Helas Brno – Balticflora Teplice 0:4 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Benago Praha 3:7 (kon.) | Kladno – Chrudim 0:3 (kon.)
Hradec Králové – Vysoké Mýto 6:0 (kon.)
konec
MADOS MT Hradec Králové
6:0 (2:0)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 29.11.2013, 20:301. Futsal liga
     
    39
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Stejskal se postavil k přímému kopu, který ještě Gerčák dokázal vyrazit. Balón ale ze vzduchu trefil MARTIN FRIEDL, jenž dává šestou branku domácích!
     
    37
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Před polovinou napřáhl JAN FIDRA, který tak dává už pátou branku Salamandru. Hosté byli bezmocní, i nadále totiž hrají power play, a tak Gerčák byl úplně na druhé straně palubovky.
     
    30
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, tak toto se mnohokrát nevidí. Domácí brankář dostal na své půlce míč na svoji sálovku a nekompromisně ho napálil přes celou délku palubovky do prázdné brány. Tu k neuvěření hostů trefil! 4:0!
     
    25
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Znovu skvělá práce Hrůši vedla k přihrávce na ROMANA JELÍNKA, jenž s tečí protihráče dopravil míč za záda Gerčáka. 3:0!
     
    15
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Další velice pohledná akce končí brankou! Domácí zahrávali na půlce aut, z čeho vytěžil balón Fidra. Ten nahrával do volného prostoru před branku Mýta, kde číhal nikým nehlídaný DAVID STEJSKAL. 2:0!
     
    6
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Krásná práce Hrůši, který pronesl míč až úplně před bránu, kde nahrával na volného ADAMA CHROMKA. Ten se do míče nadvakrát opřel a o břevno posílá domácí do vedení 1:0!
    Asistence: Hrůša

    Ondřej Novotný

    Branky: 6. Chromek (Hrůša), 15. Stejskal (Fidra), 25. Jelínek (Hruša), 30. Menšl, 37. Fidra, 39. Friedl

    Karty:   30. Podolník (SLM)


    MADOS MT Hradec Králové: Menšl (Mašek) – Michal, Černý, Hrůša, Podolník, Šmíd, Friedl, Jelínek, Stejskal, Fidra, Chromek, VYdarený
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Molnár) – Münzberger, Šabatam Michalec, Jíráský, Netolický, Forgáč, Sklenář, Brychta, Vladyka, Bouška, Gerčár

    Rozhodčí: Lasch – Rybka

    Diváci: 124
    bahis siteleri