Barcelona – Granada 4:0 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 4:3 (kon.) | Almería – Real Madrid 0:5 (kon.)
Atlético – Getafe 7:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
4:3 (1:2)
Celta de Vigo
Sobota 23.11.2013, 18:00 • Anoeta, San Sebastián • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Od nás je to vše, děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek dne! (19:53:55)
     
    Statistiky utkání

    55% Držení míče 45%
    23 Střely celkově 10
    12 Střely na bránu 7
    7 Rohy 3
     
    A to je vše, co se odehrálo v tomto dramatickém utkání. Zasloužené tři body nakonec zůstávají doma u týmu Real Sociedad San Sebastian, který může děkovat svému střelci Carlosu Velovi. Ten totiž vstřelil všechny čtyři banky. Hosté Real Club Celta de Vigo může jen litovat svého promrhaného dvoubrankového vedení, kdy za stavu 1:3 nechali svého soupeře dostat se ještě do utkání. Hodně velkou zásluhu na tom má vyloučení obránce Fontáse v 65. minutě.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí svůj rohový kop rozehráli nakrátko, následně se již nikam příliš neženou. Vypadá to, že zápas mají pod kontrolou.
     
    90
    3 minuty navíc se budou přidávat v závěru utkání.
     
    90
    Neuvěřitelné! Domácí ve svém brejku 3 na 2 nevyužili dvě obrovské příležitosti! 2x namazal svému parťáku z útoku Griezmannovi Vela před bránu. Tomu obě tutovky zmařil brankář Yoel, jenž se velmi vyznamenal; následuje roh.
     
    90
    Nepřesná střela jednoho z hráčů hostů končí za bránou. Následuje tak pouze odkop z kopačky brankáře Brava, který přestože pustil 3 góly, tak jeho tým vede.
     
    88
    Domácí se již nikam příliš nehrnou a hrají spíše na jistotu v podobě mnoha přihrávek.
     
    86
    Vela se nyní ukázali jako zdatný přihrávač, když po pravé straně uviděl v náběhu Rose. Ten si ale míč příliš předkopl a poté se s ním dostal do zámezí. Následovat tak bude odkop od brankáře Celty.
     
    85
    Domácí, ačkoliv vedou, stále hrají aktivně směrem dopředu. Nyní ale po jejich nepřesné akci na pravé straně nenásleduje nic jiného, než jen aut hostů.
     
    84
    Z něj ale nic nevytěží. Naopak se musí bránit rychlému protiútoku domácích. Griezmann s Prietou na dva doteky rozjeli brejk, který ale poté zazdil Pardo. Ten nevěděl kam nahrát dřív, až nakonec jeho přihrávka směřovala do zámezí.
     
    83
    Svou možnost bude mít také oslabená Celta. Nyní totiž budou zahrávat rohový kop.
     
    81
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    CARLOS VELA střílí svůj čtvrtý gól v utkání! Neuvěřitelné! Po přihrávce Griezmanna se natlačil před obránce a znovu z prostoru na hranici malého vápna nemá problém dopravit míč do sítě! 4:3.
     
    80
    Domácí se opět hnali po pravé strany do vápna Celty. Prietovi však na poslední chvíli ukopl míč do zámezí pozorný obránce hostů.
     
    80
    Real Sociedad San Sebastian naposledy střídá: Zaldúu nahradí Ros.
     
    78
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Po ní se ke střele nedostali, přesto však ještě založili další akci, ze které padá branka! CARLOS VELA po ní zkompletovává hattrick. Díky Bergarově rychlé přihrávce se bývalý útočník Arsenalu hravě dostal k míči a z pozice pár metrů před bránou nemá problém. Je vyrovnáno. 3:3!
     
    77
    Domácí budou také zahrávat standardní situaci z pravé strany těsně před rohovým praporkem.
     
    77
    Zaldúa leží na trávníku v křečích po souboji s Rafinhou, spoluhráč mu již pomáhá.

    Jakub Martiňák

    Branky: 6. Vela (de la Bella), 61. Vela, 78. Vela (Bergara), 81. Vela (Griezmann) – 23. Rafinha, 28. Á. López (Augusto Fernández), 56. Rafinha

    Karty:   68. Prieto (RSC), 70. Bergara (RSC), 74. Griezmann (RSC) – 24. Cabral (CVG), 31. Fontàs (CVG), 68. Y. Rodríguez (CVG)   65. Fontàs (CVG)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Zaldúa (80. Ros), M. González (66. Agirretxe), I. Martínez, de la Bella – G. Castro, Bergara, Prieto (C), Zurutuza (38. Pardo), Griezmann – Vela.
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Ángel, Pardo, Ros, Seferović, Agirretxe.

    Celta de Vigo: Y. Rodríguez – Mallo (C), Cabral, Aurtenetxe, Castro – Fontàs, Á. López, Rafinha – Augusto Fernández, Charles (72. Mina), Nolito (70. Costas).
    Náhradníci: S. Álvarez – Costas, Madinda, Orellana, Toni, Krohn-Dehli, Mina.

    Rozhodčí: Muñiz Fernández
    bahis siteleri