Washington – Carolina 3:4 (po pr.) | Boston – Nashville 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 4:3 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:0 (kon.) | Minnesota – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:6 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 0:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 5:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 03.01.2014, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale pozor, máme tu snížení ze strany Philadelphie ještě v průběhu druhé třetiny. Hosté si tak připisují důležitou branku, co se následujícího průběhu dnešního utkání týče. Semjon Varlamov měl při nahození Meszároše od modré čáry zakrytý výhled, jelikož kolem něj přejel výborně tečující WAYNE SIMMONDS, jenž posílá puk za záda gólmana Colorado Avalanche. Asistence: Andrej Meszároš, Scott Hartnell.
     
    29:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Úspěch ovšem sklízí hned následná možnost Colorada. Ve chvíli, kdy se zdála hra hodně klidná a bez nějaké větší šance zaútočit, překvapují domácí hokejisté všechny v hale. V rychlém protiútoku nakonec dostává na levou stranu puk na svou hokejku RYAN O'REILLY, který velice povedeně přehodil rameno brankáře Masona a může slavit druhou branku Avalanche v dnešním zápase. Asistence: Gabriel Landeskog.
     
    11:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První vážnější střelu ještě Steve Mason zastavil, nyní už se ovšem domácí fanoušci v aréně radují. Matt Duchene dostal nádhernou přihrávku přímo před branku, zakončil bekhendem, ale gólmana soupeře ještě nepřekonal. Ten ale vyrazil kus černé gumy pouze před sebe a na doražení kotouče do sítě z výhodné pozice byl skvěle připravený JAMIE MCGINN, jehož radost mluví za vše. Vždyť šlo vlastně o první vážnější situaci před brankou Flyers v dnešním zápase a hned z ní pramení úspěch. Asistence: Matt Duchene, Erik Johnson.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. McGinn (Duchene, Johnson), 30. O'reilly (Landeskog) – 34. Simmonds (Meszároš, Hartnell)


    Colorado Avalanche: Varlamov – Johnson, Hejda, Benoit, Sarich, Wiilson, Barrie – Mackinnon, Stastny, Landeskog – McGinn, Duchene, O'Rielly – Talbot, Mitchell, McLeod – Malone, Cliche, Bordeleau
    Philadelphia Flyers: Mason – Coburn, TImonen, Grossmann, Streit, Meszároš, L. Schenn – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, B. Schenn, Hartnell – Lecavalier, Couturier, Downie – Rinaldo, Hall, Rosehill

    Rozhodčí: Tom Kowal, Ian Walsh – Brian Mach, Ryan Galloway

    Diváci: 16793
    bahis siteleri