Norsko U20 – Německo U20 3:4 (kon.)
konec
Norsko U20
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
Německo U20
Pátek 03.01.2014, 16:00 • Malmö Isstadion • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek ze švédského Malmö vše. Děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek večera. Zároveň si vás dovoluji pozvat na zítřejší program, kdy nás čekají klíčové semifinálové bitvy. Určitě sledujte náš portál onlajny.com. Na shledanou. (18:16:29)
     
    Poslechli jsme si německou hymnu. Hráči děkují po důležitém vítězství svým fanouškům při odjezdu do kabin, jejich příznivci jim odpovídají potleskem.
     
    Nejlepším hráčem Norska je vyhlášen Christoffer Rasch, z Němců se dočkal ocenění Sven Ziegler.
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Norsko – 7 (32)
    Německo – 11 (41)
     
    Duel plný zvratů je u konce. Sledovali jsme zajímavé utkání, které na ledě Malmö Isstadionu ovládli Němci po výsledku 4:3 a vynutili si rozhodující třetí zápas, který v neděli 5. ledna rozhodne o záchraně v elitní skupině mistrovství světa dvacetiletých.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Tohle už je pro černé orlice dobré, puk je stále u brány soupeře.
     
    59:50
    Po souboji v rohu norského pásma se znovu přerušuje. Buly opět po levici Joachima Svendsena.
     
    59:46
    Norsko vyhodilo jen na icing a Magnus Haugen dokonale dokumentuje jeho aktuální psychické rozpoložení tvrdým úderem do plexiskla. Buly po levé ruce gólmana Svendsena.
     
    59:40
    Němci nahazují do útočného pásma.
     
    59:29
    Asi definitivně mohl o německém vítězství rozhodnout Dominik Kahun, ale z pravého kruhu bez přípravy jen vyprášil betony přesouvajícího se gólmana Svendsena, který udržel puk ve výstroji a udržel chatrné naděje svého týmu! Norsko si bere time-out.
     
    58:55
    Německo se velmi dobře brání a stráží hubený náskok. Daří se mu pravidelně kouskovat norský tlak a přesouvají hru do Svendsenovy blízkosti.
     
    58:17
    Norové mají mohutný tlak a drama na Malmö Isstadionu vrcholí. Fanouškům se to pochopitelně líbí a z tribun se ozývá potlesk. Magnus Haugen pálil z vrcholu levého kruhu, ale jeho střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    57:40
    Norové sympaticky neskládají zbraně a předvádějí bojovnost, který je zdobí po celý dosavadní průběh turnaje. Z otočky pálil po obkroužení brány v pravém kruhu Jens Tönjum, ale jen do Cüpperovy náruče u bližší tyče.
     
    57:25
    Gólman Marvin Cüpper sklidil zasloužený potlesk tribun, když betony vyrazil do bezpečí nepříjemnou ránu z levé strany útočného pásma.
     
    57:10
    Hraje se teď nahoru – dolů, což pochopitelně vyhovuje více Němcům, kteří drží stále těsný náskok.
     
    56:30
    Němci chvíli zdrželi hru v útočném pásmu a nechali vydechnout svou defenzivu, ale seveřané už jsou zpět a kombinují kolem jejich gólmana Cüppera.
     
    56:05
    Christoffer Rasch si to neohroženě namířil mezi přesilu protihráčů a málem slavil se svým průnikem úspěch. Mezi kruhy střílel z pádu do Cüpperových betonů!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Karterud (Hoff, Soberg), 24. Nielsen (D. Svendsen, Nilsen), 35. Johnsgard (Tönjum, Lesund) – 6. Ziegler (Kammerer, Wagner), 8. Draisaitl (Kahun), 47. Eisenschmid (Klopper), 48. Draisaitl


    Norsko U20: J. Svendsen (Haukeland) – Norstebo (A), Haugen, Lyngseth, Lesund (C), Vaakanainen, Klavestad, Simonsen – Rasch, Johnsgard, Tönjum – Hoff, Soberg, Karterud (A) – Fischer, Ronnild, Medby – D. Svendsen, Nilsen, Nielsen – Henriksen.
    Německo U20: Cüpper (Reich) – Bender, D. Tiffels, Saeftel, Möser (A), Botzenhardt, Wagner, Noske – Draisaitl (C), F. Teffels, Kahun – Tuomie, Laub, Eisenschmid (A) – Ziegler, Kammerer, Filin – Neugebauer, Klopper.

    Rozhodčí: Antti Boman (FIN), Daniel Stricker (SUI) – Fraser Mc Intyre (USA), Joonas Saha (FIN)
    bahis siteleri