Třinec – Plzeň 5:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (2:1 po s.n.) | Kladno – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.)
K. Vary – Zlín 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:1 (kon.) | Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (1:0, 4:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 28.01.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočechům se v přesilové hře podařilo snížit! Straka ukázal své zkušenosti, když naservíroval křižnou přihrávku přímo na hůl ONDŘEJE KRATĚNY, který se stal prvním střelcem hostí! Hrubcovi proskotačil puk mezi betony – 5:1! Asistence: Martin Straka, Jakub Lev.
     
    38:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to už je pořádná nálož! Peterek přihrál volnému VOJTĚCHU POLÁKOVI, a ten měl proti sobě jen Frola, který ovšem přijížděl do souboje pozdě! Polák napřáhl a trefil se přesně do horního růžku! Mensator byl znovu bez šance – 5:0! Asistence: Jan Peterek, Jakub Orsava.
     
    35:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sotva skončila přesilová hra Třince, domácí znovu udeřili! Plzeňští teď měli obrovskou smůlu! Orsava s kotoučem nic světoborného nevymýšlel a prostě jej nahodil na branku! Střela byla nejdříve tečována hostujícím Boháčem a později také RADKEM BONKEM, jehož dotek se nakonec ukázal jako rozhodující – 4:0! Asistence: Jakub Orsava.
     
    29:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla hokejová fantazie! Frolo chyboval v rozehrávce a puku se zmocnil Martin Růžička! Znovu hledal MARTINA ADAMSKÉHO, který si kotouč ještě vyměnil s Polanským, naprosto vykoupal druhého obránce Mozíka a pod betonem Mensatora navýšil skóre na 3:0! Asistence: Jiří Polanský.
     
    28:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Indiáni začali oslabení výborně a několikrát se osvobodili, ale není jim to nic platné! Poprvé byli Oceláři v útočném pásmu, když Martin Růžička předal puk od mantinelu MARTINU ADAMSKÉMU! Adamský se na levém kruhu z první opřel do puku, a ten skončil přímo v horním rohu branky – 2:0! Asistence: Martin Růžička, David Nosek.
     
    02:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ze svého prvního náporu vytěžili Oceláři úvodní branku! Překvapivě u toho byla poslední řada! Martin Růžička vydoloval kotouč za brankou a cpal jej na Hrňu do brankoviště! Puk se ovšem odrazil k RADIMU MATUŠOVI, který bekhendovou střelu umístil přesně mezi betony Mensatora – 1:0! Asistence: Martin Růžička.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 3. Matuš (Martin Růžička), 29. Adamský (Martin Růžička, Nosek), 30. Adamský (Polanský), 36. Bonk (Orsava), 39. Polák (Peterek, Orsava) – 44. Kratěna (Straka, Lev)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Trončinský, Krejčí, Nosek, Zíb – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rákos, Peterek (A), Květoň – Hrňa, Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Škoda Plzeň: Mensator (Machovský) – Boháč, Jeřábek, Moravčík, Slovák, Frolo, Mozík, Slavík – Straka (C), Lev, Kratěna – Pletka, Vlasák (A), Duda – J. Sýkora, Kašpařík (A), Holec, – Pitule, T. Sýkora, Dvořák. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Hradil, Mikula – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3362
    bahis siteleri