Montreal – Washington 0:5 (kon.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:5 (kon.)
Winnipeg – Toronto 5:4 (po pr.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:7 (kon.) | Detroit – Florida 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
3:7 (3:2, 0:4, 0:1)
New York Rangers
Neděle 26.01.2014, 19:38 • Yankee Stadium, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pomalý nájezd, ale hodně promyšlený předvedl DEREK STEPAN, který zkusil jednoduchou, ale velmi svižnou střelu, na kterou Schneider neměl nárok!
     
    50:06
    Derek Stepan se řítil sám na Schneidera poté, co vypíchl puk Zajacovi, elitní centr Devils ho pak dokázal pouze faulovat, je tak nařízeno trestné střílení!
     
    Naše předpoklady se vyplnily, do třetí třetiny vstoupí Devils v brance s Corym Schneiderem!
     
    39:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Parádní druhou třetinu zakončují Rangers další brankou! Stralman nejdříve zastavil Greena tvrdým, ale čistým hitem, z toho vzniklo další přečíslení. Stepan přiťukl puk RICKU NASHOVI, který se štěstím prostřelil Brodeura pošesté! Asistence: Derek Stepan a Marc Staal.
     
    33:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    A hosté přidávají další branku! CARL HAGELIN získal v souboji s Židlickým za brankou puk, vybruslil si až do střelecké pozice, nakonec ale střelou od pravého mantinelu překvapil Brodeura! Asistence: Ryan Callahan a Anton Stralman.
     
    32:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci dokonali parádní obrat, ze stavu 3:1 na 3:4! Pouliot propíchl ve středním pásmu puk na Brassarda, který další situaci dvou proti jednomu vyhodnotil přihrávkou na MATSE ZUCCARELLA, který se trefuje podruhé v dnešním zápase! Asistence: Derick Brassard a Benoit Pouliot.
     
    V New Yorku začalo pořádně sněžit!
     
    26:25
    Zuccarello uvolnil McDonagha, jehož střela propadla Brodeurovi za záda, naštěstí pro brankáře Devils ale v brankovišti zasáhli jeho .
     
    26:14
    Marek Židlický zbytečně u mantinelu srazil na led RIcka Nashe, český zadák je vyloučen na 2 minuty za krosček. Následovat bude přesilová hra New Yorku.
     
    23:36
    Brodeura nyní po střele Callahana zachránila tyč!
     
    22:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté z rychlého protiútoku srovnávají skóre! John Moore vyřešil situaci dvou na jednoho přihrávkou na MATSE ZUCCARELLA, který se štěstím procedil puk za Brodeurova záda! Asistence: John Moore a Derick Brassard.
     
    19:12
    Rangers si vykoledovali nedovolený zákrok, na trestnou lavici za držení míří Mark Fayne. Nutno ale dodat, že se jedná o hodně přísné vyloučení.
     
    16:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci dokázali hodně rychle snížit! Rovněž po vyhraném vhazování v útočném pásmu se k puku u pravého mantinelu dostal MARC STAAL, který trochu překvapil Brodeura, tomu propadl puk mezi rukou a tělem do branky! Asistence: Dominic Moore.
     
    16:36
    Clowe s Ryderem mohli přidat čtvrtou branku, Lundqvist měl nyní velké štěstí, že Ryane Clowe netrefil odkrytou branku!
     
    16:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové utíkají do dvoubrankového vedení! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se puk dostal od Jágra na modrou čáru k Fayneovi, jehož střelu nejdříve tečoval Jágr, puk se ale odrazil před prázdnou branku k TRAVISU ZAJACOVI, který měl už snadnou práci! Asistence: Jaromír Jágr a Mark Fayne.
     
    15:09
    Povedená akce Rangers po ose Staal-Zuccarello-Brassard brankou neskončila, puk se po střele posledně jmenovaného vykutálel těsně vedle tyče!
     
    11:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda v podání všech českých hráčů na ledě! Marek Židlický předal puk ve středním pásmu Jaromíru Jágrovi, který rychle najel až před branku, naznačil Lundqvistovi střelu, a poté rychle přihrál PATRIKU ELIÁŠOVI, který střílel už do prázdné branky! Asistence: Jaromír Jágr a Marek Židlický.
     
    10:38
    Stephen Gionta tvrdě sestřelil Dericka Brassarda u mantinelu, to se útočníkovi Rangers nelíbilo, a tak po chvíli Giontu nešetrně podrazil, za což míří na trestnou lavici. Přesilová hra pro Devils.
     
    09:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům se ale celkem rychle podařilo srovnat! Boyle vybojoval za brankou puk, předal jej na modrou čáru Stralmanovi, jehož střelu před brankou zastavil Volčenkov a volného kotouče si jako první všiml pohotový DOMINIC MOORE! Asistence: Anton Stralman a Brian Boyle.
     
    05:36
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se dokázalo vymanit z velkého tlaku Rangers, dlouhá přihrávka Clowa našla na útočné modré čáře PATRIKA ELIÁŠE, který v samostatném úniku uspěl střelou! Asistence: Ryan Clowe.
     
    02:20
    Síly na ledě se ale hodně rychle srovnají, za podražení je vyloučen Patrik Eliáš.
     
    02:01
    První přesilovou hru v zápase si zahrají domácí Devils, za hrubost je vyloučen Brian Boyle, který u mantinelu trefil Volčenkova.
     
    Kvůli silnému slunci v rámci bezpečnosti hráčů se začátek utkání o několik minut zpozdí, aktuálně je úvodní vhazování naplánováno na 19:38!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Eliáš (Clowe), 11. Eliáš (Jágr, Židlický), 17. Zajac (Jágr, Fayne) – 10. D. Moore (Stralman, Boyle), 17. Staal (D. Moore), 23. Zuccarello (J. Moore, Brassard), 33. Zuccarello (Brassard, Pouliot), 34. Hagelin (Callahan, Stralman), 40. Nash (Stepan, Staal), 51. Stepan (TS)


    New Jersey Devils: Brodeur (od 41. Schneider) – Fayne, Greene, Salvador (C), Židlický, Volčenkov, Gelinas – Josefson, Zajac, Jágr – Clowe, Henrique, Ryder – Zubrus, Eliáš, Brunner – Carter, Gionta, Bernier
    Trenér: Peter DeBoer.

    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, J. Moore, Klein – Kreider, Stepan, Nash – Hagelin, Richards, Callahan (C) – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Boyle, D. Moore, Carcillo
    Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Devorski, McCauley – Sericolo, Miller

    Diváci: 50105
    bahis siteleri