Chomutov – Ústí n/L 11:1 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 2:6 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:0 (kon.)
Hr. Králové – Písek 1:2 (0:1 po s.n.) | HC Plzeň – Sparta 7:6 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:3 (kon.)
HC Litvínov – Kladno 3:8 (kon.) | Slavia – Jihlava 3:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:1 (kon.)
Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:8 (1:1, 0:4, 2:3)
Rytíři Kladno
Pátek 22.11.2013, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a zvyšují tak na 3:8. Šťastným a nejspíš posledním střelcem je Vincent Keszi. Keszi využil rychlé kombinace a završil tak gólový účet. Asistence: Pliml, Kružík.
     
    56:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JAN CHMELAŘ snižuje na 3:7. Chmelař využil Navarrovy přihrávky a z místa mezi kruhama se trefil přesně. Asistence: Roman Navarra, Vlastimil Pospíšil.
     
    51:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JOSEF ZAJÍC si pohrál s obranou domácích. Zkušeně si obhodil obránce, který se mu vrhnul do střely a přízemní střelou mezi betony nedal Uhrovi šanci. Asistence: Jakub Kaprál.
     
    42:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O kontaktní branku se postaral TOMÁŠ KUČERA, když využil přihrávky Josefa Stříbrného. Asistence: Stříbrný, Reichel.
     
    40:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Skvělá přihrávka Matuly z obrané třetiny si našla DANIELA KRUŽÍKA, který v samostatném nájezdu mířil přesně mezi Uhrovy betony. Asistence: František Matula.
     
    39:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    LUKÁŠ DOUDERA jako přes kopírák vstřelil svůj druhý gól v utkání a zvyšuje už na 1:5! Asistence: Dominik Borkovec, Křešimír Schildhabel.
     
    37:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se ujímá třígólového vedení a úspěšným střelcem se stal LUKÁŠ DOUDERA, jehož střelu od modré dokázala zastavit až síť ve Spěšného svatyni. Asistence: Patrik Balcar, Štěpán Bláha.
     
    27:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Do zakončení se dostal DOMINIK BORKOVEC díky přesným přihrávkám Schildhabela a Molčíka. Borkovec zvyšuje skóre na rozdíl dvou branek. Stav utkání: 3:1. Asistence: Schildhabel, Molčík.
     
    21:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení po necelých dvou minutách. VINCENT KESZI využil přihrávky Daniela Kružíka a v samostatném nájezdu využil brankářovy skulinky mezi betonama. Asistence: Daniel Kružík
     
    15:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šťastné vyrovnání v podání Kladna! PATRIK BALCAR projel středním pásmem a nachytal na švestkách domácího brankáře Spěšného. Střela od modré čáry zaplula pod rukou litvínovského golmana až do sítě. Bez asistence.
     
    08:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá přesilovou hru! Jonák od modré čáry našel Stříbrného, který ihned adresoval přihrávku na volného KRISTIÁNA REICHELA. Litvínovský centr prostřelil chumel hráčů a otevřel gólový účet utkání. Asistence: Josef Stříbrný, Michal Jonák.

    Radek Veverka

    Branky a nahrávky: 9. Reichel (Stříbrný, Jonák), 43. Kučera (Stříbrný, Reichel), 57. Chmelař (Navarra, Pospíšil) – 16. Balcar, 22. Keszi (Kružík), 28. Borkovec (Schildhabel, Molčík), 38. Doudera (Balcar, Bláha), 40. Doudera (Borkovec, Schildhabel), 41. Kružík (Matula), 52. Zajíc (Kaprál), 60. Keszi (Pliml, Kružík)


    HC Litvínov: Spěšný (od 41. Uher) – Šíp, Jonák – Brzek, Vostárek – Březák – Najman, Moravec – Stříbrný, Reichel, Kučera – Navarra, Pospíšil, Dunko – Chmelař, Jícha, Bárdoš – Sklenička
    Rytíři Kladno: Vladař (Jiroušek) – Matula, Balcar – Doudera, Chládek – Zajíc, Havelka – Libecajt – Kružík, Pliml, Keszi – Hajný, Kaprál, Bláha – Kadlec, Čermák, Vendis – Molčík, Borkovec, Schildhabel

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Kilián

    Diváci: 143
    bahis siteleri