Norsko U20 – Německo U20 3:4 (kon.)
konec
Norsko U20
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
Německo U20
Pátek 03.01.2014, 16:00 • Malmö Isstadion • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Asi definitivně mohl o německém vítězství rozhodnout Dominik Kahun, ale z pravého kruhu bez přípravy jen vyprášil betony přesouvajícího se gólmana Svendsena, který udržel puk ve výstroji a udržel chatrné naděje svého týmu! Norsko si bere time-out.
     
    53:30
    Výtečně gólman Cüpper! Zabránil jisté pohromě, když zlikvidoval svými betony rány Jorgena Karteruda a Andrease Klavestada z bezprostřední blízkosti!
     
    50:23
    Teď z toho mohl být ale gól! Nepříjemnou jedovku vyslal z mezikruží Sven Ziegler, jehož ránu do horního růžku vytěsnil lapačkou nad břevno fantastickým zákrokem gólman Svendsen. Martin Ronnild (NOR) zbytečně fauloval v útočném pásmu a dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    48:43
    Německo je při chuti, gólman Svendsen vychytal dalšího protihráče, který na něj uháněl úplně sám, když se nenechal nachytat mezi své betony. Vzápětí dostal dvouminutový trest Tallak Lyngseth (NOR) za sekání.
     
    47:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro bílé medvědy z Norska, Němci bleskově otáčejí nepříznivý vývoj zápasu! Jejich fanoušky rozjásal LEON DRAISAITL, kterému se v dnešním utkání velmi daří, když svou druhou trefu vsítil tak, že si najel mezi kruhy a z nápřahu udeřil do kotouče, který doplachtil až do levého horního růžky brány Joachima Svendsena! Bez asistence.
     
    46:25
    Německo právě vstřelilo branku!
    K velké radosti německých fanoušků v Malmö Isstadionu znovu platí nerozhodný stav! Norové se dostali pod obrovský tlak, při němž se kotouč odrazil k MARKUSU EISENSCHMIDOVI, který si dokonale vynahradil to, že schytal nepříjemnou ránu pukem ve 2. třetině, a hezkou střelou zápěstím trefil prostor u pravé Svendsenovy tyče! Asistence: Patrick Klopper.
     
    39:55
    Magnus Fischer (NOR) obdržel od sudího dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    34:48
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Němci svému vyloučenému spoluhráči Laubovi skutečně nepoděkují, kvůli jeho zkratu už prohrávají! Kotouč putoval kolem německé brány po ose Erlend Lesund – Jens Tönjum – TIM ROBIN JOHNSGARD, přičemž posledně jmenovaný doklepl do sítě z bezprostřední blízkosti vyražený puk od Cüpperových betonů! Asistence: Jens Tönjum, Erlend Lesund.
     
    32:51
    Neuvěřitelný zkrat teď předvedl Lukas Laub (GER), kterému se zatmělo před očima a za norskou bránou sestřelil Erlenda Lesunda. Zcela zaslouženě dostal trest na 5 minut plus do konce zápasu. Norský obránce by měl být v pořádku, tribuny mu tleskají.
     
    28:26
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Na lavici hanby zamířil ke dvěma minutám Christoffer Rasch (NOR) za podražení.
     
    27:09
    Tim Bender (GER) dostal 2 minuty za zdržování hry. Předtím od modré čáry vyprášili Cüpperovy betony od modré čáry Erlend Lesund a Mattias Norstebo.
     
    25:17
    Janik Möser (GER) – 2 minuty – podražení.
     
    23:58
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Malmö Isstadionem se rozléhá gólový song "Heja, Norge!", je podruhé vyrovnáno! Norové si po vhazování několikrát vyměnili kotouč, Didrik Svendsen přiťukl mezi kruhy SIMENU NIELSENOVI, který krásnou zápěstní střelou vymetl levý horní roh branky Marvina Cüppera! Asistence: Didrik Svendsen, Magnus Nilsen.
     
