Pittsburgh – NY Rangers 5:2 (kon.) | New Jersey – Chicago 3:5 (kon.) | Calgary – Tampa 0:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 5:2 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
San Jose Sharks
Sobota 04.01.2014, 21:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Kontaktní branka! Marleau vyslal prudkou střelu do modré a kotouč se od Varlamova betonu odráží na zcela volného LOGANA COUTUREHO, který neměl žádný problém trefit odkrytou klec. Asistence: Patrick Marleau a Scott Hannan.
     
    30:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tady se roztrhl pytel s góly! PATRICK MARLEAU využívá přesilovou hru krásnou střelou mezi Varlamovi betony. Asistence: Jason Demers a Matthew Nieto.
     
    28:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Střela od modré kterou vyslal Marleau se odráží od pravého betonu na úplně volného JOE PAVELSKIHO, který bez problémů trefuje poloprázdnou branku. Asistence: Patrick Marleau a Joe Thornton.
     
    25:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tři branky během minuty! Tak to už je moc ani brankář Stalock nedokázal zastavit Colorado. NATHAN MACKINNON přesnou střelou z pravého kruhu střílí tyč a od tyčky se puk odráží za brankovou čáru. Asistence: John Mitchell a Cody McLeod.
     
    25:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Nyní padli dvě branky a to během necelé minutky. ERIK JOHNSON dostal krásnou přihrávku na modrou a tvrdou střelou prostřelil Niemiho. Asistence: Gabriel Landeskog a Paul Stastny.
     
    24:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krásně! Hosté se snažili rozehrát, ale než se Vlasic rozhoupal tak JAMIE MCGINN ukradl kotouč a zavěsil pod levou horní tyč. Asistence: Matt Duchene.
     
    15:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Úvodní branka! Domácí využívají přesilovou hru a krásnou kombinací otevírají skóre dnešního zápasu. Autorem branky je NATHAN MACKINNON. Asistence: Andre Benoit a Paul Stastny.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 16. MacKinnon (Benoit, Stastny), 25. McGinn (Duchene), 26. Johnson (Landeskog, Stastny), 26. MacKinnon (Mitchell, McLeod) – 29. Pavelski (Marleau, Thornton), 31. Marleau (Demers, Nieto), 46. Couture (Marleau, Hannan)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Sarich, Benoit, Holden, Guenin – Landeskog, Stastny, O'Reilly – Talbot, Duchene, McGinn – MacKinnon, Mitchell, Mcleod – Bordeleau, Cliche, Malone
    San Jose Sharks: Niemi (od. 26 Stalock) – Braun, Vlasic, Irwin, Boyle, Demers, Stuart – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Kennedy, Kearns, Sheppard – Hamilton, Desjardins, Brown

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Mach, Racicot
    bahis siteleri