Liberec – Pardubice 2:3 (kon.) | Brno – Plzeň 7:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
7:3 (5:1)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 23.11.2013, 13:00 • TCM Brněnské Ivanovice • Celostátní liga staršího dorostu
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po zákroku rukou jednoho z brněnských v šestnáctce byla nařízena penalta, kterou MARTIN POLOM proměnil beze zbytku. 7:3!
     
    87
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Alespoň snížit stav se povedlo JAKUBU DOLEŽALOVI, který perfektní dalekonosnou střelou zhruba z 30 metrů do šibenice překonal Halousku! 7:2!
     
    79
    Brno právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu je zvýšeno na již 7:1! Prosadil se MARTIN SEDLO! Asistence: Weber
     
    70
    Brno právě vstřelilo branku!
    DOMINIK DUDA se opět střelou po zemi nemýlil! 6:1
     
    45
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je to jako zápas dvou týmů jiné ligy... I nyní si brněnský útok pohrál s Plzní jako kočka s myší a MICHAL ŠEMBERA taktéž svojí druhou brankou zvyšuje do „šibenice“ již na 5:1!
     
    44
    Brno právě vstřelilo branku!
    JAKUB PŘICHYSTAL si připisuje už druhou branku! Brankář nejdřív jedovatou střelu Šembery vyrazil, ale přímo před sebe, a Přichystal neměl problém patičkou dorazit míč do prázdné branky! 4:1!
     
    36
    Brno právě vstřelilo branku!
    K rohovému kopu se postavil Fojtík, zahrál jej ale velice nízko... Už se zdálo, že bude po všem, kdyby se z ničehonic nevynořil u malého vápna Přichystal, který v trochu nepřehledné situaci dotlačil míč i s dvěma protihráči do branky! 3:1 Asistence: Fojtík
     
    30
    Brno právě vstřelilo branku!
    A máme tu opět vedení Brna, znovu po 10 minutách... MICHAL ŠEMBERA si ve vápně zpracoval míč, udělal dva kroky a po zemi vyslal míč k tyči za záda pouze přihlížejícího Jurašiho! 2:1!
     
    20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Desítka boduje i na druhé straně! Jen deset minut trvala radost Zbrojovky po penaltě – vyrovnával MILAN UNGR, který si poradil s lahůdkovým centrem od Glazera do malého vápna a hlavičkou překonal bezmocně se natahujícího Halousku. 1:1! Asistence Glazer
     
    10
    Brno právě vstřelilo branku!
    Glazer se rozhodl pro ostrý skluz ve vápně, což se nemohlo líbit rozhodčímu, který nařídil pokutový kop. Faulovaný DOMINIK DUDA kopl penaltu po zemi do středu branky a nemýlil se! 1:0

    Ondřej Smejkal

    Branky: 10. Duda (pen.), 30. Šembera, 36. Přichystal, 44. Přichystal, 45. Šembera, 70. Duda (pen.), 79. Sedlo – 20. Ungr, 87. Doležal, 90. Polom (pen.)

    Karty:   10. Glazer (PLZ), 56. Medveděv (PLZ), 70. Polom (PLZ), 86. Denk (PLZ)


    FC Zbrojovka Brno: Halouska – Šural, Weber, Fojtík, Sedlo – Duda, Bednář, Sedláček, Pospíšil – Šembera, Přichystal (63. Sodomka)
    Náhradníci: Peš – Zavřel, Sodomka, Chyla, Sokol, Záleský, Boček

    FC Viktoria Plzeň: Juraši – Denk, Boček (70. Provod), Piroch (73. Brožík), Glazer (46. Medveděv) – Lešek, Sýs, Král, Doležal – Ungr (46. Sedláček), Ruml
    Náhradníci: Špiroch – Jakirovič, Brožík, Provod, Medveděv, Sedláček, Polom

    Rozhodčí: Nenadál – Antoníček, Polák

    Diváci: 150
    bahis siteleri