Chabarovsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Vladivostok – Atlant 2:3 (kon.) | Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Novosibirsk – Petrohrad 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Ufa – HC Slovan 4:2 (kon.) | Nižněkamsk – Lev 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Barys 7:2 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
7:2 (1:1, 4:1, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 09.01.2014, 16:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí hrajou opravdu výborně a přidávají další branku! Po pěkně kombinaci se mezi kruhy ocitl úplně volný domácí obránce MIKHAIL GRIGORJEV a střídajícímu Malginovi nedal šanci – 7:2. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev a Vladimir Galuzin.
     
    43:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Šestý přesný zásah přidává VLADIMIR DĚNISOV, který obdržel výbornou přihrávku od Wojteka Wolskiho a sám před brankou se nemýlil – 6:2. Asistence: Wojtek Wolski a Roman Ljuduchin.
     
    37:32
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hra čtyři na čtyři seděla více domácím hokejistům, kteří přidávají pátý zásah! Konkrétně se o to postaral WOJTEK WOLSKI, který si výborně vybruslil z levého kruhu, oklamal tři obránce a backhendem zakončil – 5:2. Bez asistence.
     
    33:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté si však berou své dvougólové vedení zpět! Vadim Krasnoslobodcev se pěkně dostal do útočného pásma, dokázal i vystřelit, Jeremejev pouze puk vyrazil a ten se dostal k VLADIMIROVI GALUZINOVI a ten neměl problém zakončit – 4:2. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev a Juuso Hietanen.
     
    32:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Hokejisté z Astany využívají svou dnešní druhou přesilovou hru! Bochenski vystřelil z pravého kruhu, Děmidov tento puk vyrazil, ale ten se dostal pouze k NIGELOVI DAWESOVI, který byl ve velmi velkém úhlu, ale i tak dokázal překonat domácího gólmana – 3:2. Asistence: Brandon Bochenski.
     
    29:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hra se ale přesunula na druhou stranu, kde si pěkně z pravého kruhu vybruslil Wolski, přenechal puk SAKARIMU SALMINENOVI, který trochu se štěstím takovou pomalější střelou mezi betony překonává Jeremejeva – 3:1. Asistence: Wojtek Wolski a Jarkko Immonen.
     
    27:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A domácí jdou zaslouženě do vedení, na modré čáře přenechal Makarov puk JARKKOVI IMMONENOVI, který vymetl všechny pavouky v levém rohu hostující branky – 2:1. Asistence: Alexandr Makarov a Denis Paršin.
     
    15:40
    Astana právě vstřelila branku!
    A hosté využívají svou první přesilovou hru v dnešním utkání, když Antropov našel nádhernou v levém kruhu přihrávkou úplně volného TALGATA ŽAJLAUJOVA a ten srovnává skóre – 1:1. Asistence: Nikolaj Antropov a Roman Starčenko.
     
    07:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí byli v posledních minutách aktivnější a přichází také odměna v podobě úvodního gólu! Po několika odrazech před brankou se dostal k odraženému puku DENIS PARŠIN – 1:0. Asistence: vladimír Děnisov.

    Jaroslav Přib

    Branky a nahrávky: 8. Paršin (Děnisov), 28. Immonen (Makarov, Paršin), 30. Salminen (Wolski, Immonen), 34. Galuzin (Krasnoslobodcev, Hietanen), 38. Wolski, 44. Děnisov (Wolski, Ljuduchin), 53. Grigorjev (Krasnoslobodcev, Galuzin) – 16. Žajlaujov (Antropov, Starčenko), 33. Dawes (Bochenski)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Děmidov (Koval) – Hietanen, Makarov, Valentěnko, Brenackij, Grigorjev, Děnisov, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Paršin, Krasnoslobodcev – Potapov, Kuljomin, Ljuduchin – Žarkov, Tverdochlebov, Dvurčenskij – Badjukov
    Trenér: Peteris Skudra (LOT)

    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (od 44. Malgin) – Fadějev, Lundin, Savčenko, Lakiza, Blochin, Kolesnikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Antropov, Hamill – Starčenko, Upper, Žajlaujov – Poliščuk, Gavrilin, Rachmanov
    Trenér: Ari-Pekka Selin (FIN)

    Rozhodčí: Beljajev, Nalivajko – Dedjuljan, Nesterov