Toronto – Nashville 2:4 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:1 (kon.) | Boston – St. Louis 2:3 (1:2 po s.n.)
Detroit – Carolina 4:3 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:6 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
Arizona – Colorado 3:4 (po pr.) | Edmonton – Florida 4:1 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 1:2 (po pr.)
San Jose – Tampa 5:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Buffalo Sabres
Pátek 22.11.2013, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    No a teď už je definitivně jasno. SCOTT HARTNELL přebral puk na červené čáře a poslal ho do odkryté branky. Asistence: Adam Hall.
     
    49:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Takhle se využívá přesilovka. VINCENT LECAVALIER dostal nabito na levý kruh a trefil na milimetry přesně pod břevno ke vzdálenější tyči. Rána jako hrom! Asistence: Mark Streit, Claude Giroux.
     
    35:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Takové chyby se prostě nevyplácejí. Hosté věnovali pozornost kotouči, ale úplně zapomněli, že před brankou stojí volný MATT READ. Ten si šikovně počkal na pohyb Millera a poté zavěsil pod břevno. Asistence: Steve Downie, Sean Couturier.
     
    34:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tři hráči přehráli pětici hostů. Couturier udržel puk za brankou a předal ho Downiemu. Poslední posila Flyers rychle našla před brankou MATTA READA a ten trefil do v podstatě prázdné branky. Asistence: Steve Downie, Sean Couturier.
     
    18:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tohle byl závar, který už opravdu "smrděl" gólem. Emery se štěstím několikrát uhlídal svou branku, pak Ennis trefil tyč a po jeho střele zůstal kotouč v brankovišti, kde rychle reagovali dva hráči Sabres a jako střelec je označen TYLER MYERS. Asistence: Ville Leino, Tyler Ennis.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 35. Read (Downie, Couturier), 36. Read (Downie, Couturier), 50. Lecavalier (Streit, Giroux), 60. Hartnell (Hall) – 19. Myers (Leino, Ennis)


    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Timonen, Coburn, Streit, Grossmann, Gustafsson, L. Schenn – Hartnell, Giroux, Voráček – Simmonds, Lecavalier, B. Schenn – Read, Couturier, Downie – Rosehill, Hall, Rinaldo.
    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Ehrhoff, Weber, Tallinder, Myers, McNabb, McBain – Moulson, Ott, Foligno – Girgensons, Hodgson, Ennis – Adam, Grigorenko, Stafford – Scott, Leino, McCormick.

    Rozhodčí: McIsaac, Joannette – Cormier, Barton
    bahis siteleri