Jaroslavl – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:6 (kon.)
Minsk – N.Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doněck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhřeb – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:6 (0:3, 2:1, 2:2)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 29.12.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Střelou do prázdné se prosazuje ALEXEJ VASILČENKO, který tak rozhoduje dnešní zápas. Asistence: Igor Valajev.
     
    55:59
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A domácí trestné střílení soupeře trestají tím nejlepším možným způsobem! Guskov vystřelil z úhlu. S jeho ranou si Garnett sice poradil, jenže puk mi vypadl z lapačky nešťastně k VADIMU BERDNIKOVI, který se ranou do prázdné nemýlil. Asistence: Alexandr Guskov.
     
    51:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A opět je to pouze o dvě branky. Po vyhraném buly v útočném pásmu domácích se k puku dostal PAVEL DEDUNOV, který dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Černov.
     
    49:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Po rychlé kombinaci se k puku dostal Glinkin, který viděl na protější straně útočného pásma najetého ANDREJE POPOVA na kterého číhala úplně prázdná branka. Hostující útočník se nemýlil a tvrdou střelou poslal kus černé pryže do sítě. Asistence: Anton Glinkin, Maxim Kondratěv.
     
    37:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    I druhý gól přidávají domácí z přesilovky. V obrovském závaru před Garnettem se jako první zorientoval NIKOLAJ KAZAKOVCEV, který využil toho, že brankař leží na zemi a zamířil přesně do odkrytého prostoru v horní polovině hostující svatyně.
     
    31:09
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Klimontov našel svou přesnou přihrávkou najetého DENISE ABDULLINA, který se před gólmanem nemýlil a i jednou rukou dokázal poslat kotouč k bližší tyči. Asistence: Konstantin Klimontov.
     
    26:15
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    S tím dalším si ale již hostující brankař neporadil. Kiselevič vyslal kotouč k modré čáře, kde nabil najetému IGNATU ZEMČENKOVI, jenž nevypálil nikterak nebezpečnou ránu. Ta ale zamířila přesně do odkrytého prostoru branky, kterou nestihl Garnett včas pokrýt, jelikož měl zakrytý výhled. Asistence: Bogdan Kiselevič, Teemu Laakso.
     
    07:12
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle už začíná zavánět debaklem. Štěpánek záhy inkasuje potřetí, když neviděl na nahození Popova, které poté tečoval v mezikruží MAXIM KONDRATĚV přesně pod pravý beton českého brankaře. Asistence: Andrej Popov.
     
    06:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A je to již o dva góly. Kiselevič způsobil velkou hrubku před modrou čárou, když špatnou rozehrávkou daroval puk PETRIMU KONTIOLOVI, jenž se poté dostal do samostatného úniku, který proměnil rychlou střelou mezi betony Štěpánka.
     
    01:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ALEXEJ ZAVARUCHIN posílá hosty velmi brzy do vedení. Nahození na branku vyrazil Kasutin jen do míst, kam si sjížděl právě zmiňovaný hráč, který se s ničím nepáral a dělovkou ke vzdálenější tyči propálil domácího muže v masce.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 27. Zemčenko (Kiselevič, Laakso), 38. Kazakovcev, 52. Dedunov (Černov), 56. Berdnikov (Guskov) – 2. Zavarachuin, 7. Kontiola, 8. Kondratěv (Popov), 32. Abdullin (Klimontov), 50. Popov (Glinkin, Kondratěv), 59. Vasilčenko (Valajev)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (7. Kasutin)– Andersen, Guskov, Laakso, Kiselevič, Kalašnikov, Čáslava, Stašenko, Popov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Zemčenko, Stoljarov, Žerděv – Kazakovcev, Antipov, Kovyršin – Monachov, Černov, Dedunov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett – Rjabykin, Bondarev, Vasilčenko, Kondratěv, Borodkin, Katičev, Klimontov, Artamonov – Chistov, Kontiola, Kosticyn – Popov, Glinkin, Kokujov – Zavaruchin, Panov, Mokin – Filippov, Abdullin, Valejev

    Rozhodčí: Sergejev, Čerenkov – Aljošin, Nesterov

    Diváci: 3550
    bahis siteleri