Kanada-Atlantic – Česko U17 2:3 (kon.)
konec
Kanada-Atlantic
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
Česko U17
Sobota 04.01.2014, 19:00 • Civic Centre, Port Hawkesbury, N.S. • World U17 Hockey Challenge
Partner:
     
    59:30
    Puk opět zazvonil na české břevno a odrazil se ven! Kanaďané, kteří hrají bez brankáře, se již chystali slavit.
     
    59:22
    Noel se zcela sám kousek před brankou dostal k puku, avšak trefil jen přesunujícího se Stezku a ten předvedl obrovsky důležitý zákrok!
     
    58:38
    A po další ráně už za Stezkou zazvonila branková konstrukce! Tlak Kanady sílí.
     
    56:56
    Welshova rána od modré zaťukala na Stezkovo břicho. Vojtěch Budík poté bohužel vyhodil puk do ochranné sítě a dostal dvouminutový trest za zdržování hry, takže budeme hrát devět vteřin ve třech.
     
    55:07
    Michal Gago je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    54:10
    Žádnému z Kanaďanů se dlouho na trestnou nechtělo. Nakonec odešel dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpykat Campbell Pickard.
     
    51:55
    Češi měli znovu jednou obrovské štěstí! Bower totiž sám před prázdnou brankou nedokázal trefit puk. Vyrovnání bylo opravdu blízko.
     
    49:46
    Roman Dymáček se ocitl na ledě, přesto je to on, kdo odchází na trestnou lavici. Potrestán je sto dvaceti vteřinami za hákování.
     
    48:27
    Teď se Jacob zjevil zcela sám před Stezkou a pro změnu vůbec netrefil branku!
     
    45:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvacet devět vteřin stačilo českým mladíkům na obrat v zápase! Puk si na modré čáře vzal VOJTĚCH BUDÍK a konečně to z tohoto prostoru vyšlo. Foulem toho pravděpodobně moc neviděl, na českém vedení to však nic nemění. Asistence: David Kaše.
     
    45:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    To přerušení přichází teď a my jsme za něj velmi rádi! ŠIMON STRÁNSKÝ si vzal puk na levém křídle a prakticky z nulového úhlu prostřelil Foulema. Asistence: Roman Dymáček, Michal Gago.
     
    43:55
    Zajíc se připletl Stezkovi do rozehrávky a skoro z toho byla vlastní branka! Nakonec puk skončil vedle naší pravé tyče.
     
    36:53
    Adam Holwell byl vyloučen na dvě minuty za hákování. I český tým si tak v prostřední třetině zahraje přesilovou hru.
     
    36:35
    Tým Kanada-Atlantic právě vstřelil branku!
    Třetí oslabení ve druhé třetině už český tým bohužel nepřežil. K puku se dostal mezi kruhy ALEXANDRE JACOB a před brankou si s ním věděl rady. Asistence: Mitchell Balmas.
     
    36:13
    Kanada znovu zaváhala, Stránský díky skvělé práci spoluhráčů dojel puk u hrazení, pohrál si s kanadským obráncem a jen dílem smůly nedokázal zakončit za Foulema! Skvělá individuální akce českého mladíka.
     
    35:02
    Bohužel, je tu třetí přesilovka Atlanticu ve druhé třetině. Zatímco na jedné straně se tyto zákroky netrestají, českému týmu povoleny nejsou. Martin Weinhold je vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    31:25
    Foulem se nedomluvil se svými obránci, puk si navzájem chtěli vzít a Češi toho bohužel nevyužili! Stačilo jen ťuknout.
     
    26:50
    Foulem zvládl těžkou rozehrávku a dopředu ujel Bower, jenž pálil z pravého křídla úplně sám! Naštěstí puk nezvedl a Stezka vykopnutým pravým betonem zmařil kanadské naděje.
     
    25:01
    To je ale další vyloučení a tentokrát naprosto zbytečné. Vojtěch Budík přidržel Kanaďana u hrazení mimo hru a je tak vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    24:12
    Češi ale nadále operují v útočném pásmu, po Krenželokově nahození se puk odrazil jen těsně vedle kanadské branky!
     
    21:40
    Zle nedobře skutečně bude, kapitán českého výběru Filip Chlapík byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:32
    Tím český tlak neskončil! Foulem pak záhadně zasáhl na svém brankovišti a vyrazil puk, který si znovu vzali do své moci Češi. Prázdná branka pak čekala na Kesziho, jemuž ale puk mírně sjel z čepele hole a Foulem tak těsně před brankovou čárou zakročil.
     
    18:00
    Bambula mohl dát Kanaďanům ochutnat jejich medicínu! Podobně jako Noel se dostal sám před Foulema, jenomže na rozdíl od něj nebyl přesný v zakončení.
     
    17:02
    Tým Kanada-Atlantic právě vstřelil branku!
    Kanaďané opět naprosto zapomněli na Svobodu, jenž sám před brankou netrefil puk a to se českým barvám nevyplatilo. Balmas totiž posunul puk na NATHANA NOELA, ten projel před Stezku a perfektní kličkou zakončenou střelou do sítě srovnal stav. Asistence: Mitchell Balmas.
     
    15:42
    Mohlo to být 2:0 z českého pohledu! Na modré zcela volný Svoboda dostal puk do jízdy, jenomže Foulem jeho bekhendový blafák přečetl a puk alespoň vyrazil okrajem výstroje.
     
    12:01
    Puk se teď v našem obranném pásmu nepříjemně odrazil a bylo velké štěstí, že ani Ward z mezikruží nemířil přesně!
     
    09:45
    Poprvé se bude vylučovat také na české straně. Petr Procházka dostal dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    06:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    To byl výborný přechod českého týmu. Češi dokázali kanadský výběr překvapit ve středním pásmu, v tom obranném následně i přečíslit, puk se dostal k FILIPU SUCHÉMU a ten střelou k zadní tyči překvapil Foulema. Asistence: Jiří Bambula, David Kaše.
     
    05:51
    Po řadě náhodných odrazů puku zůstal sám před Stezkou Balmas, jenomže tváří v tvář českému brankáři zklamal a nechal vyniknout jeho betony!
     
    03:20
    Velkou chybu v rozehrávce udělali také naši mladíci a jen díky Stezkovi se Scottovi nepodařilo vstřelit první branku utkání!
     
    02:38
    Na dvě minuty za držení byl vyloučen Nicholas Welsch.
     
    02:32
    Domácí chybovali v kombinaci a byli to Bambula s Gagem, kterým se nepodařilo dostat puk do odkryté branky.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 18. Noel (Balmas), 37. Jacob (Balmas) – 7. Suchý (Bambula, Kaše), 46. Stránský (Dymáček, Gago), 46. Budík (Kaše)


    Kanada-Atlantic: Foulem (Mann-Dixon)– Holwell, Deschenes, Lee, Myers, Picco, Thompson, Welsh – Balmas, Cormier, Bower, Hamer, LeBlanc, Jacob, Noel, Parsons, Pickard, Scott, Theriault, Tower, Ward
    Česko U17: Stezka (Vladař) – Hájek, Procházka, Zajíc, Krenželok, Weinhold, Kaňák, Budík, Šnajnar – Chlapík, Keszi, Gago, Svoboda, Wágner, Dvořák, Dymáček, Suchý, Bláha, Bambula, Kaše, Stránský
    bahis siteleri