Kadaň – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 4:1 (kon.)
Havířov – Jihlava 7:1 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Most 4:2 (kon.)
Šumperk – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
0:7 (0:3, 0:4, 0:0)
HC Olomouc
Středa 15.01.2014, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V Třebíči populární sedmička je na světě, ale v domácí síti. Po sploupráci Knotka s Kucharczykem se dostal na kruhu ke střele TOMÁŠ HOUDEK a do protipohybu Zelenky se trefil přesně pod jeho betonem. Asistence: Jan Knotek, Radim Kucharczyk.
     
    32:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouci dnes vychází vše. Kindl posunul puk na JIŘÍHO ŘÍPU, který si puk navedl až na kruh, odkud puk poslal nad Zelenkovo levé rameno. Asistence: Denis Kindl, Tomáš Drtil.
     
    29:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka hostů! JIŘÍ ONDUŠEK dostal nabito na modré čáře a prostřelil vše co mu stálo v cestě, i když tedy se štěstím, ale puk je v brance. Asistence: Tomáš Houdek, Jan Knotek.
     
    20:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jdou hned z kraje druhé dvacetiminutovky do trháku. Řípa přihrál namodoru JIŘÍMU ONDRUŠKOVI, který trefil přesně šibenici Dusíkovy branky. Asistence: Jiří Řípa, Denis Kindl.
     
    18:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to o tři branky! Špatné střídání domácího týmu využil Jiří Řípa, který našel volného JANA KNOTKA, který mezi betony dává třetí branku Kohoutů. Asistence: Jiří Řípa, Matěj Pekr.
     
    07:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky! Kindl předal na MATĚJE PEKRA, který si položil Dusíka a pohodlně zasunul kotouč za jeho záda. Asistence: Denis Kindl, Michal Vodný.
     
    01:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pavel Selingr nahodil puk na Dusíka, ten puk vyražil přímo na RADIMA KUCHARCZYKA, od něhož se puk odrazil za záda bezmocného domácího brankáře. Asistence: Pavel Selingr, Jakub Herman.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Kucharczyk (Selingr, Herman), 8. Pekr (Kindl, Vodný), 19. Knotek (Řípa, Pekr), 21. Ondrušek (Řípa, Kindl), 30. Ondrušek (Houdek, Knotek), 33. Řípa (Kindl, Drtil), 40. Houdek (Knotek, Kucharczyk)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (30. Zelenka) – Bilčík, Čejka, Peroutka, Dietz, Dlapa, Malena – Čuřík, Vondráček, Fořt, Kaut, Moučka, Nahodil, Kadela E., Mikeska, Čech, Juráň, Laš, Wasserbauer, Přibyl. Trenér: Pokorný.
    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Kadela R., Houdek, Janáček, Ondrušek, Drtil, Staněk, Bartoň – Vodný, Selingr, Knotek, Diviš, Řípa, Herman, Kindl, Rác, Pekr, Kucharczyk. Trenér: Fiala.

    Rozhodčí: Schmejkal, Škrobák – Guth, Rittich

    Diváci: 1160
    bahis siteleri