Florida – NY Rangers 1:2 (0:1 po s.n.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:5 (kon.)
Carolina – Montreal 5:4 (po pr.) | Winnipeg – Buffalo 3:0 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (kon.)
Colorado – Columbus 5:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 6:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 1:4 (kon.)
Arizona – Edmonton 4:3 (po pr.) | Detroit – Toronto 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 01.01.2014, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovka, třetí gól. Výborné početní výhody rozhodly dnešní zápas ve prospěch Colorada. Benoit vystřelil z levého kruhu a NATHAN MACKINNON tečoval jeho střelu, která by šla pravděpodobně vedle, za záda bezmocného McElhinneyho. Asistence: Andre Benoit, Tyson Barrie.
     
    58:22
    Nick Foligno (COL) podrazil ve středním pásmu jednoho z hráčů Colorada poté, co přišel na útočné modré o puk. To je asi pro Modrokabátníky v dnešním zápase konečná. Dvě minuty pro útočníha hostů.
     
    57:33
    Dubinsky zblízka míjí branku Varlamova.
     
    54:41
    K odraženému puku po předchozí akci se dostali domácí, O´Reilly ale bekhendem zblízka McElhinneyho nepřekonal.
     
    54:11
    Obrovský závar před Varlamovem nekončí gólem. Nevím, který z hráčů hostů nyní před gólmanem domácích minul, ale tyhle šance by se za tohoto stavu měly využívat.
     
    51:24
    Rozhodčí si všiml, že při střelel Troppa zahákoval Ryan Wilson (COL) Brandona Dubinského, který se tak nemohl dostat k puku či dorážce. Hosté budou hrát třetí přesilovou hru. Na vyloučení: 3-2.
     
    49:41
    Velká šance domácích. MacKinnon zblízka nepřekonal McElhinneyho.
     
    48:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se po půlminutě hry vracejí do zápasu. NICK FOLIGNO našel za branou puk po přihrávce či spíše střele Umbergera, rychle se zorientoval, naznačil pohyb doprava, jenže rychle se přemístil k levé tyči, kam také poslal puk a snížil. Asistence: RJ Umberger, Ryan Johansen.
     
    48:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    S tímto rozhodně nemohl McElhinney nic dělat, i když se ve své kleci roztáhl jak široký, tak dlouhý. Kapitán domácích GABRIEL LANDESKOG posílá za jeho záda puk po přesné přihrávce Stastneho. Vůbec celá přesilovková kombinace domácích byla pohledná a také druhé vyloučení Columbusu trestá Colorado gólem. Asistence: Paul Stastny, Nathan MacKinnon.
     
    46:58
    Tam se ho ujal Dubinsky a z protiútoku nadělal dost starostí Varlamovovi, svojí střeloou z pravého kruhu by asi mířil do šibenice.
     
    46:46
    Druhá přesilovka Colorada v zápase. Jen připomínám, že tu první domácí využili. Na dvě minuty odchází za trestnou lavici Derek MacKenzie (CBJ) za hákování.
     
    44:51
    Matt Duchene mohl ke svým asistencím z dnešního zápasu připsat také gól, ale McElhinney vyráží puk po jeho střele do strany.
     
    34:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Duchene se dostal na pravém kruhu k puku, poslal ho na RYANA O´REILLYHO, který si vybruslil před branku a po hezké individuální akci překonává McElhinneyho. Domácí jdou poprvé v zápase do vedení. Asistence: Matt Duchene, Erik Johnson.
     
    33:26
    Prvá přesilovka také pro domácí. Za faul loktem dostává dvě minuty Jack Johnson (CBJ). Na vyloučení: 2-1.
     
    32:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jak už to tak bývá, opět se potvrzuje situace nedáš, dostaneš. Columbus své šance nevyužil, takže přišel trest. Po nahození O´Reillyho se k puku v těsné blízkosti McElhinneyho dostal Duchene. Gólman hostů stihl ještě na pokus nejlepšího střelce Colorada reagovat, ale na dorážku JAMIE MCGINNA už byl krátký. Asistence: Matt Duchene, Ryan O´Reilly.
     
    28:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    O tomto gólu se možná ještě budou vést diskuze. Nejprve MacKenzie schytal za brankou Varlamova hit od Maloneho. O pár vteřin později se puk dostal na modrou, kde ho poslal před branku jeden z hráčů hostů. V předbrankovém prostoru Varlamov puk vyrazil, ale současně MacKenzie krosčekoval Hejdu. Ten tak nestihl vyražený puk odpálit, BOONE JENNER tak byl na dorážku zcela osamocen a posílá bekhendem Columbus znovu do vedení. Asistence: Blake Comeau, Jack Johnson.
     
    24:13
    Anisimov bekhendem vyzkoušel zblízka pozornost Varlamova, ten chytá.
     
    23:58
    Druhá přesilová hra pro Columbus. Maxime Talbot (COL) dostává dvě minuty za hákování Ryana Johansena. Na vyloučení: 2-0.
     
    21:13
    RJ Umberger hezky obrkoužil klec Varlamova a přihrál na Dubinského, ale ten zblízka ruského gólmana ve službách Colorada nepřekonává.
     
    12:53
    Znovu to byl Wisniewski, který střilel tvrdým projektilem od modré. Varlamov ale jeho pokus znovu vyrazil.
     
    12:44
    Varlamov předvedl dobrý zákrok proti střele Wisniewskeho od modré.
     
    11:57
    Ryan Wilson (COL) dostává dvě minuty za držení Jacka Skilleho, který si šikovně po pravé straně nabruslil až před Varlamova. První přesilovka zápasu. Na vyloučení: 1-0.
     
    06:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po souboji o puk za brankou McElhinneyho se hosté snažili vyhodit puk, jenže na útočné modré si na něj počíhal JAN HEJDA. Neváhal, vystřelil a puk propadl až za záda McElhinneyho, který toho zřejmě moc neviděl. Bez asistence.
     
    04:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Foligno se protáhl po levé straně až před Varlamova. Dostal se do zakončení, ale přes několik holí se puk odrazil před branku k RYANU JOHANSENOVI, který se v těchto situacích nemýlí. Potvrdil to i nyní, když se trefil přesně k levé tyči Varlamovovy branky. Asistence: Nick Foligno, RJ Umberger.
     
    01:28
    Johansen neměl daleko k šestnáctému gólu sezony, zblízka ale minul klec Varlamova.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Hejda, 33. McGinn (Duchene, O´Reilly), 35. O´Reilly (Duchene, Johnson), 49. Landeskog (Stastny, MacKinnon), 59. MacKinnon (Benoit, Barrie) – 5. Johansen (Foligno, Umberger), 29. Jenner (Comeau, Johnson), 49. Foligno (Umberger, Johansen)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Sarich, Benoit, Barrie, Holden – Landeskog, Stastny, McGinn – O´Reilly, Duchene, MacKinnon – McLeod, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, Malone. Trenér: Patrick Roy.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (McKenna) – Johnson, Tjutin, Wisniewski, Murray, Nikitin, Savard – Foligno, Johansen, Umberger – Anisimov, Dubinsky, Atkinson – Comeau, Letestu, Skille – Jenner, MacKenzie, Tropp. Trenér: Todd Richards.

    Rozhodčí: 8 Dave Jackson, 14 Dennis LaRue – 79 Kiel Murchison, 95 Johny Murray

    Diváci: 16177
    bahis siteleri