NY Rangers – Tampa 1:2 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (kon.) | Washington – San Jose 1:2 (0:1 po s.n.)
Buffalo – Philadelphia 3:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 0:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:3 (po pr.) | St. Louis – Arizona 2:1 (kon.)
Nashville – Calgary 4:2 (kon.) | Dallas – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:4 (2:2, 0:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 15.01.2014, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Van Riemsdyk od červené čáry minul prázdnou branku Bruins!
     
    58:55
    Rask je na střídačce, Boston hraje v šesti a s prázdnou brankou!
     
    56:46
    Puk nyní poskakoval brankovištěm Toronta, Reilly ani Söderberg ho za brankovou čáru dotlačit nedokázali!
     
    52:07
    Zmíněný Bartkowski (BOS) Kessela při přihrávce fauloval, Toronto si vysloužilo přesilovou hru.
     
    52:07
    Nyní mohou domácí děkovat Raskovi! Kessel vybojoval puk na Bartkowskim a poté ho naservíroval na Nazema Kadriho! Toho ale skvělým zákrokem vychytal domácí brankář!
     
    49:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nyní již ani zázračně chytající Bernier radosti domácího týmu nezabránil! Toronto si neporozumělo při rozehrávce, Gunnarsson doslova daroval puk Paillemu, jenž ho poslal na GREGORYHO CAMPBELLA! Útočník Bostonu bekhendovou kličku zakončil pod víko a dal domácím hokejistům naději – 3:4! Asistence: Daniel Paille.
     
    49:19
    Boychuk se dostal k dorážce, Bernier i v leže puk za svá záda nepustil!
     
    46:29
    Boston má šanci snížit na rozdíl jediné branky, za vyhození puku mimo ledovou plochu si půjde k časoměřičům odpočinout Carl Gunnarsson (TOR).
     
    44:00
    Opět nám přichází komplikace pro Boston, Zdeno Chára (BOS) si v souboji s Van Riemsdykem počínal nedovoleně a za nedovolené bránění si posedí za katrem.
     
    41:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí chtěli ve třetí třetině otočit skóre ve svůj prospěch, přesně po šedesáti vteřinách hry ale počtvrté inkasují! Rychlá útočná akce Maple Leafs přenesla kotouč na hokejku JAMESE VAN RIEMSDYKA, který prudkou ranou zápěstím zamířil do černého – 2:4! Asistence: Tyler Bozak a Joffrey Lupul.
     
    33:29
    Tlak Bostonu je nyní s největší pravděpodobností u konce, Spooner (BOS) si naprosto zbytečně přidržel za brankou rozehrávajícího Kessela, za což obdržel menší trest. Podaří se Torontu využít také třetí přesilovou hru?
     
    32:56
    David Krejčí táhl protiútok dva na jednoho proti jedinému Gunnarssonovi, jeho přihrávka na Iginlu byla přesná, jenže útočníka Bostonu bravurně vychytal Bernier!
     
    28:40
    Chára od modré čáry vyslal tvrdou dělovku, Bernier ji vyrazil těsně před sebe, kde se jako sup přiřítil Bergeron! Okamžitě byl McClementem hozen právě na hostujícího gólmana, kterému tím srazil helmu! Závar před brankou Maple Leafs vyrovnávací brankou nekončí!
     
    28:07
    Iginla byl za brankou Toronta podražen Timem Gleason (TOR) a vybojoval tím přesilovou hru pro Boston. Obránce Maple Leafs již sedí se skloněnou hlavou na lavic hanby.
     
    27:53
    Odpovědět mohl Lučič, jenže po jeho střele zazvonila za Bernierem tyčka!
     
    27:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hráči Maple Leafs dnes využívají svoji druhou přesilovou hru a poprvé v dnešním duelu se dostávají do vedení! Několik rychlých přihrávek přeneslo hru na JAKA GARDINERA, jenž přesně mířenou střelou na bližší tyč prostřelil Raska – 2:3! Asistence: Phil Kessel a Dion Phaneuf.
     
    25:50
    Adam McQuaid (BOS) nechal hokejku pod nohama jednoho z hráčů Toronta, za což si musí odpykat dvouminutový pobyt na trestné lavici.
     
    21:37
    Přesilovou hru si zahrají také hráči Bostonu, za katr je odkázán James Van Riemsdyk (TOR) za Marchandovo podražení.
     
    19:40
    Tyler Bozak se z ničeho nic objevil před brankářem Bostonu a mohl dokonat svůj hattrick! Zakončení ale zamýšlel jinak, finského gólmana z bezprostřední blízkosti napálil pouze do hrudi!
     
    14:03
    Nejproduktivnější obránce Bostonu Krug měl na hokejce třetí branku svého týmu, proti jeho prudké ráně se ale Bernier zaskvěl výtečným zákrokem lapačkou!
     
    12:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přestřelka v úvodní dvacetiminutovce dnešního zápasu pokračuje! Toronto využívá přesilovou hru opravdu famózním způsobem, když byla defenzíva Bostonu fenomenálně rozkombinována! Závěrečnou přihrávku z otočky poslal Van Riemsdyk na TYLERA BOZAKA, který dnes podruhé překonává Raska – 2:2! Asistence: James Van Riemsdyk a Phil Kessel.
     
    11:57
    Toronto dostane k dispozici zahrát si přesilovou hru a srovnat tak podruhé v zápase jednogólové manko. Za katrem již totiž sedí Carl Gunnarsson (BOS), který se provinil hákováním Hollanda.
     
    10:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si bere zpět své ztracené vedení! PATRICE BERGERON se nejprve zpoza branky pokusil najet na kruzích najetého Marchanda, puk se mu ale vrátil na čepel, a tak se ho bleskurychle pokusil zasunout k tyči! To se mu povedlo a Bruins tedy znovu vedou – 2:1! Asistence: Zdeno Chara a Brad Marchand.
     
    05:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty po vedoucí brance domácího celku inkasuje také Rask a my začínáme od nuly! Hrdinou Toronta je TYLER BOZAK, který ranou příklepem zamířil přesně k tyči a smazal náskok Maple Leafs – 1:1! Asistence: Carl Gunnarsson a Phil Kessel.
     
    03:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Na vedoucí branku domácího týmu jsme opravdu nemuseli čekat dlouho! Ve čtvrté minutě zápasu napřáhl po Smithově přihrávce k ráně příklepem BRAD MARCHAND a trefil se přímo nekompromisně – 1:0! Asistence: Reilly Smith a Patrice Bergeron.
     
    03:03
    Máme zde první bitku dnešního zápasu! Shawn Thornton (BOS) a Frazer McLaren (TOR) se pustili do pěstního souboje, za což od diváků sklidili velké emoce! Oba pochopitelně dostávají po pětiminutovém trestu.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 4. Marchand (Smith, Bergeron), 11. Bergeron (Chára, Marchand), 50. Campbell (Paille) – 6. Bozak (Gunnarsson, Kessel), 13. Bozak (Van Riemsdyk, Kessel), 28. Gardiner (Kessel, Phaneuf), 41. Van Riemsdyk (Bozak, Lupul)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Boychuk, Chára, Krug, McQuaid, Miller, Bartkowski – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Spooner, Söderberg – Paille, Campbell, Thornton
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gleason, Franson, Gardiner, Rielly – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Lupul, Kadri, Raymond – Clarkson, McClement, Kuljomin – Orr, Holland, Ashton

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Devorski, Nansen
    bahis siteleri