Zlín – Třinec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Slavia 3:1 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:0 (kon.) | Liberec – Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 26.01.2014, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    HC Škoda Plzeň: Domácí tým je v dobré pohodě, z posledních šesti zápasů prohrál jen jednou, a to na ledě Mountfieldu. Jinak dokázal všechna utkání vyhrát, včetně prodlužovaného zápasu ve Vítkovicích, které tak přišly o svoji vítěznou sérii. Co je ale ještě zajímavější, to je vítězná série Plzně v domácím prostředí. V plzeňské ČEZ Aréně domácí tým naposledy podlehl právě Spartě – bylo to už 27. 10. 2013 a Sparta zvítězila 2:1 po samostatných nájezdech. Od té doby Škoda vyhrála 12 domácích zápasů v řadě za tři body.
     
    HC Sparta Praha: I pražský tým je na vítězné vlně. Předposlední zápas sice rovněž prohrál v Hradci Králové, kromě toho ale vyhrál čtyři z posledních pěti utkání. Zvláště pozoruhodná byla domácí kanonáda s nešťastným Chomutovem, který si do Prahy přijel pro devítigólový příděl. Sparťané tak ještě zvýraznili rozdíl mezi vstřelenými a obdrženými brankami, který činí už neuvěřitelných 95 gólů! Pražané totiž v odehraných zápasech vstřelili 173 branek, sami jich obdrželi jen 78. Pro porovnání, Plzeň má na třetím místě tabulky skóre 107:96.
     
    Vzájemné zápasy v této sezóně: V dosavadním průběhu sezóny se úřadující mistr s neohroženým lídrem letošního ročníku základní části extraligy zatím utkal třikrát, vždy se z vítězství radovali hráči a fanoušci Sparty. Na body ze vzájemných utkání zatím pražský celek vede 8:1, na Plzni tak je, aby svého rivala poprvé v sezóně porazila.

    20. 9. 2013 – HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň 3:1
    První zápas dvou tradičních hokejových klubů se odehrál v Praze a domácí si s přehledem dokráčeli pro vítězství za tři body. Skóre otevřel Ton, následovali ho Kumstát a Buchtele. Za Plzeň odpovídal jen Václav Pletka, jehož branka nemohla na body z Prahy stačit.

    27. 10. 2013 – HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha 1:2sn
    Domácí zápas ze všech vzájemných střetnutí vyšel Plzni výsledkově nejlépe, i přesto se z vítězství opět radovala Sparta. Za Plzeň opět skóroval Pletka, skóre pak ve třetí části vyrovnal Kumstát a rozhodující nájezd proměnil Ton.

    7. 12. 2013 – HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň 4:2
    Poslední vzájemný zápas se odehrál v rámci oslav 110 let Sparty a domácí oslavy okořenili dalším tříbodovým vítězstvím i přesto, že hosté po gólech Pletky a Kratěny dvakrát vedli. Zbytek zápasu se ale lépe vydařil domácím, kteří góly Tona, Pecha a dvěma zásahy Rolinka zápas otočili.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Machovský – Boháč, Jeřábek, Moravčík, Slovák, Frolo, Mozík, Holý – Straka, Lev, Kratěna, Pletka, Vlasák, Duda, Schleiss, Kašpařík, Indrák, Pitule, Sýkora T., Dvořák, Sýkora J.

    HC Sparta Praha: Pöpperle – Krejčík, Pilař, Švrček, Sičák, Kubát, Philipp, Polášek – Rachůnek T., Hlinka, Ton, Buchtele, Pech, Kumstát, Rachůnek I., Rolinek, Klimek, Froman, Přibyl, Simon

    Rozhodčí: Pavlovič, Turčan – Bádal, Charvát.
     
    Hráči obou týmů už za sebou mají rozbruslení a pomalu se trousí z ledu zpět do kabin. Do začátku dnešního zápasu zbývá přibližně dvacet minut.
     
