Carolina – Calgary 0:2 (kon.) | Columbus – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 5:1 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 1:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Úterý 14.01.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je nejspíše rozhodnuto o tom, kdo si dnes pravděpodobně dojde pro vítězství. Početní výhoda Winnipegu nemusela trvat dlouho, aby ji domácí dokázali využít. Krásnou přihrávku z pravého rohu od svého spoluhráče na bod pro vhazování dostal DEVIN SETOGUCHI, jehož přesná trefa končí za zády Smithe. Asistence: Dustin Byguglien, Tobias Ernstrom.
     
    44:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává uklidňující branku na své hokejky hned na samém počátku třetí třetiny. Jets se tedy už nemusí tolik bát o výsledek ve zbytku třetí části. Navíc ze čtvrté trefy domácích pramení také české bodové hody, MICHAEL FROLÍK se dostal přesně na bod pro vhazování na levém kruhu, poslal kotouč na mésto k pravé tyči a překonává Smithe. Radost kladenského odchovance mluví za vše. Asistence: Adam Pardy, Bryan Little.
     
    28:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Sice během posledních několika okamžiků byli častěji před brankářem hosté z Phoenixu, ale to nezabraňuje Jets vstřelit svůj třetí gól v zápase. Po delším časovém intervalu se domácí dostali před gólmana Smithe, BLAKE WHEELER přijel nejdříve k odražené střele a bekhendem po ledě poslal kotouč za v tu chvíli bezmocného brankáře Coyotes. Asistence: Mark Scheifele.
     
    18:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ještě jednu branku během prvních dvaceti minut přeci jen uvidíme. Domácí totiž využili chyby před brankou soupeře také při vyrovnané hře na ledě pět na pět a unikají do těsného vedení. Na hranici pravého kruhu dostal přesnou přihrávku ERIC O'DELL, který přesnou střelou zápěstím překonal Smithe a puk se zastavil až ve vlnící se síťce. Bez asistence.
     
    13:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostům ale jejich hubené vedení příliš dlouho nevydrželo. A to zejména kvůli parádnímu důrazu Winnipegu na brankovišti. Mike Smith sice první pokus vyrazil před sebe a zastavil rychlou možnost soupeře, jenže na dorážku v pravou chvíli a na správném místě čekal OLLI JOKINEN, jehož puk končí v síti. Asistence: Dustin Byfuglien.
     
    12:16
    Phoenix právě vstřelil branku! Ondřej Pavelec v brance Jets sice dlouho odolával, jenže Coyotes po celou dobu přesilovky neztratili kotouč z holí a zároveň ani nepřišli o útočnou třetinu. Český gólman držel naděje a zachraňoval svůj tým od pohromy. Na poslední letící kus černé gumy ale nestačil. Na brankovišti se do výhodné pozice dostal OLIVER EKMAN-LARSSON, ten zajišťuje radost pro Phoenix. Asistence: Mikkel Boedker, Antoine Vermette.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Jokinen (Byfuglien), 18. O'Dell, 29. Wheeler (Scheifele), 45. Frolík (Pardy, Little), 50. Setoguchi (Byfuglien, Ernstrom) – 13. Ekman-Larsson (Boedker, Vermette)


    Winnipeg Jets: Pavelec – Enstrom, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Thorburn – Byfuglien, Jokinen, Setoguchi – Peluso, O'Dell, Wright
    Arizona Coyotes: Smith – Morris, Yandle, Ekman-Larsson, Stone, Schlemko, Klesla – Vrbata, Hanzal, Doan – Boedker, Vermette, Klinkhammer – Moss, Ribeiro, Korpikoski – Szwarz, Halpern, Bissonnette

    Diváci: 15 004
    bahis siteleri