Nottingham – West Ham 5:0 (kon.) | Derby – Chelsea 0:2 (kon.) | Manchester Utd. – Swansea 1:2 (kon.)
konec
Nottingham Forest
5:0 (1:0)
West Ham United
Neděle 05.01.2014, 13:00 • The City Ground, Nottingham • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    Nottingham Forest FC zvítězil naprosto zaslouženě a postupuje do dalšího kola FA Cupu. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (14:56:45)
     
    Sam Allardyce vsadil na hráče z rezervního týmu a to se mu vymstilo. Těmto hráčům chyběly zkušenosti, pořádné nasazení a doprovázela je řada nepřesností. Mladíci West Hamu působili velmi nervózně a rozhozeně. Obrana londýnského celku vůbec nefungovala a záložníci nic zajímavého nevytvořili. V útoku se sám pohyboval Maiga, kterému spoluhráči nic nepřipravili. Pak jej doplnil Turgott, ale do šance se nedostal.
     
    Rozhodčí Atkinson ukončil dnešní utkání, ve kterém druholigový Nottingham Forest FC porazil prvoligový West Ham United, a to vysoko 5:0. Domácí fotbalisté byli od prvních minut aktivnější a dokázali si vytvářet zajímavé šance, které byly pro soupeře nebezpečné. Nottingham šel do vedení už ve 13. minutě, kdy Abdoun bezpečně proměnil pokutový kop. Další góly přišly ve druhém poločase, kdy se třikrát trefil Paterson a jednu branku přidal i Reid.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nottingham právě vstřelil branku!
    Hosté chybovali v rozehrávce a do protiútoku okamžitě vyrazil domácí tým. Výborný sprint předvedl Abdoun, jenž se s míčem dostal až do velkého vápna, kde si jej zasekl, rozhlédl se a poté se prezentoval zpětnou přihrávkou. Té se zmocnil neobsazený ANDY REID, jenž se prudce opřel do míče a propálil Adriana.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 3 minuty.
     
    90
    Hosté z rohového kopu nic nevytěžili a o balon přišli.
     
    90
    Jarvis se zbavli bránících protihráčů a navedl si míč na střelu, avšak ta byla zblokována na rohový kop.
     
    88
    Adrian se chystal odkopnout míč, ale Matt Derbyshire ho přidržel a sudí tento prohřešek potrestal žlutou kartou.
     
    87
    Cox si výborně pohlídal ofsajdové postavení, ve velkém vápně si zpracoval míč a poté ho napálil k bližší tyči. Nicméně připravený Adrian byl na místě a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    84
    Lansbury si dnes připsal asistenci a rád by zaznamenal i vstřelený gól. Hráč domácího celku obehrál bránícího protihráče a poté vystřelil, ale jeho pokus branku minul asi o tři metry.
     
    83
    Hrací plochu opouští autor dnešního hattricku Paterson, na trávníku ho nahrazuje spoluhráč Derbyshire.
     
    82
    Ze všech hráčů nejvýše vyskočil hlavičkující Cox, ale jeho pokus skončil těsně nad brankou. Adrian celou situaci jistil.
     
    81
    Obránci West Hamu hrají dnes opravdu tragicky a svůj výkon si za rámeček určitě nedají. Stejně tak ostatní hráči londýnského celku.
     
    79
    Nottingham právě vstřelil branku!
    JAMIE PATERSON se raduje z dnešního hattricku. PATERSON obehrál tři bránící protihráče, navedl si míč na střelu a poslal jej přesně k levé tyči. Adrian se natahoval marně a neměl šanci inkasované brance zabránit.
     
    78
    Na levém křídle vybojoval míč Jarvis a poté poslal do velkého vápna zajímavou přihrávku, avšak jeho spoluhráči zaspali a útočná akce hostů skončila.
     
    77
    Cox mohl navýšit vedoucí skóre domácích, ale Adrian si připsal parádní zákrok, díky kterému jedovatou střelu vyrazil do bezpečí.
     
    76
    Domácí tým podnikl útočnou akci, ale sudí ji musel přerušit. Ofsajd si nepohlídal Cox.
     
    75
    Střídání v týmu Nottingham Forest FC: ze hřiště odchází Greg Halford, přichází Simon Cox.

    Lucie Rapantová

    Branky: 13. Abdoun (pen.), 65. Paterson, 71. Paterson, 79. Paterson, 90+1. Reid

    Karty:   88. Derbyshire (NOT) – 45. Lletget (WHU)


    Nottingham Forest: Darlow ─ Jara, Lascelles, Hobbs, Lichaj (58. Harding) ─ Paterson (83 Derbyshire), Lansbury, Reid (C), Moussi, Abdoun ─ Halford (75. Cox).
    Náhradníci: Evtimov ─ Harding, Mackie, Miller, Derbyshire, Majewski, Cox.

    West Ham United: Adrian ─ Driver, Diarra (55. Burke), Potts ─ Downing (C) (64. Turgott), Moncur (55. Fanimo), Lleget, Whitehead, Jarvis ─ Morrison ─ Maiga.
    Náhradníci: Spiegel ─ Lee, Turgott, Fanimo, Maguire, Gordon, Burke.

    Rozhodčí: Atkinson ─ England, Long
    bahis siteleri