    Václav Pletka vs. Petr Ton
    Ve všech vzájemných zápasech v této sezóně se dokázali prosadit dva střelci. Na straně Plzně mířil do černého vždy Václav Pletka, který v posledním kole vstřelil svůj 250. gól a vstoupil do Klubu hokejových střelců, na druhé straně byl stejně úspěšný Petr Ton, který už má na svém kontě v této sezóně 31 gólů.
     
    Do úvodního buly zbývá posledních pár minut, čekáme na hráče, kteří jsou zatím ještě v útrobách stadionu.
     
    Ohlušující hvizd znamená, že na led právě vjeli hostující hráči. Hvizd se postupně mění v potlesk, protože tunelem z šatny už na ledovou plochu míří i domácí hokejisté.
     
    Potlesku se hned na úvod dočkal Václav Pletka, který v zápase s Libercem vstřelil svůj 250. gól v extralize a reprezentaci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Jeřábek nezvykle za brankou hostí, proti přesile ale neuspěl.
     
    00:45
    Václav Pletka mohl přidat 251. gól, v jasné šanci po přiťuknutí od Dudy ale Pöpperleho nepřekonal! Domácí mohli hned v úvodu jít do vedení, sparťanský gólman ale svůj tým podržel.
     
    01:12
    Domácí hned od úvodních minut aktivně napadají rozehrávku soupeře a Pöpperle si musil připsat další zákrok proti střele z ostrého úhlu.
     
    01:52
    Icing domácích.
     
    01:58
    Machovský si připisuje první zákrok, se střelou od modré ale neměl problém a puk schoval v rukavici.
     
    02:13
    Další zakázané uvolnění Plzně, která se tak sama dostává pod tlak.
     
    02:22
    Sičák nahazoval puk, ten ale nemířil na branku a domácí jej tak můžou vyvézt do středního pásma a střídat.
     
    02:55
    Straka za brankou soupeře vybojoval puk, vyjel a hledal nahrávkou jednoho z obránců, tomu ale střela nesedla a puk letěl mimo branku, domácí jsou ale dál u kotouče.
     
    03:20
    Indiáni vyhráli buly před Machovským, ve středním pásmu ale o puk přišli.
     
    03:49
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Lukáš Pech (SPA) si počínal podle rozhodčích nedovoleným způsobem a už sedí na trestné lavici.
     
    04:13
    Hosté rychle vyhazují puk do střední třetiny.
     
    04:43
    Straka udrzel na mantinelu puk a poslal jej na Mozíka, který ještě vylepšil pozici pro spoluhráče na druhé straně, jenže puk trefil síť branky jen ze strany.
     
    05:25
    Hosté znovu vyhazují a střídají.
     
    05:49
    Hosté v plném počtu.
     
    06:21
    První sparťanský útok se dostal do útočné třetiny a točil domácí obranu, sražený puk ale bez problémů ve svém brankovišti našel Matěj Machovský, který hru přerušil.
     
    06:28
    Obrovská chyba domácích a Kašpaříkovi (PLZ) nezbylo než zahákovat soupeře. Logicky tak míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    06:41
    Škoda vyhazuje puk z pásma.
     
    07:03
    Straka se dostal v oslabení do úniku, ale byl ze strany dojet obráncem a musel volit střehu z mezikruží, puk ale mířil vedle pravé tyčky!
     
    08:01
    Machovský se musel rychle přesouvat a i když střelu jen vyrazil, puk rychle našel ve své rukavici.
     
    08:28
    Domácí v plném počtu.
     
    08:50
    Domácí získali puk, i když stále byli pod tlakem, a uklidňují hru.
     
    09:25
    Duda se zkoušel vytoči zpoza branky, jenže obránci na něj byli dva.
     
    09:59
    Domácím se teď daří držet puk a rychle jej získat zpět po ztrátě.
     
    10:05
    Icing Plzně.
     
    10:37
    Hraje se mezi modrými čárami, ani jeden z týmů si teď nebyl schopný přesně nahrát a puk často mění majitele.
     
    11:01
    P)opperle musel být po delší době ve střehu, bude se naví vhazovat po jeho levici.
     
    11:14
    Lvovi na vrcholku kruhů nesedla střela a puk spíš jen poslal k obráncům pražského celku.
     
