Warriors Brno – Uh. Hradiště 2:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 08.12.2013, 13:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je dobojováno. Havlíčkův Brod v závěrečném dějství, jež nebylo zdaleka tak atraktivní jako předchozí dvacetiminutovka, uhájil nejtěsnější náskok a zaslouženě slaví triumf 2:1 a zisk veledůležitých tří bodů. Rozhodující branku vstřelil havlíčkobrodský útočník Jakub Kraučuk. To je ode mě z Kotliny pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. (14:59:14)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Je zřejmě rozhodnuto, kotouč je stále u brány Třebíče.
     
    59:41
    Domácí drží útočné pásmo.
     
    59:29
    Možná rozhodující moment dnešního utkání. Třebíč se dostala ven z útočného pásma a dopustila se útočného ofsajdu. Buly před brankářem Svobodou.
     
    59:22
    Třebíč zpět u brankáře Nahodila.
     
    59:05
    Domácí vyvezli kotouč, ale Martin Polák trestuhodně minul prázdnou bránu při power-play Horáků!
     
    58:48
    Třebíč stále drží rebely pod tlakem.
     
    58:38
    Hosté drží puk za brodskou bránou.
     
    58:30
    Hokejovou parádu teď předvedl Rostislav Klofáč, který z vlastního pásma vyjel do útoku, obešel dva hráče a naservíroval exkluzivní nahrávku mezi kruhy na Michala Kořenáře, který z gólové pozice pálil do Svobodovy náruče! Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:30
    Domácí drží kotouč po většinu času daleko od svého brankáře Nahodila. navíc neopomíjejí z příležitostí k protiútokům zahrozit. Horáci se teď dostávají do útočného území horko těžko.
     
    56:40
    Teď měli domácí štěstí, protože kotouč se dostal k tísněnému útočníkovi Třebíče, který byl tísněný, ale puk se do jeho brusle odrazil těsně vedle pravé tyčky padajícího Dominika Nahodila!
     
    56:26
    K tomu měli ale blíže Rebelové, kteří znovu vyvezli kotouč.
     
    56:08
    Domácí dobře brání střed pole a Třebíč si znovu musela pomoci nahozeným pukem k Nahodilově bráně.
     
    55:39
    Hostům už nezbývá moc času na kýžené vyrovnání. Nyní drží puk v útočném pásmu, ale do koncovky se tlačí zatím marně.
     
    55:13
    David Bušek po obdržení nahrávky nabral rychlost a bekhendovou nahrávkou od pravého mantinelu hledal mezi kruhy najíždějícího Jana Jelínka, ale jeho nahrávce chyběla přesnost.
     
    54:51
    Třebíč teď trochu přitlačila Rebely v jejich obranném pásmu. Domácí ukořistili kotouč a raději vyhodili na zakázané uvolnění. Buly po levé ruce gólmana Nahodila.
     
    54:32
    V rohu brodského pásma zůstal chvíli ležet otřesený Jakub Kraučuk, ale už to vypadá, že by měl být v pořádku, když sám dojel na střídačku Rebelů.
     
    54:03
    A když už si s brodskou obranou dokáží poradit, zmaří jim radost zatím velmi spolehlivě chytající Dominik Nahodil. Ten si teď poradil se střelou Radima Ferdy od levého mantinelu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Cejpek (Kraučuk), 37. Kraučuk (Bušek, Jelínek) – 9. Maštera (Hort, Všetečka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bušek, Vacek, Lacina – Křížek, Kolouch, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Semrád, Gažak.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hort, Hodek, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Šimka, Maštera – Tůma, Všetečka (C), Ferda, Matov, Urban, Pokorný, Kajnar, Dobeš.

    Rozhodčí: Martin Homola – Martin Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri