Benátky n/J – Beroun 5:0 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Jihlava – Havířov 4:2 (kon.)
Most – Litoměřice 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Šumperk 4:0 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 3:0 (kon.)
Olomouc – Třebíč 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
AZ Havířov
Sobota 30.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Marek Prokš jel zcela sám na Matouška, ale svůj bekhendový blafák nedokázal správně umístit.
     
    53:36
    Vylučovat se bude také na domácí straně. Za poněkud nešťastné podražení putuje na lavici hanby Matic Podlipnik (JIH).
     
    50:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují zápas. Při vlastním oslabení zakončuje přečíslení dvou na jednoho ROBERT ŘÍČKA. Domácí si komplikují utkání. Asistence: David Klimša, Jiří Krisl.
     
    48:51
    Michal Důras z vynikající pozice v mezikruží pouze nechal vyniknout havířovského brankáře, který jeho pokus lapil do rukavice.
     
    46:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Chyba na modré čáře stojí Duklu inkasovanou branku. Po samostatném úniku vymíchal Ritticha MICHAL SZTEFEK. Bez asistence.
     
    45:08
    Za nebezpečnou hru vysokou holí je potrestán havířovský David Klimša (HAV). Dukla má další možnost k navýšení vedení.
     
    42:41
    Geniální přihrávka Čachotského nalezla před brankou hostí stojícího Adama Zemana, který ale netrefil skulinku mezi betony havířovského strážce svatyně.
     
    36:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že začíná být pomalu rozhodnuto. Na přihrávku z pravé strany hrací plochy si sjel PETR HALUZA, který poté z voleje rozsvítil červené světlo nad havířovskou bránou. Nová akvizice se tak mužstvu z metropole Vysočiny vyplácí. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Čachotský.
     
    35:06
    Po chytrém pasu zpoza brány zakončoval bleskově Adam Zeman. Mladý forvard ale nedokázal dát puk dostatečnou výšku, a tak jej Matoušek zlikvidoval.
     
    31:32
    Michal Velecký se ocitl zcela sám před Matouškem, avšak svůj bekhendový blafák neprovedl optimálně. Brankář hostí vyrazil puk nad branku.
     
    30:16
    Na trestnou lavici putuje další havířovský borec. Jan Daneček (HAV) obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Počet hráčů na ledové ploše tak zůstává stále stejný.
     
    27:01
    Domácí uháněli do přečíslení dvou na jednoho, leč Marek Prokš nedokázal zkrotit skákavý puk. V tomto stavu pak touš doputoval k Tomáši Čachotskému, který do něj alespoň stihl vložit brusli. Odraz ale čtvrtou branku v síti Matouška neznamenal.
     
    20:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vynikající úvod druhé části v podání domácí družiny. Přesilovková kombinace skončila modré čáře u Zdeňka Čápa, jehož tvrdou ránu tečoval za Matouškova záda ADAM ZEMAN. Asistence: Zdeněk Čáp, Tomáš Čachotský.
     
    18:59
    Další přesilovka, kterou si domácí vybojovali svou aktivitou. Petr Punčochář (HAV) je potrestán za hákování.
     
    18:39
    Hnedle vzápěté mohla Dukla skórovat znovu, avšak Čachotského pokus z úhlu hostující brankář lapil do své rukavice.
     
    18:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Poněkud ospalé tempo domácí utnuli druhou brankou. Puk se dostal k na modré čáře stojícímu MIHU ŠTEBIHOVI, který golfovou ránou překona Matouška. Hostující gólman nyní nemá čisté svědomí, neboť střelu viděl. Asistence: Petr Haluza.
     
    11:15
    Přesilovou hru okusí také havířovský celek. Jakub Kadlec (JIH) obdržel dvě minuty za nedovolené bránění, jehož se dopustil u vlastní střídačky. AZ má možnost vyrovnat.
     
    07:48
    Opět příležitost jihlavské Dukly, Petr Haluza předvedl netypickou přesilovkou akci, když individuálně prošel až před Havířovskou bránu. Jedovatá střela ale domácímu forvardovi nesedla, puk zamířil těsně nad.
     
    06:37
    Svěřenci Petra Vlka si zahrají první přesilovou hru v utkání. Za nedovolené bránění odchází pykat Jiří Krisl (HAV). Jak domácí družina naloží s touto výhodou?
     
    05:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení, i když s notnou dávkou štěstí. RADEK HUBÁČEK vybruslil z rohu před branku, odkud doslova silou vůle překonal hostujícího brankáře. Červenožlutý centr oplývá v poslední duelech dobrou formou. Asistence: Michal Důras.
     
    05:40
    Velká příležitost Dukly! Marek Prokš se prohnal do pásma, načež z hranice levého kruhu poslal pas Čachotskému. Jihlavský kapitán pak tváří v tvář Matouškovi bekhendem neuspěl.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Hubáček (Důras), 19. Štebih (Haluza), 21. Zeman (Čáp, Čachotský), 37. Haluza (Zeman, Čachotský) – 47. Sztefek, 51. Říčka (Klimša, Krisl)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Zadražil, Mocek, Dobrovolný, Podlipnik, Čáp, Kaláb, Štebih – Prokš, Zeman, Čachotský – Haluza, Hubáček, Důras – Velecký, Kuřítko, Mikeš – Vysloužil, Kadlec
    AZ Havířov: Matoušek (Daneček L.) – Bezuška, Vosátko, Roupec, Punčochář, Graca, Krisl, Klimíček – Sztefek, Marosz, Hrňa – Daneček J., Šlahař, Maruna – Kanko, Škumát, Jakúbek – Říčka, Klimša, Haas

    Rozhodčí: Blecha – Čížek, Křivohlavý
    bahis siteleri