Zlín – Třinec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Slavia 3:1 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:0 (kon.) | Liberec – Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 26.01.2014, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Hosté hrají bez gólmana!
     
    56:40
    Rozhodčí vylučuje na obou stranách – Duda (PLZ) a Krejčík (SPA) si posedí dvě minuty na trestné lavici, hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    55:44
    Lev šel se Strakou proti jedinému obránci, nezvládl ale propasírovat puk na svého kapitána, který by zakončoval zcela osamocen.
     
    54:46
    Machvoský vyjel za branku, puk se k němu ale nedostal, jenže hosté si nezvládli nahrát, natož zakončit.
     
    54:10
    Kumstát dostal puk do jízdy a natlačil se před obránce, provedl kličku a bekhendem mířil puk nad Machovského nohu, plzeňský brankář ale kotouč chytil do rukavice! Důležitý zákrok plzeňského gólmana, který udržel svůj tým ve vedení.
     
    51:25
    Domácím ale početní výhoda vydržela celé tři vteřiny – hned po buly fauloval Kašpařík (PLZ) a síly na ledě se srovnají.
     
    51:22
    Tomáš Sýkora měl další dobrou šanci, jenže na puk před brankou nedosáhl. Domácí ale budou alespoň hrát další přesilovou hru, na trestnou totiž usedl Karel Pilař (SPA).
     
    48:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu první regulérní gól a plzeňská ČEZ Aréna bouří, protože se prosadili domácí! Ti sehráli při signalizovaném vyloučení parádní pasáž hry, kdy hosty doslova drtili a vytvořili si hned několik střeleckých pozic. Na konci poslední akce stál trošku netradičně na modré čáře TOMÁŠ VLASÁK, který trefil přesně pravý horní růžek Pöpperleho branky. Asistence: Martin Straka, Jakub Jeřábek.
     
    45:46
    Hosté vstřelili při signalizovaném vyloučení branku, jenže ta po kontrole na videu nebyla uznána, zřejmě pro posunutou branku domácího týmu!
     
    44:49
    Obrovská mela před Pöpperlem a obránci raději rychle odpálili puk na icing.
     
    39:41
    Straka se rozhodl, že objede branku a zkusí nahrát, byl ale faulován a vybojoval tak pro svůj tým přesilovou hru. Potrestán byl menším trestem Ivan Rachůnek (SPA).
     
    36:29
    Lev byl v gólové šanci, dostal nahrávku z obranné třetiny až na útočnou modrou, v rychlosti vystřelil a orazítkoval jednu z tyčí branky hostí!
     
    33:39
    Buchtele po přenesení hry nebezpečně střílel, Machovský se nestíhal přesouvat, do dráhy puku ale vložil hůl jeden z bránících hráčů!
     
    33:08
    Pletka (PLZ) si při bránění pomohl podržením soupeře, se kterým skončil na ledě. Sparta bude hrát v početní výhodě.
     
    27:34
    Plzeň vstřelila branku, jenže ta neplatí! Rozhodčí už totiž před střelou pískal postavení útočícího hráče v brankovišti, takže hra tak byla zastavená.
     
    25:16
    Ne, že by Kumstát měl někdy v Plzni mnoho fanoušků, dneska si ale rozhodně žádné další nepřidělal. Nyní míři Kumstát (SPA) po potyčce s Dudou (PLZ) na dvě minuty na trestnou lavici, dále se hraje v pěti proti čtyřem.
     
    24:34
    Plzeň bude hrát v početní výhodě, k časoměřičům totiž usedl Tomáš Rachůnek (SPA).
     
    15:48
    Hlinka se zjevil s pukem u pravé tyčky domácí branky a Schleiss (PLZ) si při jeho bránění údajně pomohl faulem – přesilová hra pro hosty.
     
    07:03
    Straka se dostal v oslabení do úniku, ale byl ze strany dojet obráncem a musel volit střehu z mezikruží, puk ale mířil vedle pravé tyčky!
     
    06:28
    Obrovská chyba domácích a Kašpaříkovi (PLZ) nezbylo než zahákovat soupeře. Logicky tak míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    03:49
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Lukáš Pech (SPA) si počínal podle rozhodčích nedovoleným způsobem a už sedí na trestné lavici.
     
    00:45
    Václav Pletka mohl přidat 251. gól, v jasné šanci po přiťuknutí od Dudy ale Pöpperleho nepřekonal! Domácí mohli hned v úvodu jít do vedení, sparťanský gólman ale svůj tým podržel.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 49. Vlasák (Straka, Jeřábek)


    HC Škoda Plzeň: Machovský – Boháč, Jeřábek, Moravčík, Slovák, Frolo, Mozík, Holý – Straka, Lev, Kratěna, Pletka, Vlasák, Duda, Schleiss, Kašpařík, Indrák, Pitule, Sýkora T., Dvořák, Sýkora J.
    HC Sparta Praha: Pöpperle – Krejčík, Pilař, Švrček, Sičák, Kubát, Philipp, Polášek – Rachůnek T., Hlinka, Ton, Buchtele, Pech, Kumstát, Rachůnek I., Rolinek, Klimek, Froman, Přibyl, Simon

    Rozhodčí: Pavlovič, Turčan – Bádal, Charvát
    bahis siteleri