    11:56
    Tomáš Vlasák předvedl, že v české extralize není mnoho lepších bruslařů. Elegantní otočkou se zbavil napadajícího útočníka a nakonec se dostal až do útočné třetiny, při pokusu o zakončení mu ale puk sjel z hole. Přesto Pöpperle kotouč musel chytat.
     
    12:41
    Série zvláštních odrazů za Machovského brankou vyústila v šanci Pilaře, který se dostal ke střele před brankovištěm, jenže puk poslal hodně nahoru a branku vůbec netrefil.
     
    13:39
    Domácí se brání pod tlakem, zatím jsou ale schopni držet útočníky Sparty mimo střelecké pozice a Machovský zasahovat nemusí.
     
    13:55
    Buly před plzeňskou brankou.
     
    14:47
    Pražané jsou znovu nastěhovaní v útočném pásmu, jenže ani teď se jim nedaří vyslat na Machovského nějakou střelu.
     
    15:22
    Dlouhá pasáž bez přerušení, do útoku se nakonec dostali i domácí a ti už vystřelili, Pöpperle musel být v pozoru a drží puk.
     
    15:48
    Hlinka se zjevil s pukem u pravé tyčky domácí branky a Schleiss (PLZ) si při jeho bránění údajně pomohl faulem – přesilová hra pro hosty.
     
    16:05
    Domácí vyhazují puk až za branku hostí.
     
    16:29
    Teď šli indiáni dokonce ve třech proti dvěma, Lev nakonec volil střelu, ale tu Pöpperle bez problémů vyrazil.
     
    17:11
    Frolo obětavě padl do střely a podařilo se mu puk vyrazit až do středního pásma.
     
    17:42
    Domácí ddvakrát vyhazují.
     
    17:48
    Domácí v plném počtu.
     
    18:31
    Hraje se ve velkém tempu, domácí se po ubráněném oslabení vydali do útoku, jenže hosté vždy dokázali zablokovat finální nahrávku.
     
    19:11
    Puk mají na holích škodováci a zakládají útočnou akci.
     
    19:38
    Straka zatáhl puk do pásma a po následné střele zasahuje Pöoperle, takže se ještě jednou bude vhazovat v útočném pásmu Plzně.
     
    19:55
    Zablokovaná střela na druhé straně končí v ochranné síti, takže ještě vhazování na druhé straně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a gól jsme zatím neviděli. Oba týmy jsou si vědomi předností soupeře a tak velice pozorně brání, takže se žádné gólové hody zatím nekonají, a nejspíš ani konat nebudou. Zřejmě největší plzeňskou šanci měl hned v první minutě Pletka, jenže na Pöpperleho nevyzrál. Machovský na druhé straně žádnou podobně zapeklitou situaci řešit nemusil, i když hosté hráli dvě přesilové hry. Plzeňský gólman má za úvodních dvacet minut na svém kontě jen tři zásahy.
     
    Hrácí se vracejí zpátky na led, druhá třetina bude zahájena cca za dvě minuty.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Lev byl před brankovištěm ale promáchl a Pöpperleho neohrozil.
     
    20:40
    Straka zkusil střelu z levé strany z prudké jízdy a teď už Pöoperle zasahovat musel.
     
    21:36
    Domácí šli dva na jednoho, poslední hráč Sparty ale situaci vyřešil na výbornou a uchránil svého gólmana od další střely. Na druhé straně si Machovský připsal jednoduchy zákrok, ale musel podržet kotouč.
     
    22:27
    Tomáš Rachůnek behkendem prověřil plzeňského gólmana a ten měl s pukem nakonec víc starostí, než to původně vypadalo. Kotouč kon%cí za brankou.
     
    23:26
    Dvořák dostal u mantinelu pořádně naloženo, puk ale udržel a Tomáš Sýkora nakonec střelou z levého kruhu zaměstnal Pöoperleho.
     
    24:12
    Lev si neporadil s Hlinkou a puk ztratil.
     
