Vladivostok – Petrohrad 5:4 (1:0 po s.n.) | Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Mytišči 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – HC Slovan 6:2 (kon.)
Ufa – Riga 4:3 (po pr.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (2:1 po s.n.)
Viťaz – Barys 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 6:4 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Dinamo Riga
Pátek 03.01.2014, 12:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po přihrávce Zubareva posílá puk za záda Sedláčka NIKITA FILATOV a trefuje tak pro Salavat Julajev druhý bod. Asistence: Andrej Zubarev a Kirill Kolcov.
     
    55:00
    Přesilová hra pro Rigu. Kulda si přidržel krajana Indrašise a je na dvě minuty vyloučen.
     
    51:46
    Ufa si zahraje přesilovku, vyloučen je Redlihs za vražení.
     
    51:10
    Puk za záda Sedláčka se snažil zasunout Hartikainen. Hostující gólman však ke své tyči přitlačil beton a kotouč udržel před čarou. Domácí se snaží strhnout vedení zpět na svou stranu.
     
    48:32
    Pihlström nedal! Sedláček po jeho bekhendové kličce kotouč vytěsnil betonem a udržel pro Rigu nerozhodný stav.
     
    48:32
    Pihlström ujel hostující obraně a řítil se sám na Sedláčka. Byl faulován a následuje trestné střílení!
     
    45:02
    Riga právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Haščák nahrál mezi kruhy ROBERTSOVI BUKARTSOVI, který poslal kotouč pod břevno Sochackého svatyně. Riga tak srovnává z 0:3 na 3:3. Platnost gólu ještě musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Marcel Haščák a Krisjanis Redlihs.
     
    36:48
    Riga právě vstřelila branku!
    Obrovskou chybu domácí obrany Lotyši trestají! Jeden z obránců Ufy při rozehrávce namazal kotouč Indrašisovi, který ho předal Bukartsovi a najel si před branku. Vzniklou situaci 2 na 1 Bukarts vyřešil přesnou přihrávkou na MIKSE INDRAŠISE, který se tváří v tvář Sochackému nemýlil. 3:2 a je tu drama. Asistence: Roberts Bukarts.
     
    28:40
    Makarov nedokázal dotlačit puk do odkryté branky!
     
    27:57
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici půjde hostující Marcel Haščák.
     
    26:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Tlak Dinama přináší ovoce. MARCEL HOSSA vypálil po přejetí modré čáry golfákem a jeho projektil propadl Sochackému pod betonem až do branky. Asistence: Kyle Wilson a Georgijs Pujacs.
     
    23:36
    Fantastický Sochackij! Před domácí brankoviště si nejprve vyjel Hossa, ale Sochackij kotouč za svá záda nepustil. Celou situaci však ještě dojížděl Wilson, který měl před sebou prakticky odkrytou branku, ale po jeho dorážce se domácí gólman stačil natáhnout a vyrážečkou puk mířící do sítě vytěsnil!
     
    22:07
    Vyloučen domácí Alexander Stěpanov.
     
    21:53
    Ufa právě vstřelila branku!
    Výbornou práci odvedl Pihlström, který vyvezl kotouč od vlastní modré až do útočného pásma, tam přesně oslovil IGORA MIRNOVA a ten z první napálil puk do poloodkryté branky. Sedláček se nemohl stačit přesunout – 3:0. Asistence: Kirill Kolcov a Antti Pihlström.
     
    19:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    V závěru první části přichází druhý gól domácích! Chlystov nahodil z rohu kotouč před brankoviště, kde ho v pádu nohou tečoval TOMÁŠ ZÁBORSKÝ a černá pryž propadla mezi betony Sedláčka za brankovou čáru. Český gólman hostí ještě protestuje, ale rozhodčí se ani nejedou poradit s videem. Asistence: Denis Chlystov a Jegor Dubrovskij.
     
    13:51
    Po přihrávce Filatova se ocitl před Sedláčkem Hartikainen. Byl však již trochu z úhlu a trefil jen betony brankáře Rigy.
     
    12:49
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici usedá Pujacs za zákrok na Ankudinova.
     
    06:56
    Nakonec se vylučuje na obou stranách, hraje se tedy 4 na 4. Na trestných lavicích sedí domácí Kajgorodov a hostující Rekis.
     
    02:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hned první střela Salavatu Julajev končí v síti! Po střele Isangulova od modré zůstal kotouč ležet před brankovištěm a ALEXANDER MERESKIN ho zametl za záda Sedláčka. Asistence: Igor Mirnov a Ildar Isangulov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Mereskin (Mirnov, Isangulov), 20. Záborský (Chlystov, Dubrovskij), 22. Mirnov (Kolcov, Pihlström), 64. Filatov (Zubarev, Kolcov) – 27. Hossa (Wilson, Pujacs), 37. Indrašis (Bukarts), 46. Bukarts (Haščák, Redlihs)


    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (Volkov) – Sopel, Kulda, Ščitov, Babčuk, Kolcov, Zubarev, Isangulov, Višněvskij – Makarov, Filatov, Hartikainen – Chlystov, Dubrovskij, Záborský – Mirnov, Kajgorodov, Pihlström – Ankudinov, Mereskin, Stěpanov.
    Dinamo Riga: Sedláček (Tellqvist) – Ozolinš, Rekis, Robinson, Pujacs, K. Redlihs, Sotnieks – Hossa, Wilson, Szczechura – Johnson, Indrašis, Pavlovs – Džerinš, Bukarts, Haščák – Kuzmenkovs, Cipulis, Begovs – Upitis.

    Rozhodčí: Gusev, Dejev – Birin, Medvěděv
    bahis siteleri