Vladivostok – Petrohrad 5:4 (1:0 po s.n.) | Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Mytišči 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – HC Slovan 6:2 (kon.)
Ufa – Riga 4:3 (po pr.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (2:1 po s.n.)
Viťaz – Barys 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 6:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Severstal Čerepovec
Pátek 03.01.2014, 11:00 • Koncertní a sportovní komplex Sibir, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:58
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je opět krutá rána pro jinak lépe hrající Sibir. ANATOLIJ NIKONCEV skvěle stínil před Koskinenem, hostujícího forvarda si vůbec nikdo nevšímal. Takže když od modré čáry vypálil Kiselevič, stačila mu u bližší tyčky jen lehká teč, aby mohl skórovat. Asistence: Bogdan Kiselevič.
     
    41:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Zasloužené vyrovnání domácího týmu. Tentokráte už Štěpánek neměl nárok, ALEXANDER NĚSTĚROV byl naprosto sám před českým gólmanem a z blízkosti se zkrátka nemohl v žádném případě mýlit. Asistence: Dmitrij Kugryšev.
     
    36:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Další nečekaný zásah do psychiky Sibiru. Berdnikov přihrál doleva na volného ANATOLIJE NIKONCEVA, který ve velké rychlosti napřáhl golfem a pak nechytatelnou dělovkou ke vzdálenější tyči poslal hosty do nečekaného vedení. Asistence: Vadim Berdnikov.
     
    31:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic srovnávají stav. Vyplatilo se jim forčekování, po němž se nakonec puk dostal k NICLASI ANDERSENOVI, a protože Koskinen přes skrumáž hráčů vůbec nic neviděl, zapadlo Švédovo nahození od modré čáry za brankářova záda. Bez asistence.
     
    22:23
    Sibir právě vstřelil branku!
    Teď už se důraz domácím hráčům přece jenom vyplatil. Doslova a dopísmene dotlačil puk za brankovou čáru pomalu i s gólmanem Štěpánkem tvrďák ALEXANDER NĚSTĚROV. Bez asistence.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 23. Něstěrov, 42. Něstěrov (Kugryšev) – 32. Andersen, 37. Nikoncev (Berdnikov), 58. Nikoncev (Kiselevič)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Kudroč, Plechanov, Aleksejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Kugryšev, Lehtera, Enlund – Monja, Koskiranta, Kopejkin – Sannikov, Gubin, Něstěrov – Romanov, Ignatuškin, Šumakov – Butuzov
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Kasutin) – Andersen, Laakso, Kalašnikov, Čáslava, Stasenko, Kiselevič, Popov – Nikoncev, Berdnikov, Dědunov – Žerděv, Černov, Videll – Kazakovcev, Kovyršin, Zemčenko – Kupcov, Vicharev, Monachov – Gogolev

    Rozhodčí: Vasiljev, Kulakov – Strelcov, Tarasov

    Diváci: 7400
    bahis siteleri