    16:10
    Se svou troškou do mlýna přispěl i rodák z České republiky Dominik Kahun, který z vrcholu levého kruhu mířil velmi dobře ke vzdálenější tyčce, ale vzduchem se proletěla rychlá lapačka gólmana Svendsena!
     
    15:09
    Leon Draisaitl teď předvedl něco ze svého hokejového umění, když se z kruhu prosmýkl kolem obránců soupeře a zblízka v pádu vyprášil betony gólmana Svendsena. Byl faulován, dvě minuty obdržel za sekání Tallak Lyngseth (NOR).
     
    07:50
    Německo právě vstřelilo branku!
    Bleskový obrat předvedly černé orlice, nyní už mají na své straně těsné vedení! Při hře 4 na 4 se na ledě objevilo více volného prostoru, čehož po nahrávce Dominika Kahuna dokonale využil LEON DRAISAITL, který si mezi kruhy srovnal puk na hůl a zamířil zápěstím přesně k levé Svendsenově tyčce, čímž nechal zapomenout na dva tresty do konce zápasu z předešlého průběhu turnaje! Asistence: Dominik Kahun.
     
    07:05
    Tak to byla gólovka hráčů v bíločerných dresech! Úplně sám ujížděl za norskou obranou k Svendsenově bráně Leon Draisaitl, ale největší hvězda Němců napálila jen betony maskované opory Norů!
     
    06:22
    Frederik Tiffels (GER) a Ludvig Hoff (NOR) si to rozdali po přerušení hry v pěstním souboji a dostali 2 minuty za hrubost. Prvně jmenovaný předtím neúspěšně dorážel po vyražené ráně Leona Draisaitla.
     
    05:35
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Němci předvedli rychlou kombinaci, jež sice obranný blok soupeře nerozhýbala, ale v blízkosti modré čáry práskl do puku SVEN ZIEGLER a trefil se přesně k pravé tyčce marně se natahujícího gólmana Svendsena! Asistence: Maximilian Kammerer, Fabio Wagner.
     
    04:35
    Norsko je na koni a i nadále je nebezpečné. Nyní dokonce zachránila Němce od druhé pohromy tyčka, jež po střele ze strany zacinkala za Cüpperovými zády!
     
    03:32
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Němce, kteří dnes potřebují nutně vyhrát! Jejich soupeř ze Skandinávského poloostrova se usadil v útočném pásmu, kde z kombinace dvojice Markus Soberg – Ludvig Hoff profitoval JORGEN KARTERUD, jehož rána z prostoru mezi kruhy zapadla za záda bezmocného gólmana Cüppera! Asistence: Ludvig Hoff, Markus Soberg.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Karterud (Hoff, Soberg), 24. Nielsen (D. Svendsen, Nilsen), 35. Johnsgard (Tönjum, Lesund) – 6. Ziegler (Kammerer, Wagner), 8. Draisaitl (Kahun), 47. Eisenschmid (Klopper), 48. Draisaitl


    Norsko U20: J. Svendsen (Haukeland) – Norstebo (A), Haugen, Lyngseth, Lesund (C), Vaakanainen, Klavestad, Simonsen – Rasch, Johnsgard, Tönjum – Hoff, Soberg, Karterud (A) – Fischer, Ronnild, Medby – D. Svendsen, Nilsen, Nielsen – Henriksen.
    Německo U20: Cüpper (Reich) – Bender, D. Tiffels, Saeftel, Möser (A), Botzenhardt, Wagner, Noske – Draisaitl (C), F. Teffels, Kahun – Tuomie, Laub, Eisenschmid (A) – Ziegler, Kammerer, Filin – Neugebauer, Klopper.

    Rozhodčí: Antti Boman (FIN), Daniel Stricker (SUI) – Fraser Mc Intyre (USA), Joonas Saha (FIN)
    bahis siteleri