    24:34
    Plzeň bude hrát v početní výhodě, k časoměřičům totiž usedl Tomáš Rachůnek (SPA).
     
    25:05
    Mozík tvrdě vystřelil, ale Pöpperle puk vykopl do rohu. Hosté vyhazují.
     
    25:16
    Ne, že by Kumstát měl někdy v Plzni mnoho fanoušků, dneska si ale rozhodně žádné další nepřidělal. Nyní míři Kumstát (SPA) po potyčce s Dudou (PLZ) na dvě minuty na trestnou lavici, dále se hraje v pěti proti čtyřem.
     
    26:10
    Domácí drží puk, o střelbu se zatím starají obránci.
     
    26:34
    Hosté v plném počtu.
     
    26:46
    Domácí měli sice drtivý tlak, jenže jej nedokázali přetavit v nějakou stoprocentní šanci.
     
    27:09
    Nahozený puk míří na Pöpperleho, který jej musí podržet pod rukavicí.
     
    27:34
    Plzeň vstřelila branku, jenže ta neplatí! Rozhodčí už totiž před střelou pískal postavení útočícího hráče v brankovišti, takže hra tak byla zastavená.
     
    27:54
    Buly před hráčskou lavicí Sparty..
     
    28:10
    Ivan Rachůnek střelou z ostrého úhlu možná trošku překvapil gólmana Plzně, puk ale branku nakonec poměrně výrazně minul.
     
    29:00
    Mozík měl problémy za vlastní brankou, puk nakonec posunul na spoluhráče a domácí se vymanili z tlaku.
     
    29:45
    Domácí chtěli vyhodit, jenže puk se od mantinelu moc neodrazil a je z toho icing. Unavená pětice Plzně se bude muset ještě chvíli bránit.
     
    30:04
    Další zakazané uvolnění Plzně.
     
    30:17
    Pilař chtěl zřejmě vystřelit, jenže puk se mu zvláštně namotal na hokejku a sparťanský obránce tak kotouč jen odevzdal.
     
    30:58
    Další icing indiánů. Těm se nedaří dostat se z obranného pásma.
     
    31:05
    Machovský má puk ve svém držení a domácí střídají.
     
    31:37
    Frolovi na modré utekl puk a místo střely z toho tak je jen nahození, jeho spoluhráči ale musí vyklidit útočnou třetinu.
     
    32:25
    Machovský holí zastavil nahozený puk za svoji brankou a rozehrává na obránce.
     
    33:03
    Zakázané uvolnění Plzně, evergreen posledních minut v podání domácího celku.
     
    33:08
    Pletka (PLZ) si při bránění pomohl podržením soupeře, se kterým skončil na ledě. Sparta bude hrát v početní výhodě.
     
    33:39
    Buchtele po přenesení hry nebezpečně střílel, Machovský se nestíhal přesouvat, do dráhy puku ale vložil hůl jeden z bránících hráčů!
     
    34:09
    Domácí vyhazují puk.
     
    34:31
    A znovu, kotouč je u Pöpperleho.
     
    35:08
    Straka nahrál Lvovi a ten z nenápadné pozice protáhl Pöppeleho.
     
    35:08
    Domácí v plném počtu.
     
    35:30
    Kratěna najížděl z pravé strany, mohl i nahrávat ale volil střelu k tyči, Pöpperle ale jeho úmysl přečetl.
     
    36:29
    Lev byl v gólové šanci, dostal nahrávku z obranné třetiny až na útočnou modrou, v rychlosti vystřelil a orazítkoval jednu z tyčí branky hostí!
     
    37:16
    Domácím se nedařilo vyhodit a Straka musel spěchat do obrany, aby svým obráncům pomohl, nakonec celou situaci vyřešil.
     
    37:33
    Frolo po buly střílel, jenže před ním nestál nikdo kromě gólmana, který tak měl nerušený výhled a puk v klidu lapil.
     
    37:51
    Mozík vleže vypíchl puk jednomu z útočníků, který už vymýšlel nahrávku do předbrankového prostoru.
     
