Hull City – Chelsea 0:2 (kon.) | Cardiff – West Ham 0:2 (kon.) | Everton – Norwich 2:0 (kon.)
Fulham – Sunderland 1:4 (kon.) | Southampton – West Brom 1:0 (kon.) | Tottenham – Crystal Palace 2:0 (kon.)
Manchester Utd. – Swansea 2:0 (kon.)
konec
Cardiff City FC
0:2 (0:1)
West Ham United
Sobota 11.01.2014, 16:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hosté podnikli jednoduchou útočnou akci, která skončila nádherným gólem. Na pravé straně se uvolnil Carroll, kterému se do kombinace hlásil MARK NOBLE, a tak mu útočník West Hamu milimetrově přihrál. NOBLE si zpracoval míč, navedl si jej na střelu a nádherně zakončil ke vzdálenější tyči. Brankář Marshall se natahoval marně a inkasované brance zabránit nedokázal.
     
    90
    Pro faul si došel Bellamy, kterého poslal k zemi Diarra. Rozhodčí neváhal a ze své kapsičky vytasil žlutou kartu.
     
    87
    V obrovské šanci se ocitl Eikrem, kterému adresoval přihrávku Kim. První jmenovaný se tvrdě opřel do míče a zpoza vápna vystřelil. Nicméně Adrián svůj tým podržel a míč ukryl do rukavic.
     
    79
    Poslední střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Mark Hudson, přichází Andreas Cornelius.
     
    75
    Hrací plochu opouští Collison, kterého nahrazuje Diarra. Collison dnes odehrál slušné utkání a zaslouží si potlesk.
     
    72
    Tomkins od sudího viděl druhou žlutou kartu a nestačí se divit. West Ham bude muset dohrát dnešní utkání pouze v deseti hráčích.
     
    72
    Hrací plochu opouští C. Cole, kterého nahrazuje Carroll.
     
    71
    Ano, je to tak. Bellamy zvolil přímou střelu a nemyslel to vůbec špatně. Ze své pravačky vyslal jedovatý pokus, který jen těsně minul soupeřovu branku.
     
    70
    Johnson fauloval svého protihráče a sudí mu ukázal žlutou kartu.
     
    65
    Střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Magnus Wolff Eikrem.
     
    63
    Výbornou přihrávku obdržel Whittingham, který se dostal do zakončení, ale jeho střela gólová nebyla. Adrián svůj tým podržel a drží čisté konto.
     
    61
    Tomkins fauloval a sudí odpískal volný přímý kop. Tomkinsovi se toto rozhodnutí nelíbilo, a tak protestoval. To si však nenechal Mason líbit a udělil mu žlutou kartu.
     
    58
    Adrián si připsal důležitý zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu. Bellamy poslal nádhernou přihrávku do vápna, kde se k okamžité steřle dostal Campbell, jehož pokus mířil těsně pod břevno, ale brankář West Hamu vytasil úžasný zákrok a míč vytěsnil na rohový kop.
     
    57
    Bellamy odcentroval míč do vápna, ale nikdo ze spoluhráčů se ke střele nedostal. Vypadalo to, že McCartney svého protihráče chytil za dres a stáhl k zemi, ale sudí penaltu nenařídil.
     
    50
    McCartney se provinil faulem a sudí jeho zákrok potrestal žlutou kartou.
     
    46
    Ve druhém poločase si už nezahraje Odemwingie, kterého nahradil Bellamy.
     
    45+10
    Žlutou kartu vyfasoval Medel.
     
    42
    West Ham právě vstřelil branku!
    Taylor chytře rozehrál a hosté jdou do vedení. Na pravém křídle se mu nabídl Jarvis, jenž se prezentoval milimetrově přesnou přihrávkou do velkého vápna, kde se výborně uvolnil CARLTON COLE, jenž se tvrdě opřel do míče a nádhernou trefou nedal Marshallovi šanci.
     
    32
    Kim mohl svůj tým poslat do vedení, ale nepodařilo se mu to. Jeho pokus trefil břevno a poté se odrazil na brankovou čáru. Míč do branky chtěl dorazit Campbell, ale provinil se faulem proti Adriánovi.
     
    25
    Výbornou přihrávku do velkého vápna obdržel Noone, jenž vystřelil z nebezpečné vzdálenosti, ale výborný McCartney si připsal brilantní obranný zákrok a balon zblokoval na rohový kop.
     
    17
    Demel je odnášen na nosítkách a má kyslíkovou masku. Publikum ho podporuje potleskem. Na trávníku ho nahrazuje McCartney.
     
    4
    Hosté získali výhodu rohového kopu, ale svého soupeře nijak neohrozili. Nicméně u balonu zůstali a pohybovali se s ním na soupeřově polovině. Gól na kopačce měl Downing, ale jeho pokus trefil pouze tyč! K odraženému míči se okamžitě dostal Tomkins, ale ten z bezprostřední blízkosti Marshalla nepřekonal.

    Lucie Rapantová

    Branky: 42. Cole (Jarvis), 90+3. Noble (Carroll)

    Karty:   45+10. Medel (CDF) – 50. McCartney (WHU), 61. Tomkins (WHU), 70. Johnson (WHU), 90. Diarra (WHU)   72. Tomkins (WHU)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:7.
    Cardiff City FC: Marshall – John, Hudson (79. Cornelius), Caulker (C), Théophile-Catherine – Odemwingie (46. Bellamy), Whittingham, Medel (65. Eikrem), Kim, Noone – Campbell.
    Náhradníci: Lewis – McNaughton, Turner, Gunnarsson, Eikrem, Cornelius, Bellamy.

    West Ham United: San Miguel – Rat, Tomkins, Johnson, Demel (17. McCartney) – Jarvis, Collison (75. Diarra), Taylor, Noble (C), Downing – Cole (72. Carroll).
    Náhradníci: Jääskeläinen – McCartney, Diamé, Diarra, Cole, Carroll, Maïga.

    Rozhodčí: Mason ─ Bankes, Hussin
    bahis siteleri