal puk na pravou stranu k Janásovi, který nahrál mezi kruhy DAVIDU NESVADBOVI , a ten svou ránou vymetl všechny pavouky v bráně Gottwalda. Asistence: David Janás, Alex Rašner.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Nesvadba (Janás, Rašner), 17. Šoustal T. (Horák J., Rašner), 17. Štefka (Zelený), 32. Heža J. (Tomek, Kuba), 35. Spurný (Horák J., Šoustal T.), 44. Šoustal T. (Rašner, Janás), 46. Šoustal T. (Rašner), 47. Melichárek (Kuba), 48. Zelený (Kropač), 53. Marek (Kropáč, Dittrich), 60. Šoustal T. (Nesvadba) – 20. Grygar (Strmiska, Gazda), 44. Janošek (Lainka, Blahunek)


    HC Olomouc: Urbisch (Šoustal M.) – Rašner, Nesvadba, Škoda, Tomek, Hes, Klvaňa, Hrabica, Spurný – Janás, Šoustal T. (C), Horák J. – Heža, Kuba, Melichárek – Zelený, Kropáč, Štefka – Marek, Dittrich, Malý.
    VHK ROBE Vsetín: Gottwald (41. Bechný) – Metelka, Gazda, Lejska, Svozílek, Hohl (C) – Grygar, Strmiska, Mikula – Hořanský, Tydlačka, Miko – Janošek, Lainka, Blahunek – Rýpar, Weintritt, Kovář.

    Rozhodčí: Kika – Kašík, Nazád
    bahis siteleri