    38:00
    Přerušená hra, na ledě zůstal po souboji ležet Tomáš Rachůnek, už se ale zvedá a podle všeho nejde o žádné zranění, které by mu mělo zabránit v pokračování v zápase.
     
    38:46
    Pitule nechal v tandemu puk Tomášovi Sýkorovi, jeho střela ale byla zablokována obráncem a puk končí v rohu.
     
    39:41
    Straka se rozhodl, že objede branku a zkusí nahrát, byl ale faulován a vybojoval tak pro svůj tým přesilovou hru. Potrestán byl menším trestem Ivan Rachůnek (SPA).
     
    39:59
    Pletka zkusil v poslední vteřině střelu od modré, Pöoperle měl ale opět dobrý výhled a puk skončil neomylně v jeho rukavici.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut je za námi a stále jsme v Plzno v souboji úřadujícího mistra s neohroženým lídrem tabulky gól neviděli. V první polovině druhé části byli aktivnější domácí, pak naopak hosté branku z toho ale nevytěžili. Nejblíže jí byl z týmu Sparty Buchtele, který v přesilové hře střílel z pravého rohu, ale jeho pokus Machovský v společně s obránci zlikvidoval. Na druhé straně mohl skóre otevřít Jakub Lev, jenže při svém úniku trefil tyč.
     
    Třetí třetina začne za tři minuty.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Domácí začínají v početní výhodě, ale Sparta vyhazuje puk.
     
    41:10
    Rolinek se dostal do zajímavého úniku, byl sice blokován obráncem, ale stihle vystřelit a Machovský musel zasahovat.
     
    42:19
    Puk mají hostující obránci, musí se ale bránit plzeňskému napadání.
     
    42:29
    Puk opustil hřiště a vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    44:28
    Hosté nahodili puk za branku Plzně, nepodařilo se jim ho ale vybojovat zpět. Útok domácích také příliš nevyšel.
     
    44:49
    Obrovská mela před Pöpperlem a obránci raději rychle odpálili puk na icing.
     
    45:14
    Domácí seice vyhráli buly, ale přišli o pásmo. Hosté střídají, což je velká úleva pro Hlinku s Rachůnkem, kteří byli na ledě přes minutu a půl.
     
    45:46
    Hosté vstřelili při signalizovaném vyloučení branku, jenže ta po kontrole na videu nebyla uznána, zřejmě pro posunutou branku domácího týmu!
     
    45:46
    Ve stejném čase byl vyloučen Jakub Lev (PLZ), hosté tak mají přesilovou hru.
     
    46:17
    Domácí vyhazují.
     
    46:58
    Domácí dvakrát mohli vyhodit, vždy ale puk zůstal v obranném pásmu.
     
    47:16
    Teď se o paśmo připravili hosté sami nepřesnou nahrávkou, domácí rychle střídají.
     
    47:23
    Ofsajd zastavuje další ofenzivní snahu pražského týmu.
     
    47:36
    A domácí po buly vyhazují přes všechny čáry.
     
    47:46
    Domácí v plném počtu.
     
    48:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu první regulérní gól a plzeňská ČEZ Aréna bouří, protože se prosadili domácí! Ti sehráli při signalizovaném vyloučení parádní pasáž hry, kdy hosty doslova drtili a vytvořili si hned několik střeleckých pozic. Na konci poslední akce stál trošku netradičně na modré čáře TOMÁŠ VLASÁK, který trefil přesně pravý horní růžek Pöpperleho branky. Asistence: Martin Straka, Jakub Jeřábek.
     
    49:59
    Domácí jsou na koni a dál pokračují v útočení.
     
    50:29
    Frolo rozehrál na Vlasáka, který dnes hraje s chutí a ve velké formě, domácí se ale do útočné třetiny s pukem nedostali.
     
    51:22
    Tomáš Sýkora měl další dobrou šanci, jenže na puk před brankou nedosáhl. Domácí ale budou alespoň hrát další přesilovou hru, na trestnou totiž usedl Karel Pilař (SPA).
     
    51:25
    Domácím ale početní výhoda vydržela celé tři vteřiny – hned po buly fauloval Kašpařík (PLZ) a síly na ledě se srovnají.
     
