Vítkovice – Mountfield HK 6:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:3 (0:1 po s.n.) | Pardubice – Liberec 4:1 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:1 (kon.) | Kladno – Třinec 1:2 (0:1 po s.n.) | Slavia – Plzeň 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 2:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Piráti Chomutov
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
Berani Zlín
Pátek 03.01.2014, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Vítěznou branku vstřelil PETR ZÁMORSKÝ, který si Růžičku vychutnal pohlednou otočkou.
     
    42:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    David Hruška skvěle vybojoval puk ve středním pásmu, přihrál ho Nikolovi Gajovskému, který se rychle procpal do brejku. Kašík sice Gajovskému vypíchl holí puk, jenže na dorážku byl připraven MAREK SIKORA a svou příležitost proměnil. Piráti tak srovnávají stav. Asistence: Nikola Gajovský, David Hruška.
     
    37:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí dokázali na chvíli zamknout Zlín v obranném pásmu a poslal Josef Straka přihrávku volnému VOJTĚCHU KUBINČÁKOVI, který měl dost času zamířit a propálit Libora Kašíka v hostující bráně. Asistence: Josef Straka, Angel Krstev.
     
    17:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hosté využívají svou přesilovku. Petr Leška přihrál puk na modrou JIŘÍMU MARUŠÁKOVI, který bez milosti pálil a kotouč z jeho hole se z drobnou tečí dostal až za záda Martina Růžičky. Asistence: Petr Leška, Jaroslav Balaštík.
     
    13:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Petr Čajánek dostal dost prostoru a času na střelu, kterou sice poslal jen doprostřed brány, ale puk Růžičkovi vypadl a dostatek důrazu předvedl ONDŘEJ VESELÝ, který dorazil volný kotouč do brány. Asistence: Petr Čajánek, Zdeněk Okál.
    Marken.cz

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 38. Kubinčák (Straka, Krstev), 43. Sikora (Gajovský, Hruška) – 14. Veselý (Čajánek, Okál), 18. Marušák (Leška, Balaštík), rozh. náj. Zámorský


    Piráti Chomutov: Růžička – Mrázek, Krstev, Tejnor, Prošek, Bartejs, Trefný, Havel – Hruška, Gajovský, Hřebejk – Bombersback, J. Straka, Bartečko – Sikora, Svoboda, Šagát – Mainer, Kubinčák.
    Berani Zlín: Kašík – Horák, Marušák, Valenta, Zámorský, D. Řezníček, Matějíček, Urbanec – Köhler, Leška, Balaštík – Čech, Holík, Kubiš – Veselý, Čajánek, Okál – Melenovský, Ondráček.

    Rozhodčí: Polák, Pavlovič – Hejl, Kajínek

    Diváci: 3459
    bahis siteleri