Barcelona – Granada 4:0 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 4:3 (kon.) | Almería – Real Madrid 0:5 (kon.)
Atlético – Getafe 7:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
4:3 (1:2)
Celta de Vigo
Sobota 23.11.2013, 18:00 • Anoeta, San Sebastián • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Neuvěřitelné! Domácí ve svém brejku 3 na 2 nevyužili dvě obrovské příležitosti! 2x namazal svému parťáku z útoku Griezmannovi Vela před bránu. Tomu obě tutovky zmařil brankář Yoel, jenž se velmi vyznamenal; následuje roh.
     
    81
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    CARLOS VELA střílí svůj čtvrtý gól v utkání! Neuvěřitelné! Po přihrávce Griezmanna se natlačil před obránce a znovu z prostoru na hranici malého vápna nemá problém dopravit míč do sítě! 4:3.
     
    80
    Real Sociedad San Sebastian naposledy střídá: Zaldúu nahradí Ros.
     
    78
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Po ní se ke střele nedostali, přesto však ještě založili další akci, ze které padá branka! CARLOS VELA po ní zkompletovává hattrick. Díky Bergarově rychlé přihrávce se bývalý útočník Arsenalu hravě dostal k míči a z pozice pár metrů před bránou nemá problém. Je vyrovnáno. 3:3!
     
    74
    Griezmann za své podražení protihráče vidí žlutou kartu.
     
    72
    Real Club Celta de Vigo podruhé v utkání střídá: Charles má dohráno, místo něj na trávníku uvidíme Minu.
     
    70
    Na hřišti to v tuto chvíli vypadá spíš jako komedie. Bergara za svoje přistrčení do Charlese vidí žlutou kartu.
     
    70
    Real Club Celta de Vigo střídá: Nolito jde ze hy a vinou karty před pár okamžiky jde do hry stoper Costas, který zacelí díru v obraně.
     
    68
    Prieto se snažil vymodlit si penaltu. Poté se dostal s brankářem Yoelem do strkanice, za což si oba dva aktéři vykoledovali žlutou kartu.
     
    66
    Real Sociedad San Sebastian střídá: González má dohráno, místo něj uvidíme na place Agirretxee,
     
    65
    Fontàs v 65. minutě zavařuje svému týmu, když vidí svou druhou žlutou po svém faulu zezadu a jde do sprch!
     
    61
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    CARLOS VELA střílí kontaktní branku. Po Castrově centru si naběhl před bránu, odkud na přední tyči opět hlavičkou slaví branku! 2:3.
     
    56
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    RAFINHA využil nedůslednosti obránců domácích a hlavičkou jim vypíchl míč. Následně pak z hranice 15 metrů zamířil z voleje parádní trefou k pravé tyčce, kde brankář Bravo neměl šanci. Stav utkání se tak mění na 1:3!
     
    48
    Charles se dostal do dobré šance poté, co brankář Bravo promáchl letící míč. Jenže toho Charles nevyužil, když z malého vápna hlavičkoval jen těsně nad.
     
    44
    V obrovské šanci se ocitl Griezmann! Ten se dostal po přihrávce Bergary k míči, který vypálil z voleje z hranice malého vápna! Ve vyložené šanci ale svou šanci nevyužil a mířil jen těsně vedle. Odkop bude následovat z kopačky šťastlivce Yoela.
     
    41
    Ale tohle byla krásná individuální akce Vely! Ten zachytil míč na 40 metrů před bránou Yoela a mířil s ním rychlými kroky vpřed! K ráně se odhodlal na hranici 14 metrů, odkud jen těsně minul pravou tyčku brány Celty. Spoluhráči se zlobí, přesto tato akce potěšila srdce fanouška.
     
    38
    Real Sociedad San Sebastian střídá: Zurutuza jde ze hry, nahradí jej útočně laděný Pardo.
     
    31
    Faul pískán Fontásovi, jenž za svůj ostrý zákrok vidí také žlutou kartu.
     
    28
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou do vedení! ÁLEX LÓPEZ jen potvrzuje svou super formu a přidává již svůj pátý gól v sezóně. Po nádherné přihrávce za obranu do běhu od Fernándeze z 14 metrů přesně posílá míč k tyčce, kde Bravo nemá nárok. 1:2!
     
    26
    Byl to Griezmann, jenž vypálil z hranice 20 metrů. Zeď úspěšně obstřelil. V cestě mu poté stál jen připravený brankář Yoel a ten míč vyboxoval pryč daleko od své svatyně.
     
    24
    Cabral vidí žlutou kartu za svůj faul před vápnem. Hosté navíc budou čelit nebezpečné standardce domácích.
     
    23
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Na Jonhyho centr si nejvýše naskočil RAFINHA, jenž z malého vápna poslal nechytatelnou hlavičku. 1:1!
     
    21
    Krásná akce v podání domácích. Nejprve se Castro prohnal po levé straně, odkud našel volného Velu. Ten vypálil z voleje na hranici vápna, kde před bránou ještě patou tečoval míč kapitán Prieto. Střela skončila jen na boční síti a domácí dostali velkou fotbalovou podívanou.
     
    7
    O nebezpečnou protiakci se postaral Celta, konkrétně Á. López, jenž vystřelil z hranice 20 metrů svou pravou nohou. Rána minul jen o kousek levou brankářovu tyčku a následovat bude odkop od brankáře Brava.
     
    6
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Griezmann zachytil na hranici šestnáctky hostů jejich vlastní rozehrávku. To následně potrestal přihrávkou do běhu de la Bellovi, jenž našel před bránou osamoceného hráče jménem CARLOS VELA a ten nemá problém uklidit míč na přední tyč! 1:0!

    Jakub Martiňák

    Branky: 6. Vela (de la Bella), 61. Vela, 78. Vela (Bergara), 81. Vela (Griezmann) – 23. Rafinha, 28. Á. López (Augusto Fernández), 56. Rafinha

    Karty:   68. Prieto (RSC), 70. Bergara (RSC), 74. Griezmann (RSC) – 24. Cabral (CVG), 31. Fontàs (CVG), 68. Y. Rodríguez (CVG)   65. Fontàs (CVG)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Zaldúa (80. Ros), M. González (66. Agirretxe), I. Martínez, de la Bella – G. Castro, Bergara, Prieto (C), Zurutuza (38. Pardo), Griezmann – Vela.
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Ángel, Pardo, Ros, Seferović, Agirretxe.

    Celta de Vigo: Y. Rodríguez – Mallo (C), Cabral, Aurtenetxe, Castro – Fontàs, Á. López, Rafinha – Augusto Fernández, Charles (72. Mina), Nolito (70. Costas).
    Náhradníci: S. Álvarez – Costas, Madinda, Orellana, Toni, Krohn-Dehli, Mina.

    Rozhodčí: Muñiz Fernández
    bahis siteleri