NY Rangers – Tampa 1:2 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (kon.) | Washington – San Jose 1:2 (0:1 po s.n.)
Buffalo – Philadelphia 3:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 0:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:3 (po pr.) | St. Louis – Arizona 2:1 (kon.)
Nashville – Calgary 4:2 (kon.) | Dallas – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:4 (1:0, 0:1, 2:3)
Philadelphia Flyers
Středa 15.01.2014, 01:30 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nadpozemský závěr zápasu! Matt Read obkroužil branku a vystřelil, střela se o ležícího Enrotha odrazila zpět ke kanadskému útočníkovi, jenž přesně našel napřáhnutého VINCENTA LECAVALIERA, jenž propálil Enrotha jak dlouhého, tak širokého. Asistence: Matt Read,
     
    56:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Vedení nevydrželo hostům ani minutu. Moulson našel na pravém kruhu volného TYLERA ENNISE, jenž přesně trefil skulinu mezi Masonem a tyčí. Asistence: Matt Moulson, Christian Ehrhoff.
     
    55:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A rázem vedou hosté! Obrat dokonává po pěkné přesilovkové souhře SCOTT HARTNELL, jenž zúročil přihrávku Simmondse! Asistence: Wayne Simmonds, Claude Giroux.
     
    53:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Mezsároš napřáhl na modré, střela se odrazila o zadní mantinel, kde se puku ujal Hartnell a připravil puk BRAYDENU SCHENNOVI, jenž z otočky trefil odkrytou bránu, Enroth byl bez šance. Asistence: Scott Hartnell, Andrej Meszároš.
     
    46:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo si bere vedení zpět a zasloužil se o to MATT D'AGOSTINI! Lví podíl na gólu má opět Ott, jenž vybojoval puk ve vlastní třetině a vyslal svého spoluhráče na zteč, a ač padající, dokázal D'Agostini dostat puk za Masonova záda. Asistence: Steve Ott, Cody Hodgson.
     
    21:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka! Simmonds na sebe natáhl tři hráče Buffala, kteří zapomněli na trestuhodně volného JAKUBA VORÁČKA, jenž přesně našel skulinu mezi Enrothem a levou tyčí. Asistence: Wayne Simmonds, Scott Hartnell.
     
    06:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní si zadáci Flyers nerozuměli a je z toho první branka v jejich síti! Ott s Matt D'Agostinim vyšachovali dva hráče Flyers včetně Coburna, jenž přispěchal na pomoc, před brankou ale nechal úplně volného CODYHO HODGSONA, jenž brilantní Ottovu nahrávku zúročil. Asistence: Steve Ott, Matt D'Agostini.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 7. Hodgson (Ott, D'Agostini), 47. D'Agostini (Ott, Hodgson), 57. Ennis (Moulson, Ehrhoff) – 22. Voráček (Simmonds, Hartnell), 54. Schenn (Hartnell, Mezsároš), 56. Hartnell (Simmonds, Giroux), 60. Lecavalier (Read, Couturier)


    Buffalo Sabres: Enroth (Miller) – Pysyk, Ehrhoff, Weber, Sulzer, McBain, McNabb – Moulson, Ennis, Girgensons – D'Agostini, Hodgson, Ott – Omark, Leino, Flynn – Foligno, Konopka, Ellis.
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Streit, Grossmann, Schenn L., Meszároš – Raffl, Giroux, Voráček – Hartnell, Schenn B., Simmonds – Read, Couturier, Lecavalier – Rosehill, VandeVelde, Hall.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Wes McCauley – Brad Kovachik, John Grandt

    Diváci: 18667
    bahis siteleri