Montreal – Washington 0:5 (kon.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:5 (kon.)
Winnipeg – Toronto 5:4 (po pr.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:7 (kon.) | Detroit – Florida 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
3:7 (3:2, 0:4, 0:1)
New York Rangers
Neděle 26.01.2014, 19:38 • Yankee Stadium, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pomalý nájezd, ale hodně promyšlený předvedl DEREK STEPAN, který zkusil jednoduchou, ale velmi svižnou střelu, na kterou Schneider neměl nárok!
     
    39:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Parádní druhou třetinu zakončují Rangers další brankou! Stralman nejdříve zastavil Greena tvrdým, ale čistým hitem, z toho vzniklo další přečíslení. Stepan přiťukl puk RICKU NASHOVI, který se štěstím prostřelil Brodeura pošesté! Asistence: Derek Stepan a Marc Staal.
     
    33:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    A hosté přidávají další branku! CARL HAGELIN získal v souboji s Židlickým za brankou puk, vybruslil si až do střelecké pozice, nakonec ale střelou od pravého mantinelu překvapil Brodeura! Asistence: Ryan Callahan a Anton Stralman.
     
    32:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci dokonali parádní obrat, ze stavu 3:1 na 3:4! Pouliot propíchl ve středním pásmu puk na Brassarda, který další situaci dvou proti jednomu vyhodnotil přihrávkou na MATSE ZUCCARELLA, který se trefuje podruhé v dnešním zápase! Asistence: Derick Brassard a Benoit Pouliot.
     
    22:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté z rychlého protiútoku srovnávají skóre! John Moore vyřešil situaci dvou na jednoho přihrávkou na MATSE ZUCCARELLA, který se štěstím procedil puk za Brodeurova záda! Asistence: John Moore a Derick Brassard.
     
    16:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci dokázali hodně rychle snížit! Rovněž po vyhraném vhazování v útočném pásmu se k puku u pravého mantinelu dostal MARC STAAL, který trochu překvapil Brodeura, tomu propadl puk mezi rukou a tělem do branky! Asistence: Dominic Moore.
     
    16:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové utíkají do dvoubrankového vedení! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se puk dostal od Jágra na modrou čáru k Fayneovi, jehož střelu nejdříve tečoval Jágr, puk se ale odrazil před prázdnou branku k TRAVISU ZAJACOVI, který měl už snadnou práci! Asistence: Jaromír Jágr a Mark Fayne.
     
    11:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda v podání všech českých hráčů na ledě! Marek Židlický předal puk ve středním pásmu Jaromíru Jágrovi, který rychle najel až před branku, naznačil Lundqvistovi střelu, a poté rychle přihrál PATRIKU ELIÁŠOVI, který střílel už do prázdné branky! Asistence: Jaromír Jágr a Marek Židlický.
     
    09:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům se ale celkem rychle podařilo srovnat! Boyle vybojoval za brankou puk, předal jej na modrou čáru Stralmanovi, jehož střelu před brankou zastavil Volčenkov a volného kotouče si jako první všiml pohotový DOMINIC MOORE! Asistence: Anton Stralman a Brian Boyle.
     
    05:36
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se dokázalo vymanit z velkého tlaku Rangers, dlouhá přihrávka Clowa našla na útočné modré čáře PATRIKA ELIÁŠE, který v samostatném úniku uspěl střelou! Asistence: Ryan Clowe.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Eliáš (Clowe), 11. Eliáš (Jágr, Židlický), 17. Zajac (Jágr, Fayne) – 10. D. Moore (Stralman, Boyle), 17. Staal (D. Moore), 23. Zuccarello (J. Moore, Brassard), 33. Zuccarello (Brassard, Pouliot), 34. Hagelin (Callahan, Stralman), 40. Nash (Stepan, Staal), 51. Stepan (TS)


    New Jersey Devils: Brodeur (od 41. Schneider) – Fayne, Greene, Salvador (C), Židlický, Volčenkov, Gelinas – Josefson, Zajac, Jágr – Clowe, Henrique, Ryder – Zubrus, Eliáš, Brunner – Carter, Gionta, Bernier
    Trenér: Peter DeBoer.

    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, J. Moore, Klein – Kreider, Stepan, Nash – Hagelin, Richards, Callahan (C) – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Boyle, D. Moore, Carcillo
    Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Devorski, McCauley – Sericolo, Miller

    Diváci: 50105
    bahis siteleri