    52:00
    Domácí ubránili útok Sparty, sami ale jen nahazují puk na Pöpperleho a střídají.
     
    52:39
    Domácí si možná až lehkovážně hrají s pukem a užívají si prostoru, který na ledě mají. Duda se nakonec musel vrátit až za vlastní branku.
     
    53:27
    Oba týmy jsou v plném počtu a hra bez přerušení pokračuje dál, puk mají domácí hokejisté.
     
    54:10
    Kumstát dostal puk do jízdy a natlačil se před obránce, provedl kličku a bekhendem mířil puk nad Machovského nohu, plzeňský brankář ale kotouč chytil do rukavice! Důležitý zákrok plzeňského gólmana, který udržel svůj tým ve vedení.
     
    54:29
    Domácí po buly jen vyhazují puk a ten mají hosté.
     
    54:46
    Machvoský vyjel za branku, puk se k němu ale nedostal, jenže hosté si nezvládli nahrát, natož zakončit.
     
    55:29
    Rozhodčí singalizoval postavení mimo hru a Pletka pokračoval ve hře, hra se tak stěhuje až před hráčskou lavici Škody.
     
    55:44
    Lev šel se Strakou proti jedinému obránci, nezvládl ale propasírovat puk na svého kapitána, který by zakončoval zcela osamocen.
     
    56:31
    Domácí jsou v tlaku, Jeřábek si sjel skoro až do rohu a nahodil na Pöpperleho, kterému puk vypadl, k dorážce se ale nikdo nedostal.
     
    56:40
    Rozhodčí vylučuje na obou stranách – Duda (PLZ) a Krejčík (SPA) si posedí dvě minuty na trestné lavici, hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    57:13
    Sýkora dostal puk do jízdy, byl ale sám proti trojici.
     
    57:37
    Straka se protáhl mezi dvěma obránci, na zakončení už ale neměl klid a Pöpperle puk vyrazil mimo svoji branku.
     
    58:09
    Hosté mají puk ve svém obranném pásmu.
     
    58:27
    Domácí se ubránili a posílají kotouč zase mezi modré čáry.
     
    58:45
    Hraje se v pěti na obou stranách.
     
    59:05
    Lev zavezl puk do útočné třetiny.
     
    59:14
    Hosté hrají bez gólmana!
     
    59:16
    Machovský předvedl jistý zákrok lapačkou a drží puk.
     
    59:16
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:27
    Hosté vyhráli buly ale domácí vyhazují. Sparta stále v šesti.
     
    59:46
    Zakázané uvolnění Plzně. Bude se tedy vhazovat před Machovským, domácí navíc nemohou střídat.
     
    59:53
    Domácí rychle vyhazují.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je tu konec a z vítězství se radují domácí, kteří díky gólu Tomáše Vlasáka poráží Spartu, neohroženého lídra tabulky. Plzeň díky tomuto vítězství prodloužila svoji vítěznou sérii v domácí prostředí, když dokázala postupně porazit všechny extraligové týmy! Posledním, kdo totiž porazil Plzeň na jejím vlastním ledě, byla právě pražská Sparta.
     
    Ode mě je to vše, loučím se s vámi a přeji příjemný nedělní večer. (19:53:58)
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 49. Vlasák (Straka, Jeřábek)


    HC Škoda Plzeň: Machovský – Boháč, Jeřábek, Moravčík, Slovák, Frolo, Mozík, Holý – Straka, Lev, Kratěna, Pletka, Vlasák, Duda, Schleiss, Kašpařík, Indrák, Pitule, Sýkora T., Dvořák, Sýkora J.
    HC Sparta Praha: Pöpperle – Krejčík, Pilař, Švrček, Sičák, Kubát, Philipp, Polášek – Rachůnek T., Hlinka, Ton, Buchtele, Pech, Kumstát, Rachůnek I., Rolinek, Klimek, Froman, Přibyl, Simon

    Rozhodčí: Pavlovič, Turčan – Bádal, Charvát
    bahis siteleri