Vladivostok – Minsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Chabarovsk – Záhřeb 4:3 (1:0 po s.n.) | Novokuzněck – Spartak Moskva 2:1 (po pr.)
Novosibirsk – Doněck 2:3 (kon.) | Lev – Mytišči 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 6:4 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 5:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (0:3, 2:0, 0:0)
HC Donbass Doněck
Neděle 08.12.2013, 11:00 • Sibiřský sportovní komplex (7 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk využívá přesilovou hru a náskok Doněcku už je tak jen jednobrankový! Kugryšev si vzal kotouč na svou hůl, projel kolem pravého hrazení, nahodil do brankoviště, kde puk šikovnou tečí usměrnil nad Leightonovo rameno JONAS ENLUND, jenž se dnes sltřelecky prosadil podruhé. Byla to jeho 14. přesná trefa v sezóně. Asistence: Dmitrij Kugryšev.
     
    26:21
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hráči Donbassu nedokázali dostat kotouč ven ze svého obranného pásma, čehož využil JONAS ENLUND, který z mezikruží trefil mezírku mezi betony zatím bezchybného Michaela Leightona. Bez asistence.
     
    11:48
    Doněck právě vstřelil branku!
    A během chvíle je tu už třetí branka Doněcku! Jan Kolář nahodil od puk směrem na Gajdučenkovu branku a skvělou tečí se prezentoval RANDY ROBITAILLE. Domácí fanoušci vyvolávají jméno finského brankáře Koskinena. Asistence: Lukáš Kašpar, Jan Kolář.
     
    10:27
    Doněck právě vstřelil branku!
    Doněck vede na ledu Novosibirsku o dvě branky! Prosazuje se kapitán Donbassu RUSLAN FEDOTĚNKO, který se opřel do puku z první a trefil mezírku mezi Gajdučenkovými betony. Bez asistence.
     
    01:12
    Doněck právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr ukrajinského celku končí první brankou utkání! Wilson nabral velkou rychlost podíl pravého hrazení, následně předal na dalšího obránce, který se vydal do útoku, PETERA PODHRADSKÉHO. Ten napřáhl a trefil levou šibenici Gajdučenkovy klece. Asistence: Clay Wilson,

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 27. Enlund, 34. Enlund (Kugryšev) – 2. Podhradský (Wilson), 11. Fedotěnko, 12. Robitaille (Kašpar, Kolář)


    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (12. Koskinen) – Bělov, Ignatovič, Kutuzov, Ljekomcev, Pljechanov, Ožiganov, Karavajev – Kopejkin (C), Kugryšev, Enlund – Karamnov, Romanov, Ingatuškin – Monja, Gubin, Vorošilo – Šumakov, Ljemtjugov, Koskiranta – Butuzov. Trenér: Dmitrij Kvartalnov.
    HC Donbass Doněck: Leighton (Jačnik) – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Bartulis, Razin, Silnickij – Wirtanen, Fedotěnko (C), Laine – Nedorost, Jakucenja, Dadonov – Robitaille, Kiiskinen, Kašpar – Varlamov, Ščegolkov, Torjanik. Trenér: Andrej Nazarov.

    Rozhodčí: Olenin, Ronn – Golovjoc, Nazarov

    Diváci: 7 400
    bahis siteleri