Vladivostok – Petrohrad 5:4 (1:0 po s.n.) | Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Mytišči 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – HC Slovan 6:2 (kon.)
Ufa – Riga 4:3 (po pr.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (2:1 po s.n.)
Viťaz – Barys 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 6:4 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Dinamo Riga
Pátek 03.01.2014, 12:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po přihrávce Zubareva posílá puk za záda Sedláčka NIKITA FILATOV a trefuje tak pro Salavat Julajev druhý bod. Asistence: Andrej Zubarev a Kirill Kolcov.
     
    45:02
    Riga právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Haščák nahrál mezi kruhy ROBERTSOVI BUKARTSOVI, který poslal kotouč pod břevno Sochackého svatyně. Riga tak srovnává z 0:3 na 3:3. Platnost gólu ještě musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Marcel Haščák a Krisjanis Redlihs.
     
    36:48
    Riga právě vstřelila branku!
    Obrovskou chybu domácí obrany Lotyši trestají! Jeden z obránců Ufy při rozehrávce namazal kotouč Indrašisovi, který ho předal Bukartsovi a najel si před branku. Vzniklou situaci 2 na 1 Bukarts vyřešil přesnou přihrávkou na MIKSE INDRAŠISE, který se tváří v tvář Sochackému nemýlil. 3:2 a je tu drama. Asistence: Roberts Bukarts.
     
    26:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Tlak Dinama přináší ovoce. MARCEL HOSSA vypálil po přejetí modré čáry golfákem a jeho projektil propadl Sochackému pod betonem až do branky. Asistence: Kyle Wilson a Georgijs Pujacs.
     
    21:53
    Ufa právě vstřelila branku!
    Výbornou práci odvedl Pihlström, který vyvezl kotouč od vlastní modré až do útočného pásma, tam přesně oslovil IGORA MIRNOVA a ten z první napálil puk do poloodkryté branky. Sedláček se nemohl stačit přesunout – 3:0. Asistence: Kirill Kolcov a Antti Pihlström.
     
    19:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    V závěru první části přichází druhý gól domácích! Chlystov nahodil z rohu kotouč před brankoviště, kde ho v pádu nohou tečoval TOMÁŠ ZÁBORSKÝ a černá pryž propadla mezi betony Sedláčka za brankovou čáru. Český gólman hostí ještě protestuje, ale rozhodčí se ani nejedou poradit s videem. Asistence: Denis Chlystov a Jegor Dubrovskij.
     
    02:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hned první střela Salavatu Julajev končí v síti! Po střele Isangulova od modré zůstal kotouč ležet před brankovištěm a ALEXANDER MERESKIN ho zametl za záda Sedláčka. Asistence: Igor Mirnov a Ildar Isangulov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Mereskin (Mirnov, Isangulov), 20. Záborský (Chlystov, Dubrovskij), 22. Mirnov (Kolcov, Pihlström), 64. Filatov (Zubarev, Kolcov) – 27. Hossa (Wilson, Pujacs), 37. Indrašis (Bukarts), 46. Bukarts (Haščák, Redlihs)


    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (Volkov) – Sopel, Kulda, Ščitov, Babčuk, Kolcov, Zubarev, Isangulov, Višněvskij – Makarov, Filatov, Hartikainen – Chlystov, Dubrovskij, Záborský – Mirnov, Kajgorodov, Pihlström – Ankudinov, Mereskin, Stěpanov.
    Dinamo Riga: Sedláček (Tellqvist) – Ozolinš, Rekis, Robinson, Pujacs, K. Redlihs, Sotnieks – Hossa, Wilson, Szczechura – Johnson, Indrašis, Pavlovs – Džerinš, Bukarts, Haščák – Kuzmenkovs, Cipulis, Begovs – Upitis.

    Rozhodčí: Gusev, Dejev – Birin, Medvěděv
    bahis siteleri