Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:1 (po pr.) | New Jersey – Colorado 1:2 (po pr.)
Detroit – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Columbus 2:4 (kon.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Edmonton Oilers
Úterý 04.02.2014, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté po buly pouze vyhazovali, jenže do útočného pásma si udělal výlet MATT HENDRICKS, ke kterému se poskakující kotouč nakonec dostal přímo na čepel mezi dvěma obránci soupeře. Útočník Oilers jel sám na branku a po naznačení střely zmrazil brankáře Enrotha, následně puk usměrňoval do branky!
    Asistence: Boyd Gordon, Martin Marinčin.
     
    36:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JUSTIN SCHULTZ srovnává tento zápas, když dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pálil přesně zápěstím do horního růžku branky bezmocného brankáře Enrotha!
    Asistence: David Perron, Andrew Ference.
     
    19:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    DREW STAFFORD se po špatné komunikaci útočníků Oilers dostal do rychlého přečíslení, dostal na modré čáře kotouč a z pravého kruhu se rozhodl vystřelit přesný projektil mířící do volného místa branky vedle lapačky brankáře Bryzgalova! Sabres skórují v oslabení!
    Asistence: Zemgus Girgensons, Mike Weber.
     
    08:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ve zmatku před brankou Oilers se nejrychleji u puku zjevil STEVE OTT, který s ničím neotálel a kotouč bekhendovým způsobem dorazil do branky. Kotouč se do klece dostal mezi betony brankáře Bryzgalova, a i když se zdálo, že jej na poslední chvíli obránce Oilers snažil holí zastavit před brankovou čarou, videorozhodčí potvrdil platnou branku domácích.
    Asistence: Tyler Myers, Cody Hodgson.
     
    00:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté vstupují do tohoto zápasu neuvěřitelným způsobem a už v úvodní minutě vedou! Puk zavezl do útočného pásma Nail Yakupov, ten předal kotouč JEFFU PETRYMU, který si po předání puku na bekhend připsal úspěšný střelecký pokus za záda brankáře Enrotha!
    Asistence: Nail Yakupov, David Perron.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 9. Ott (Myers, Hodgson), 20. Stafford (Girgensons, Weber) – 1. Petry (Yakupov, Perron), 37. J.Schultz (Perron, Ference), 41. Hendricks (Gordon, Marinčin)


    Buffalo Sabres: Enroth (Miller) – Ehrhoff "A", Mcbain, Myers, Sulzer, Tallinder "A", Weber – D'Agostini, Ellis, Ennis, Flynn, Foligno, Girgensons, Hodgson, Omark, Ott "C", Scott, Stafford, Varone
    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Scrivens) – Ference "C", Fraser, Marinčin, Petry, J. Schultz – Eberle, Gagner "A", Gazdic, Gordon, Hall, Hemský, Hendricks, Joensuu, Nugent-Hopkins "A", Perron, Smyth, Yakupov, N. Schultz

    Rozhodčí: Dwyer – Furlatt – McElman, Devorski
    bahis siteleri