Chabarovsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Vladivostok – Atlant 2:3 (kon.) | Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Novosibirsk – Petrohrad 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Ufa – HC Slovan 4:2 (kon.) | Nižněkamsk – Lev 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Barys 7:2 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
CSKA Moskva
Čtvrtek 09.01.2014, 14:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale přeci jen prosazují. Útočnou akci založil skvělým pasem přes dvě třetiny hřiště Eminger. Filppula pak předložil kotouč na druhou stranu ALEXANDRU RADULOVOVI, který neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Ilari Filppula, Steven Eminger,
     
    36:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka v podání domácích. SERGEJ TĚREŠČENKO využil vyhraného vhazování Brenta a ihned poslal kotouč na Proskurjakova, což gólman CSKA nečekal a puk tak skončil v síti. Asistence: Tim Brent.
     
    23:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ihned po buly rozehrál Magnitogorsk útočnou akci, na jejímž konci stál SERGEJ MOZJAKIN, jehož střela byla sice sražená, ale udělala přesně takový oblouk, aby přeletěla Proskurjakova a zapadla do brány. Asistence: Jan Kovář, Jevgenij Birjukov.
     
    13:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk se ale velice brzy dostal zpět do pásma a na kruhy dostal přihrávku SERGEJ MOZJAKIN, který příklepem nedal brankáři CSKA šanci. Asistence: Danis Zaripov.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 14. Mozjakin (Zaripov), 24. Mozjakin (Kovář, Birjukov), 37. Těreščenko (Brent) – 45. Radulov (Filppula, EMinger)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Těreščenko, Malenkich, Ibragimov, Chabarov – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Pare, Timkin, Kazionov – Brent, Plationov, Potěchin – Shenfeld, Osala, Malinovskij – Kameněv.
    CSKA Moskva: Proskurjakov (Staňa) – Denisov, Zajcev, Mišarin, Rylov, Eminger, Jegoršev, Ogurtsov – Lisin, Prochorkin, Frolov – Filppula, Morozov, Radulov – Žarkov, Nepryjajev, Muršák – Ljubimov, Grigorenko, Fjodorov – Saprykin.

    Rozhodčí: Gašilov, Cyplakov – Michel, Šichanov
    bahis siteleri